As tai tik uz dirbtine egle.
1. Visu pirma del to, kad ji neskleidzia jokio kvapo, pirkom geresne, man ji visai nesmirda, kaip kai kuri cia rase... O be to man naturalios eglutes kvapas nepatinka, grynai laidotuviu vainiku kvapas nepakenciu to kvapo, jeigu reiketu kvepinti ta kvapa kasdien tai nezinau... kaip sakoma neskleidzia mirties kvapo...
2. Nepribyra spygliu, kaip as tokia esu super pedantiska tai man nepamainoma dirbtine egle
3. Maziau pinigu atseina, nereikia kiekvienais metais pirkti eglutes ir leisti papildomus pinigus, o paskui ismesti... O be to jeigu perkant didele egle reikia tureti su kuo ja atsivezti iki namu, uzsinesti, man tai per daug butu baderio
Tai va tokia mano nuomone...
Mes siais metais buvom nusiteikia puosti dirbtine eglute, kur buvo uzsilikus nuo praitu metu. Bet kai ja istraukem is dezes ir pradejom lankstyti, tai be jokiu komentaru isvaziavom pirkti naturalios.
Nusipirkom su storesniais spygliais, jie netaip greit byra. Ir jau turim savaite pasistate, vos vos pribirejo. Visiskai kitaip namai atrodo, su tikra eglute ir kitokia kaledine nuotaika.
Nusipirkom su storesniais spygliais, jie netaip greit byra. Ir jau turim savaite pasistate, vos vos pribirejo. Visiskai kitaip namai atrodo, su tikra eglute ir kitokia kaledine nuotaika.
QUOTE(l'eau @ 2011 12 19, 23:50)
aš tik už dirbtinę. turiu savigarbos ir sąmoningumo nekapoti medžių ir nemokėti už jų kapojimą o po to išmesti
Na jei jau taip baisu kapoti medžius, tai pirkit vazone .
O be, to, kaip jau ir minėjo, eglutės Kalėdoms yra auginamos specialiai, o ne šiaip - iškerta puse miško .
Mažiau čia į galvą tokius dalykus imti reikia .
O kas rašė apie pigumą, kad netikra pigiau, nes kasmet ta pati , tai, o bet tačiau, juk Kalėdos tik kartą metuose, tai per daug nenubiednėsim, kad gyvą nusipirksim .
QUOTE(kaubojey @ 2011 12 20, 12:17)
O be, to, kaip jau ir minėjo, eglutės Kalėdoms yra auginamos specialiai, o ne šiaip - iškerta puse miško .
Mažiau čia į galvą tokius dalykus imti reikia .
O kas rašė apie pigumą, kad netikra pigiau, nes kasmet ta pati , tai, o bet tačiau, juk Kalėdos tik kartą metuose, tai per daug nenubiednėsim, kad gyvą nusipirksim .
Nesuprantu kaip jums byra tos egles ? tai jeigu i smeli kisat ar i sausa stova tai taip. Pas mane niekas nebyra nestovim pirmiausia jos ir nepurtom istatyta i stova virs dvieju metru naturali egle, stove pripilta vandens ir stovi iki triju karaliu ,nubyra vienas kitas spygliukas jeigu katinas purtyt pradeda
QUOTE(l'eau @ 2011 12 19, 22:50)
aš tik už dirbtinę. turiu savigarbos ir sąmoningumo nekapoti medžių ir nemokėti už jų kapojimą o po to išmesti
O idomu ar geles kam nors dovanojate? Ar malonu ju paciai gauti dovanu? TAs pats ir su eglutem
Vaikysteje tevai visad papuosdavo gyva eglute man sentimentai kvapui ir pan. Paskiau su vyru puosdavom dirbtine visada. Dabar kai yra vaikas, norisi to naturalumo ir sventisko kvapo namuose Man nepakartojama Kaledine nuotaika sukuria eglutes kvapas susimaises su mandarinu, meduoliu ir karsto vyno kvapais
ojei vajei, persiprašau labai visų nesugebančių priimti kitokios nuomonės kad užkliuvo maniškė ir pabudo poreikis įrodinėti kad ji neteisinga
QUOTE(l'eau @ 2011 12 20, 18:22)
ojei vajei, persiprašau labai visų nesugebančių priimti kitokios nuomonės kad užkliuvo maniškė ir pabudo poreikis įrodinėti kad ji neteisinga
Kodėl nesugebam - sugebam, bet išsakom ir savo nuomonę, apie tavo nuomonę. Tai persiprašom, kad jos nesutampa .
QUOTE(l'eau @ 2011 12 19, 21:50)
prisiminiau Anderseno pasaka "Eglute"
QUOTE(l'eau @ 2011 12 19, 22:50)
As tai pritariu su sia nuomone Dar del vienos priezasties kodel man patinka dirbtine egle.... as irgi nematau reikalo kirsti eglutes tik del keliu savaiciu namu papuosimo ir kvapo
O paskui po svenciu metosi tos eglutes prie konteineriu, net graudu ziureti...
QUOTE(kaubojey @ 2011 12 20, 22:27)
nepanašu, nes tik nesugebantys priimti kitokios nuomonės ją komentuoja bet kadangi persiprašot kad nesugebat, tai atleistina
Pagrindine priezastis, kodel puosiam dirbtine eglute, yra ta, kad gaila gyvos - manau per daug egoistiska del keliu savaiciu aukoti medi. Del kvapo, galima ir sakele graziai papuosti. Be to, dirbtine egle atrodo ir graziau, nes ji taisyklinga ir tanki