o mes puosiam didele dirbtine
naturali grazu, bet man tas kvapas laidotuviu vainikus primena
Mes tik uz naturalia
Jau 5 metus pirkom vazone, po to persodinam sode, bet siemet nukirsta pirkom, nes jau nebera kur sodint
Jau 5 metus pirkom vazone, po to persodinam sode, bet siemet nukirsta pirkom, nes jau nebera kur sodint
pas mus jau treti metai dirbtine eglute, tada man nebaisu kad vaikai prieje nuims ir uzdes zaisliuka ir nebyres spygliukai bet del kvapo pasidarom puokstyte is tikru egles sakeliu
Tik tikra eglute. Nors svarsteme nusipirkti dirbtine, nes dukra megeja zaisliukus liesti, bet atbaide kazkur cia forume perskaityti zodziai, kad pasipuosus dirbtine pasklido ne misko kvapas, bet pigaus kinisko plastiko Na ir kazkaip nebeliko noro tureti dirbtine, aisku,spygliuku yra, na bet nesunku pasluoti
Uz tikra.Bet turim dirbtine.
Visada tik tikra siemet jau ruosemes dirbtine pirkt,bet nuvaziavom,apsiziurejom ir nusprendem kad visvien tikra bus zymiai mieliau
aš tik už dirbtinę. turiu savigarbos ir sąmoningumo nekapoti medžių ir nemokėti už jų kapojimą o po to išmesti
Tik uz naturale.
Labau juokingi zmoniu pamastymai ,kad egluciu kirtimas ,medziu gadinimas ir pan. naikinimas.
taigi augina spec eglutes kas metai butent eglutes medelynuose, o tas kur iskerta is misko vienaip ar kitaip jos kertamos ir retinama. Neperdekim to naturalumo per daug ten kur jo nereikia
Labau juokingi zmoniu pamastymai ,kad egluciu kirtimas ,medziu gadinimas ir pan. naikinimas.
taigi augina spec eglutes kas metai butent eglutes medelynuose, o tas kur iskerta is misko vienaip ar kitaip jos kertamos ir retinama. Neperdekim to naturalumo per daug ten kur jo nereikia
QUOTE(kinder_surprise @ 2011 12 19, 13:26)
Mes tik uz naturalia
O kokią jūs perkate vazone? Mažutę? Nes kiek domėjausi, tai tos didelės apkapotomis šaknimis Nupirko vyras tokią aukštoką bet labai kūdą. Man per maža Nėra kur žaisliukų kabint Mes kasmet turėdavom didelę tankią plačiaskarę, kaip iš filmų. Bet labai jau gaila paskui būdavo išmest...
QUOTE(l'eau @ 2011 12 19, 22:50)
aš tik už dirbtinę. turiu savigarbos ir sąmoningumo nekapoti medžių ir nemokėti už jų kapojimą o po to išmesti
Plastmasine egle sunaikinti kenksmingiau aplinkai, nei sudziuvusia naturalia. Tai cia tas samoningumas salyginis...
QUOTE(EXTRAA @ 2011 12 19, 16:47)
pasklido ne misko kvapas, bet pigaus kinisko plastiko
Net nupurtė.