Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

o mes puosiam didele dirbtine 4u.gif
naturali grazu, bet man tas kvapas laidotuviu vainikus primena doh.gif
Atsakyti
Mes tik uz naturalia thumbup.gif
Jau 5 metus pirkom vazone, po to persodinam sode, bet siemet nukirsta pirkom, nes jau nebera kur sodint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus jau treti metai dirbtine eglute, tada man nebaisu kad vaikai prieje nuims ir uzdes zaisliuka ir nebyres spygliukai ax.gif bet del kvapo pasidarom puokstyte is tikru egles sakeliu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik tikra eglute. Nors svarsteme nusipirkti dirbtine, nes dukra megeja zaisliukus liesti, bet atbaide kazkur cia forume perskaityti zodziai, kad pasipuosus dirbtine pasklido ne misko kvapas, bet pigaus kinisko plastiko doh.gif Na ir kazkaip nebeliko noro tureti dirbtine, aisku,spygliuku yra, na bet nesunku pasluoti smile.gif
Atsakyti
Uz tikra.Bet turim dirbtine. mirksiukas.gif
Atsakyti
Už natūralią smile.gif . Bet dar nepasipuošėm smile.gif.
Atsakyti
Visada tik tikra thumbup.gif siemet jau ruosemes dirbtine pirkt,bet nuvaziavom,apsiziurejom ir nusprendem kad visvien tikra bus zymiai mieliau rolleyes.gif
Atsakyti
aš tik už dirbtinę. turiu savigarbos ir sąmoningumo nekapoti medžių ir nemokėti už jų kapojimą o po to išmesti smile.gif
Atsakyti
Tik uz naturale.
Labau juokingi zmoniu pamastymai ,kad egluciu kirtimas ,medziu gadinimas ir pan. naikinimas.
taigi augina spec eglutes kas metai butent eglutes medelynuose, o tas kur iskerta is misko vienaip ar kitaip jos kertamos ir retinama. Neperdekim to naturalumo per daug ten kur jo nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kinder_surprise @ 2011 12 19, 13:26)
Mes tik uz naturalia  thumbup.gif
Jau 5 metus pirkom vazone, po to persodinam sode, bet siemet nukirsta pirkom, nes jau nebera kur sodint  doh.gif  lotuliukas.gif

O kokią jūs perkate vazone? Mažutę? Nes kiek domėjausi, tai tos didelės apkapotomis šaknimis unsure.gif Nupirko vyras tokią aukštoką bet labai kūdą. Man per maža blush2.gif Nėra kur žaisliukų kabint doh.gif Mes kasmet turėdavom didelę tankią plačiaskarę, kaip iš filmų. Bet labai jau gaila paskui būdavo išmest...
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2011 12 19, 22:50)
aš tik už dirbtinę. turiu savigarbos ir sąmoningumo nekapoti medžių ir nemokėti už jų kapojimą o po to išmesti smile.gif

Plastmasine egle sunaikinti kenksmingiau aplinkai, nei sudziuvusia naturalia. Tai cia tas samoningumas salyginis...
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2011 12 19, 16:47)
pasklido ne misko kvapas, bet pigaus kinisko plastiko doh.gif

Net nupurtė.
Atsakyti