Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

pirma karta po daug daug metu puosti siemet zadu tikra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 07, 14:11)
Aš tik už natūralią eglutę thumbup.gif Už tą nepakartojamą Kalėdų kvapą namuose...

tikrai taip,mes taip pat tik uz tikra eglute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teja_Bella @ 2011 11 15, 18:29)
tikrai taip,mes taip pat tik uz tikra eglute  wub.gif

Man tai saviškį teko įkalbinėti, nes jam dirbtinė atrodo praktiškiau. Bet jau įtikinėjimas baigtas, eglė bus be jokių kalbų biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelene22 @ 2011 11 15, 15:23)
Labai norisi tikros , bet tenka dovanas deti po dirbtine  unsure.gif

O kodėl? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 15, 19:33)
Man tai saviškį teko įkalbinėti, nes jam dirbtinė atrodo praktiškiau. Bet jau įtikinėjimas baigtas, eglė bus be jokių kalbų biggrin.gif  thumbup.gif

Gerai, kad pavyko įkalbėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 15, 20:06)
Gerai, kad pavyko įkalbėti  thumbup.gif

Aš jam sakiau: arba parvelki eglę, arba per Kalėdas būsi vienas. Todėl eglę parvilks lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus jau kuris laikas vyrauja tradicija puošti ne eglę, o eglės šakelę, žinoma, tikrą wub.gif ekonomiška, puošia, minimalu ir tikrai kvepia mišku biggrin.gif
Atsakyti
Tik tikra wub.gif pas tėvelius visad puošdavom tik tikrą, o dabar su vyru antrus metus puošime tikrą wub.gif
Atsakyti
Dirbtinė viduj, natūrali lauke smile.gif Kadangi turim išdykėlę jorkutę, tikros eglutės viduj turėti nėr šansų ax.gif
Atsakyti
as tai visada uz tikra eglute, bet namuose puosiame dirbtine blush2.gif

O del to Kaledu kvapo visada puosiu pusu sakas, isties nuostabus kvapas....
Atsakyti
Labai man patinka tikros eglutes per sventes, bet patys turime dirbtine blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mums irgi tik tikra thumbup.gif Tik nežinai kaip šiais metais tai eglutei pasiseks pas mus, nes įsigijom baisiai pasiutusį šuniuką ax.gif Reikia apsirūpinti plastikiniais žaisliukais lotuliukas.gif Beje, o kur jūs perkate tikras eglutes Vilniuje? rolleyes.gif
Atsakyti
Puošiam dirbtinę eglutę, tik nežinia, kaip bus šiemet, įsigijom katiną, gal
nenuvers lotuliukas.gif Beje, kam reikia dirbtinės eglutės, šį šeštadienį
akropolio maximoje 40 procentų nuolaida.
Atsakyti