Aš tik už natūralią eglutę Už tą nepakartojamą Kalėdų kvapą namuose... MB tėvai visada puošia dirbtinę. Nepasakyčiau, kad negražu, bet vis tiek ne tas.
pas mus namuose visada buna tik naturali eglute
Pas mus tai matyt nuo nuotaikos prikaluso. Tai tikra, tai dirbtine puosiam.
natūrali ir lieka natūralia Bet dirbtinė praktiškiau 100 kartų Pas mus praktiškumas nugali
Pas mus visada budavo puosiama dirbtine eglute,bet pernai MB parveze didele ir labai labai grazia naturalia egle,tai noreciau ir siemet naturalios Kaledines eglutes
Gyvename prie miško-tik natūrali.
Vien jau tas tikras jos kvapas, gaivumas.. mm
Vien jau tas tikras jos kvapas, gaivumas.. mm
tik uz naturalia eglute nors ir spygliai krenta valyti neatsibosta bet labai malonu namuose nors tas dienas kai laikoma eglute ,kvapas,grozis,spalvos tiesiog tikros kaledos
QUOTE(ineciuxxx @ 2011 11 12, 13:27)
tik uz naturalia eglute nors ir spygliai krenta valyti neatsibosta bet labai malonu namuose nors tas dienas kai laikoma eglute ,kvapas,grozis,spalvos tiesiog tikros kaledos
Aha, vargo daugiau, bet jis visai malonus
Sveikos,
Su SB diskutavom, kaip atrodys mūsų Kalėdų eglė ir nusprendėm pasidairyti, kaip originaliau ją papuošti. Radom gražių medinių žaisliukų. Nusprendžiau ir su jumis pasidalint radiniu Man labai gražu, natūralu ir paprasta.
Su SB diskutavom, kaip atrodys mūsų Kalėdų eglė ir nusprendėm pasidairyti, kaip originaliau ją papuošti. Radom gražių medinių žaisliukų. Nusprendžiau ir su jumis pasidalint radiniu Man labai gražu, natūralu ir paprasta.
Natūrali!!
Labai norisi tikros , bet tenka dovanas deti po dirbtine