TIK naturali.. kazkuriais metais statem dirbtina, tai jokiu kaledu nesijaute.. nei kvapo nieko.. nors aisku ir dirbtine egle turi savu pliusu
Tik natūrali ir nemanau,kad kada nors pasikeis mano nuomonė. Mėgstu eglutės kvapą, jos neidealias formas, spalvą ir jos sukurta Kalėdų jaukumą.
Praeitais metais statem gyva eglute, dukrytei buvo 6 men, tai tik i lemputes ziopsojo, siemet irgi planuojam gyva, tik idomu kaip cia su tais zaisliukais bus nes dar ir kate turim, kuriai visai smagu paisdykauti
QUOTE(Elee @ 2010 12 19, 23:56)
Tik natūrali ir nemanau,kad kada nors pasikeis mano nuomonė. Mėgstu eglutės kvapą, jos neidealias formas, spalvą ir jos sukurta Kalėdų jaukumą.
O man naturali eglute laidotuvem kvepia Net pykinti pradeda... To kvapo prisiuostau per Velines, kol krepseliai su elisakiais masinoj buna.
Tik dirbtine Pasipuosiam jau gruodzio pradzioj, nupuosiam po Triju Karaliu, vaikai speja ja atsidziaugti, spygliu nekrenta, nereikia paskui metyti jos po kiema, supakuojam ir i rusi iki kitu metu
P.S. musu dirbtine eglute nepigi, tad atrodo kaip tikra, kol spygliuku nepaciupineji.
as ir uz naturalia, tik siemet neturesiu egles, vyras pareiske, kadangi namuose maza katyte yra, nestatysim
Siemet naturali pabodo plastikine o kvepia kaip o grozis koks siandiena pasipuosem tai atsiziuret i ja negaliu Tik naturali kvapas netrikdo kolkas
Kol kieme dar nepasisodinom natūralios, namie - dirbtinė...
Tai kad tos natūralios eglutės dirbtinai išaugintos ir nifiga nekvepia. Nebent miške nusikirsti, o tada jau tikrai gaila.
Dirbtine Puosiam anksti, nupuosiam tik po 3 karaliu, jokiu spygliu Vaikai numete yra pernai nesuskaiciuojama kieki kartu, pakeli ir vel grazu
Kaledine nuotaika puikiai galima ir su dirbtine susikurti ar net su egles saka, jei nera galimybiu eglei pasistatyti
Gyva sakem kieme sodinsim ir puosim
Kaledine nuotaika puikiai galima ir su dirbtine susikurti ar net su egles saka, jei nera galimybiu eglei pasistatyti
Gyva sakem kieme sodinsim ir puosim
visais metai puosdavau gyva vazone augancia eglute, teisingiau keni. Taciau gimus mazyliui ir pradejus jam vaikscioti teko isigyti dirbtine eglute su plasmasiniais zaislais. Taciau ji puikiai siemet puosia kambari ir vaikas saugus Kai paaugs tikriausiai vel noresim puosti tikra medeli .
Visas mamas su sventem.
Visas mamas su sventem.
tik naturali,jau vien ka kvapas reiskia