Man kazkaip nelabai patinka dirbtines eglutes,o is misko -gaila . Siais metais nusprendziau papuosti namus savo darytom eglutem
Papildyta:
Tokiu atveju kur kas geriau šakų kompozicija, nei plastmasės krūvą puošt plastmasiniais žaisliukais doh.gif
Papildyta:
Labai graži mintis
QUOTE(patikima_mama @ 2010 11 29, 16:03)
Man irgi labai gražu gyva eglutė, bet dar nepribręstu tam, nes po švenčių neturėčiau kur jos persodinti . Todėl pas mus namie dirbtinė eglutė bei eterinio aliejaus pušų kvapas
Tokiu atveju kur kas geriau šakų kompozicija, nei plastmasės krūvą puošt plastmasiniais žaisliukais doh.gif
Papildyta:
QUOTE(benitaa @ 2010 11 29, 22:00)
Man kazkaip nelabai patinka dirbtines eglutes,o is misko -gaila . Siais metais nusprendziau papuosti namus savo darytom eglutem
Labai graži mintis
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 11 23, 10:25)
mes pernai puosem gyva, pirkom eglute vazone, bet pasaodinus pvasari ji neprigijo
mum irgi taip nutiko bet siemet vistiek puosim gyva eglute
QUOTE(benitaa @ 2010 11 29, 22:00)
Labai originali eglute
man irgi dirbtinos nepatinka, todel pirksim vazone pasodinta eglute, o pavasari bandysim lauke sodint, gal kartais prigis
...o mes kolkas puošim dirbtinę, nes vaikas dar mažas, o dar namuose šuniukas yra tai kaip pagalvoju tai prie šuns plaukų dar tik spyglių trūksta pradėjusiam ropot vaikiukui
Tik "gyva" eglutė kvepia Kalėdomis...Eglutė yra šventės simbolis, neįsivaizduoju be jos švenčių...
Siemet puosim gyva, pirksim vazone.
šiaip aš už gyvą eglutę, nes primena vaikystę, kai namai kvepėdavo mišku ir gyva eglute nors dabar su vyru puošiam dirbtinę eglutę, bet manau kai atsiras vaikučių ir jie paaugs, puošim gyvą
tik naturali,su savo badanciais spygliukais,kvepianti misku ir didele iki lubu!!!!!!!