Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

Man kazkaip nelabai patinka dirbtines eglutes,o is misko -gaila . Siais metais nusprendziau papuosti namus savo darytom eglutem
user posted image
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(patikima_mama @ 2010 11 29, 16:03)
Man irgi labai gražu gyva eglutė, bet dar nepribręstu tam, nes po švenčių neturėčiau kur jos persodinti sad.gif. Todėl pas mus namie dirbtinė eglutė bei eterinio aliejaus pušų kvapas  lotuliukas.gif

Tokiu atveju kur kas geriau šakų kompozicija, nei plastmasės krūvą puošt plastmasiniais žaisliukais doh.gif
Papildyta:
QUOTE(benitaa @ 2010 11 29, 22:00)
Man kazkaip nelabai patinka dirbtines eglutes,o is misko -gaila . Siais metais nusprendziau papuosti namus savo darytom eglutem

Labai graži mintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 30 lapkričio 2010 - 11:02
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 11 23, 10:25)
mes pernai puosem gyva, pirkom eglute vazone, bet pasaodinus pvasari ji neprigijo  unsure.gif  verysad.gif

mum irgi taip nutiko smile.gif bet siemet vistiek puosim gyva eglute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(benitaa @ 2010 11 29, 22:00)
user posted image

Labai originali eglute thumbup.gif

man irgi dirbtinos nepatinka, todel pirksim vazone pasodinta eglute, o pavasari bandysim lauke sodint, gal kartais prigis g.gif
Atsakyti
...o mes kolkas puošim dirbtinę, nes vaikas dar mažas, o dar namuose šuniukas yra tai kaip pagalvoju tai prie šuns plaukų dar tik spyglių trūksta pradėjusiam ropot vaikiukui cool.gif
Atsakyti
Tik "gyva" eglutė kvepia Kalėdomis...Eglutė yra šventės simbolis, neįsivaizduoju be jos švenčių... tongue.gif
Atsakyti
Siemet puosim gyva, pirksim vazone. thumbup.gif
Atsakyti
šiaip aš už gyvą eglutę, nes primena vaikystę, kai namai kvepėdavo mišku ir gyva eglute wub.gif nors dabar su vyru puošiam dirbtinę eglutę, bet manau kai atsiras vaikučių ir jie paaugs, puošim gyvą ax.gif
Atsakyti
Aš už gyvą eglutę, nes tik tada namai prisipildo Kalėdų dvasios wub.gif
Atsakyti
Parašykite man geriau kur galima nusipirkt gražią kokybišką dirbtinę eglutę.
Atsakyti
As uz naturalia zalia egle, su savo kvapu ir jaukumu smile.gif

O jei ji dar vazone ir persodinus i zeme prigytu, tai butu tobula. Bet kol kas kiek bandziau persodinti, tai neprigydavo sad.gif
Atsakyti
tik naturali,su savo badanciais spygliukais,kvepianti misku ir didele iki lubu!!!!!!!
Atsakyti