Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(rosebud1 @ 2010 11 02, 23:51)
turim dirbtinę, bet šiemet pradėjau svajoti apie gyvą eglę ax.gif

QUOTE(rimmuske @ 2010 11 05, 12:23)
mes ta pati smile.gif

Mes taip pat blush2.gif
Nors daugelį metų turim dirbtinę ir esu tik už dirbtines, bet man norisi jos kvapo.. wub.gif Pirksim vazonėlyje, jei bus arba mažą šakelę
Atsakyti
puosdavom didele dirbtine, tik nezinau kaip siemet pasielgti... metinukai dvyniai nugriaus ja biggrin.gif o be eglutes vyresnelei liudna bus verysad.gif teks tikriausiai pirkti gyva sakele g.gif
Atsakyti
Vaikystėje puošdavom tikrą, kiek vėliau užtekdavo šakų.
Dabar taip pat puošiam šakas, tik pernai draugai gavo dovanų keletą eglaičių, tai vieną priėmėm į savo namus, nes ji būtų tiesiog išmesta...
O šiaip man mieliau kai miške eglės žaliuoja, labai paskui graudu žiūrėti, į sumestas jų krūvas po švenčių. Bet aišku čia tik mano nuomonė, kiekvienas renkamės, kam ko reikia...
Atsakyti
Sveikos gyvos, nors man ir mano šeimai arčiau širdies gyva eglutė, vis dėlto, per šias
Kalėdas, ketinam nusipirkti dirbtinę. Ilgai "tarnauja" ir spygliai nebyra. biggrin.gif
Atsakyti
Žvalgomės naujos dirbtinės eglutės, nes senoji nutriušo ir atrodo negražiai. Gyvos nebelabai noriu. Praeitais metais turėjau 1,80 cm aukščio gyvą eglę, gražu labai, pradžioj kvepėjo, bet laikui bėgant pradėjo dvokti. Grįždavau namo ir trenkdavo kvapas, todėl klausdavau "kas šįvakar čia pašarvotas?". Daugiau nebesinori. Nesupratau, kas su ta egle nutiko, bet smarvė kaip laidotuvių namuose buvo...
Atsakyti
Mes turi dirbtine ilgais spygliais egle, nu jau gal ten pusis bus doh.gif, del kvapo pakabinu dar kokia gyva saka pusies ir buna thumbup.gif Nes maniskes kelis kart per diena ja puosia, tai is gyvos nieko neliktu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sms-as @ 2010 11 02, 18:46)
Man gaila tu mazuciu gyvu egluciu.Kai pagalvoju kiek metu jos dar galetu savam miske augti,graudu darosi.Baisu ziureti,kas po svenciu kiemuose dedasi,kaip tos eglutes,kurios dziugino savo pusnumu,paskui patvoriais metosi,todel as gal busiu nesuprasta,kad nenoriu namie sventisko egliu kvapo ir tikrumo,bet uztai zinosiu,kad viena eglute maziau bus nukirsta.Pas mane namie tik dirbtine. ax.gif

Suprantu altruistes - pasaulio gelbėtojas, bet...
Viskas kur kas proziškiau verysad.gif
Tai, kad jūs nepirksit gyvos eglės - nieišgelbės nė vienos. Jas kerta iš anksto numatytose retinti vietose arba ten, kur specialiai augina. Jų yra iškertama tiek, kiek numatyta. O tų, kurių nenuperka - likimas irgi aiškus verysad.gif
Taigi, nesitikėkit, kad kažką išgelbėjot. Tiesiog kažkoks medelynas ar girininkija mažiau uždirbo ir turės mažiau lėšų naujų želdinių įveisimui.
Deja, tokia realybė unsure.gif
Atsakyti
mes daug metu puošiam tik gyvas eglutes ir šiais metais puošim tik gyva eglute. Vyras kategoriškai prieš netikras eglutes, sako tai tarsi negyvos kalėdos. Čia daug kas sako, kad spygliai byra, paskui sunku išvalyti ir. t.t. bet juk Kalėdos viena kart metuose ax.gif . Ko nepadarysi dėl namų jaukumo, šventinės nuotaikos. 4u.gif 4u.gif
oi kaip laukiu švenčiu smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 11 20, 23:53)
Tai, kad jūs nepirksit gyvos eglės - nieišgelbės nė vienos. Jas kerta iš anksto numatytose retinti vietose arba ten, kur specialiai augina. Jų yra iškertama tiek, kiek numatyta. O tų, kurių nenuperka - likimas irgi aiškus  verysad.gif
Taigi, nesitikėkit, kad kažką išgelbėjot. Tiesiog kažkoks medelynas ar girininkija mažiau uždirbo ir turės mažiau lėšų naujų želdinių įveisimui.
Deja, tokia realybė unsure.gif

Žiūrint iš kitos pusės - jei rinkoje pastebimas gyvų eglučių pardavimų mažėjimas (o dirbtinių didėjimas), tai logiška, kad kitais metais jų bus nukirsta mažiaus, nes bus didesnė tikimybė, kad žmonės pirks mažiau gyvų eglučių... Taigi, lazda turi du galus smile.gif
Atsakyti
gyva šakelė
Atsakyti
naturali, kvapas fainas wub.gif
Atsakyti
Man naturali eglute primena kaledas namie, tad Naturali, kvepianti. mmmm rolleyes.gif
Atsakyti