Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

Man gaila tu mazuciu gyvu egluciu.Kai pagalvoju kiek metu jos dar galetu savam miske augti,graudu darosi.Baisu ziureti,kas po svenciu kiemuose dedasi,kaip tos eglutes,kurios dziugino savo pusnumu,paskui patvoriais metosi,todel as gal busiu nesuprasta,kad nenoriu namie sventisko egliu kvapo ir tikrumo,bet uztai zinosiu,kad viena eglute maziau bus nukirsta.Pas mane namie tik dirbtine. ax.gif
Atsakyti
Nuo pat vaikystės puošdavom tik dirbtinę, tai kažkaip prie dirbtinės ir pasilikom. Dažnas sako, kad nėra tikros eglės kvapo, bet kad mes jo visai ir nepasigendam. Per Kalėdas namai kvepia cinamonu, imbieru, cinamonu ir kitais gerumynais, taip kad tas eglutės aromatas nelabai, bent mums, ir reikšmingas. Dirbtinės eglės ir šiaip gražiau atrodo negu asimetriškos, plonašakės natūralios, bet čia, aišku, kam ko reikia smile.gif
Atsakyti
Kadangi išėjom gyventi atskirai, į savus namučius, dar neturim eglės ax.gif tai planuojam šiemet puošti gyvą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 11 02, 19:42)
Kadangi išėjom gyventi atskirai, į savus namučius, dar neturim eglės  ax.gif  tai planuojam šiemet puošti gyvą  ax.gif

planuoju pirkti pasodintą vazone, kad galeciau prie namu pasisodint... tongue.gif mačiau pernai tokių...geras variantas, kas turi nuosavos žemes lopineli, arba juk galima ir miške kur persodint... NEI spygliu, nei problemų... 4u.gif
Atsakyti
turim dirbtinę, bet šiemet pradėjau svajoti apie gyvą eglę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 11 02, 23:51)
turim dirbtinę, bet šiemet pradėjau svajoti apie gyvą eglę ax.gif

mes ta pati smile.gif
Atsakyti
Man taip pat patinka gyvos pasodintos eglutės idėja. Tik kad jos gana nedidelės būna g.gif . Mes paprastai puošdavome 2 m aukščio dirbtinę, tai va ir nežinau, kaip čia šiemet padarysime unsure.gif .
Atsakyti
Tik dirbtine,gaila gyvos smile.gif
Atsakyti
Tik gyva ax.gif. Galima pirkti pasodinta ir veliau ja persodinti mirksiukas.gif.
Atsakyti
tik gyva, nes tada visi namai kvepia wub.gif man labai patinka dideles egles, tad siemet vyras pazadejo iki lubu parvezti egle biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
dirbtine smile.gif paprasciau su ja, turint mazus vaikus 4u.gif visad stengiusi i vaza pora saku egles imerkt, kad butu tas kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frejia @ 2010 11 08, 13:19)
dirbtine smile.gif paprasciau su ja, turint mazus vaikus 4u.gif  visad stengiusi i vaza pora saku egles imerkt, kad butu tas kvapas  wub.gif

Mes irgi puosiame tik dirbtine kaledu eglute...nes mazi vaikai gyva eglute pribaigtu vienu prisedimu biggrin.gif mirksiukas.gif tai apsidraudziant naudojame tik dirbtine eglute ir nedidele rolleyes.gif
Dar vienas variantas mastome apie pasodinta eglute vazonelyje (nedidele),bet velgi ar butu teisinga pirkti turint mazus vaikus.?... g.gif kurie tik ir sukasi aplinkui mastydami ka blogo iskresti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 18 lapkričio 2010 - 07:22