Man gaila tu mazuciu gyvu egluciu.Kai pagalvoju kiek metu jos dar galetu savam miske augti,graudu darosi.Baisu ziureti,kas po svenciu kiemuose dedasi,kaip tos eglutes,kurios dziugino savo pusnumu,paskui patvoriais metosi,todel as gal busiu nesuprasta,kad nenoriu namie sventisko egliu kvapo ir tikrumo,bet uztai zinosiu,kad viena eglute maziau bus nukirsta.Pas mane namie tik dirbtine.
Nuo pat vaikystės puošdavom tik dirbtinę, tai kažkaip prie dirbtinės ir pasilikom. Dažnas sako, kad nėra tikros eglės kvapo, bet kad mes jo visai ir nepasigendam. Per Kalėdas namai kvepia cinamonu, imbieru, cinamonu ir kitais gerumynais, taip kad tas eglutės aromatas nelabai, bent mums, ir reikšmingas. Dirbtinės eglės ir šiaip gražiau atrodo negu asimetriškos, plonašakės natūralios, bet čia, aišku, kam ko reikia
Kadangi išėjom gyventi atskirai, į savus namučius, dar neturim eglės tai planuojam šiemet puošti gyvą
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 11 02, 19:42)
Kadangi išėjom gyventi atskirai, į savus namučius, dar neturim eglės tai planuojam šiemet puošti gyvą
planuoju pirkti pasodintą vazone, kad galeciau prie namu pasisodint... mačiau pernai tokių...geras variantas, kas turi nuosavos žemes lopineli, arba juk galima ir miške kur persodint... NEI spygliu, nei problemų...
turim dirbtinę, bet šiemet pradėjau svajoti apie gyvą eglę
QUOTE(rosebud1 @ 2010 11 02, 23:51)
turim dirbtinę, bet šiemet pradėjau svajoti apie gyvą eglę
mes ta pati
Man taip pat patinka gyvos pasodintos eglutės idėja. Tik kad jos gana nedidelės būna . Mes paprastai puošdavome 2 m aukščio dirbtinę, tai va ir nežinau, kaip čia šiemet padarysime .
Tik gyva . Galima pirkti pasodinta ir veliau ja persodinti .
tik gyva, nes tada visi namai kvepia man labai patinka dideles egles, tad siemet vyras pazadejo iki lubu parvezti egle
dirbtine paprasciau su ja, turint mazus vaikus visad stengiusi i vaza pora saku egles imerkt, kad butu tas kvapas
QUOTE(Frejia @ 2010 11 08, 13:19)
dirbtine paprasciau su ja, turint mazus vaikus visad stengiusi i vaza pora saku egles imerkt, kad butu tas kvapas
Mes irgi puosiame tik dirbtine kaledu eglute...nes mazi vaikai gyva eglute pribaigtu vienu prisedimu tai apsidraudziant naudojame tik dirbtine eglute ir nedidele
Dar vienas variantas mastome apie pasodinta eglute vazonelyje (nedidele),bet velgi ar butu teisinga pirkti turint mazus vaikus.?... kurie tik ir sukasi aplinkui mastydami ka blogo iskresti