Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

Tik tikra. Nuo vaikystes visada puosdavom tikra eglute, tai ir toliau sia tradicija tesiam. Uzduotis vyrui - nupirkti grazia eglute smile.gif . Pernai kai nupirko kazkokia kreiva, tai bedailinant liko tik puse eglutes ir ta kreiva biggrin.gif juokemes, kad pas mus kitokia bus nei pas visus lotuliukas.gif bet siaip, man tas jos kvapas labai patinka wub.gif
Atsakyti
Mes ir gi nuo vaikystės puošdavome namus gyva eglute Kūčių dieną .Eglutės puošimas būdavo tik vaikų reikalas,tėvai tai palikdavo mum.Aš tik už naturalią eglutę,kuri taip skaniai kvepia ir suteikia namams šventinę nuotaiką.Bet dabar kai gyveni penktame aukšte tai eglutės gyvos atsisakėme,nes tiek paskui rūpesčių kol ja byrančia nuneši žemyn doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimka.d: 19 spalio 2010 - 14:50
Kadangi vaikystėje namuose puošdavome tikrą ir didelę kalėdinę eglutę, tai ir dabar neįsivaizduoju, kad namuose stovėtų plastikinis medis. Tiesa, pastaraisias metais puošiame arba šaką, arba tokį kaip eglinį krūmelį. O tarkim pas močiutę net neįsivaizduoju Kūčių be puošiamos tarybinės plastikinės eglutės plokščiomis šakelėmis. Nors ir plastikinė bet labai labai miela, nes primena vaikystę, kai per Kūčias puošdavome eglutę wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2010 10 19, 15:49)
Mes ir gi nuo vaikystės puošdavome namus gyva eglute Kūčių dieną .Eglutės puošimas būdavo tik vaikų reikalas,tėvai tai palikdavo mum.Aš tik už naturalią eglutę,kuri taip skaniai kvepia ir suteikia namams šventinę nuotaiką.Bet dabar kai gyveni penktame aukšte tai eglutės gyvos atsisakėme,nes tiek paskui rūpesčių kol ja byrančia nuneši žemyn doh.gif

o kodėl nemetat pro balkoną? Mes visada ją pro balkoną išmesdavom, tada nunešdavom į konteinerį biggrin.gif
Atsakyti
Man baisiausia kai po švenčių visur mėtosi eglutės doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 10 20, 21:44)
o kodėl nemetat pro balkoną? Mes visada ją pro balkoną išmesdavom, tada nunešdavom į konteinerį biggrin.gif

kažkaip nepadoru man mesti pro balkona smile.gif
Atsakyti
Mes visada puošdavome tik natūralią eglutę. Tačiau, kai įsikėlėme į naują butą, praeitais metais nusipirkome dirbtinę. Kodėl? Todėl, kad pas mus l. šilta, oras sausas, ir pasipuošę natūralią, su ja vos sulaukėme Šv.Kalėdų, nes staigiai vos ne visi spygliai nubyrėjo verysad.gif
Aš už kvepiančias natūralias, bet mūsų sąlygos tokios, kad galime tik dirbtinę verysad.gif
Atsakyti
Aš už dirbtinę 4u.gif Bandėm seniau natūralią statyti, bet kol randi gražią, dar sugalvok kaip pastatyti, dar spygliai byra...Dabar ištrauki dirbtinę, vaikai surenka, papuošia ir viskas bigsmile.gif Ir visada graži biggrin.gif
Atsakyti
Mes tik gyvą puošiam, ir dažniausiai tą pasodintą kibire... Visos mūsų eglutės auga prie sodo pasodintos ir labai džiaugiamės ax.gif o manuose per Kalėdas man turi būti gyvos eglės kvapas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 10 22, 10:20)
Mes tik gyvą puošiam, ir dažniausiai tą pasodintą kibire... Visos mūsų eglutės auga prie sodo pasodintos ir labai džiaugiamės  ax.gif  o manuose per Kalėdas man turi būti gyvos eglės kvapas  blush2.gif

O Jums sėkmingai jos prigyja ?
Atsakyti
Kažkaip abejoju ar šiemet išvis eglutę puošim, na, o jei ir bus tokia, tai tik tikra smile.gif. Ir man nebaisu nei spygliai an žemes, nei tai, kad apskritai greičiau nubyrės viskas.
Arba jei nebus eglutės, tai gal bus vainikas smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2010 10 21, 14:38)
kažkaip nepadoru man mesti pro balkona smile.gif

bet jei po to sutvarkot, kas čia nepadoraus? Juk ir visos laiptinės nepriteršiat.
Atsakyti