Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

aš tik už dirbtines eglutės , o jei gyva tai dideliam vazone kuria paskui galima pasodint į kiemą.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 12 18, 16:14)
aš tik už dirbtines eglutės , o jei gyva tai dideliam vazone kuria paskui galima pasodint į kiemą.

drinks_cheers.gif ir man gaila gyvu. Be to brangu ir nepraktiska, ir dar labai sunku issirinkti grazia tarp ju (bent jau man) ax.gif
Atsakyti
Šiais metais labai norėjau gyvos vazone ar kirstos nesvarbu, bet nesigavo verysad.gif teks dirbtinę puošt biggrin.gif
Atsakyti
uz naturalia bet nieko pries ir pries dirbtine neturiu smile.gif
Atsakyti
as uz dirbtine . tiesiog gaila ziureti kai po svenciu metosi po kiemus gyvos eglutes.
o gyva jeigu puosciau nebent tiktai vazone, o veliau pasodinciau
Atsakyti
labai gaila gyvu, nukirst medi tik tam, kad namuose 2 sav butu grazu, o paskui i konteineri, ziauru...
Atsakyti
Nieko prieš neturiu prieš dirbtines, bet labiausiai patinka gyvos thumbup.gif Namie geras kvapas, jaučiasi tikra Kalėdinė nuotaika thumbup.gif
Na o kas dėl eglių kirtimo - tai daugelis jų ir auginamos specialiai kirtimui verysad.gif arba retinant mišką. Gaila tik tų, kurias netikeliai nukerta netikusiai, t.y. viršūnę pasiima, o dalį medelio palieka schmoll.gif - va tuos tai tikrai baust reikia.
Atsakyti
Mes su vyru tik uz naturalias eglutes, namai visai kitaip kvepia, jauciama Kaledine nuotaika, atmosfera... Labai laukiu Kaledu kiekvienais metais ir dideeeles eglutes bigsmile.gif newyear.gif
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2009 12 17, 23:10)
Noriu gyvos,bet neturiu stovo i ka istatyti.Kur jus statote eglutes gyvas,ar pirkti kibire.Gal kas perkate tiesiai is medelyno.

Vyras Senukuose nupirko toki stova - ten galima ipilti vandens, dar yra varztai is abieju pusiu ir eglute tvirtai stovi... Nepigus tas stovas, bet juk ne vienam kartui pirkom mirksiukas.gif
Atsakyti
visada buvo gyva, bet paskutinius 3 metus puosiam dirbtine rolleyes.gif
o sodyboje kieme auga sidabrine egle wub.gif tai ja ir puosiame, kai visi susitinkam per Kaledas wub.gif
Atsakyti
man labiau patinka dirbtine,tokia ir puošėm smile.gif
Atsakyti
Natūrali 4u.gif
Atsakyti
O mes kasmet puosiam gyva - tas kvapas, spygliai po visus namus tapo neatsiejama svenciu dalimi lotuliukas.gif
Bet jau zvalgausi dirbtines... Bet noreciau kad butu ale pusis su baltais saku galiukais bigsmile.gif bet kol kas grazios nemaciau
Atsakyti