aš tik už dirbtines eglutės , o jei gyva tai dideliam vazone kuria paskui galima pasodint į kiemą.
QUOTE(Lera @ 2009 12 18, 16:14)
aš tik už dirbtines eglutės , o jei gyva tai dideliam vazone kuria paskui galima pasodint į kiemą.
ir man gaila gyvu. Be to brangu ir nepraktiska, ir dar labai sunku issirinkti grazia tarp ju (bent jau man)
uz naturalia bet nieko pries ir pries dirbtine neturiu
labai gaila gyvu, nukirst medi tik tam, kad namuose 2 sav butu grazu, o paskui i konteineri, ziauru...
Nieko prieš neturiu prieš dirbtines, bet labiausiai patinka gyvos Namie geras kvapas, jaučiasi tikra Kalėdinė nuotaika
Na o kas dėl eglių kirtimo - tai daugelis jų ir auginamos specialiai kirtimui arba retinant mišką. Gaila tik tų, kurias netikeliai nukerta netikusiai, t.y. viršūnę pasiima, o dalį medelio palieka - va tuos tai tikrai baust reikia.
Na o kas dėl eglių kirtimo - tai daugelis jų ir auginamos specialiai kirtimui arba retinant mišką. Gaila tik tų, kurias netikeliai nukerta netikusiai, t.y. viršūnę pasiima, o dalį medelio palieka - va tuos tai tikrai baust reikia.
Mes su vyru tik uz naturalias eglutes, namai visai kitaip kvepia, jauciama Kaledine nuotaika, atmosfera... Labai laukiu Kaledu kiekvienais metais ir dideeeles eglutes
Papildyta:
Vyras Senukuose nupirko toki stova - ten galima ipilti vandens, dar yra varztai is abieju pusiu ir eglute tvirtai stovi... Nepigus tas stovas, bet juk ne vienam kartui pirkom
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2009 12 17, 23:10)
Noriu gyvos,bet neturiu stovo i ka istatyti.Kur jus statote eglutes gyvas,ar pirkti kibire.Gal kas perkate tiesiai is medelyno.
Vyras Senukuose nupirko toki stova - ten galima ipilti vandens, dar yra varztai is abieju pusiu ir eglute tvirtai stovi... Nepigus tas stovas, bet juk ne vienam kartui pirkom
visada buvo gyva, bet paskutinius 3 metus puosiam dirbtine
o sodyboje kieme auga sidabrine egle tai ja ir puosiame, kai visi susitinkam per Kaledas
o sodyboje kieme auga sidabrine egle tai ja ir puosiame, kai visi susitinkam per Kaledas
O mes kasmet puosiam gyva - tas kvapas, spygliai po visus namus tapo neatsiejama svenciu dalimi
Bet jau zvalgausi dirbtines... Bet noreciau kad butu ale pusis su baltais saku galiukais bet kol kas grazios nemaciau
Bet jau zvalgausi dirbtines... Bet noreciau kad butu ale pusis su baltais saku galiukais bet kol kas grazios nemaciau