Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

Mes eglute puosiam dirbtine, nes vaikuciai namuose norisi kad ji pabutu ilga laika, nes gyva juk prades byreti men neislaikysi :verysadKai bus didesnes merginos, gal galesim jau ir gyva pasipuosti, kai praeis as laikas,kiekviena ryta begi pasiziureti, ka atnese nykstukai:-))))))
Atsakyti
Vaikų kambaryje jau papuošta dirbtinė eglutė, patys pasipuošė kaip norėjo smile.gif o svetainėje planuojam pirkti gyvą, vazone eglutę, ax.gif norisi natūralumo ir eglės kvapo wub.gif
Atsakyti
Mes kiekvienais metais puošiame gyvą eglutę wub.gif
Atsakyti
Nusipirkom siemet gyva eglute (vazone), bet dabar praejus savaitei, baigia nubyreti. Vaizdelis nekoks, svenciu tikrai nesulauks...
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 12 16, 14:39)
Nusipirkom siemet gyva eglute (vazone), bet dabar praejus savaitei, baigia nubyreti. Vaizdelis nekoks, svenciu tikrai nesulauks...

Todėl ir puošiu gyvą eglutę likus dviem dienom iki Kalėdų... biggrin.gif Iki Naujų dar savaitę pratempdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš.: 16 gruodžio 2009 - 15:21
QUOTE(Aš. @ 2009 12 16, 16:21)
Todėl ir puošiu gyvą eglutę likus dviem dienom iki Kalėdų... biggrin.gif Iki Naujų dar savaitę pratempdavo.

Mes visad puosiam gyva eglute, bet ji nepradeda taip greit mest spyglius. pvz pernai nuo kaledu isstovejo iki sausio pabaigos, net virsuneles pradejo sprogti bigsmile.gif taip nesinorejo su ja atsisveikint...
o spyglius pradeda mest gal del to, kad ne vandeni ji stovi? g.gif
Atsakyti
Tik gyva eglute!
apie 15 metu, nuo tada kai paaugom, turejom plastmasine. bet jau pora metu kaip perku gyva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diviana @ 2009 12 16, 15:37)
Mes visad puosiam gyva eglute, bet ji nepradeda taip greit mest spyglius. pvz pernai nuo kaledu isstovejo iki sausio pabaigos, net virsuneles pradejo sprogti  bigsmile.gif  taip nesinorejo su ja atsisveikint...
o spyglius pradeda mest gal del to, kad ne vandeni ji stovi?  g.gif

Bent jau mes laikydavom vandeny ir vistiek laaabai byra. Šiemet galvojam gal išvis dėti į vazoną su žemėm, o gal tik šaką papuošim, nežinau dar ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aš.: 16 gruodžio 2009 - 16:00
QUOTE(Aš. @ 2009 12 16, 16:21)

O mes norejom kuo ilgiau pasidziaugti smile.gif Faktas, kad gyvos egles nebenoresiu, kad ir kaip grazu tai butu doh.gif

QUOTE(diviana @ 2009 12 16, 16:37)
o spyglius pradeda mest gal del to, kad ne vandeni ji stovi?  g.gif

Gali buti ir del to.
Atsakyti
Su dirbtine tikrai mažiau vargo, tik tiek, kad nei kvapo, nei "dvasios" biggrin.gif Aš irgi gundausi jau kelis metus su ta dirbtine, bet niekaip nekyla ranka jos pirkti schmoll.gif
Atsakyti
mes gyvenam ne LT tai perkam tik gyva eglute kas met.
Jos cia tokios grazios,kaip is filmu wub.gif isstovi be vandens iki pat sausio pradzios.
Atsakyti
Noriu gyvos,bet neturiu stovo i ka istatyti.Kur jus statote eglutes gyvas,ar pirkti kibire.Gal kas perkate tiesiai is medelyno.
Atsakyti