Nuo mažens tėvai pirkdavo tik gyvas eglutes, ir man labai patikdavo, o vat vyras negali pakęsti to eglės kvapo, o man tas kvapas švente atsiduoda tai tenka statyti dirbtinę
O kurioj girinkijoje pirkote gal Vilniuje?Mes tai perkam dazniausiai prie parduotuviu visokiu,bet tai kai grazesne egle mums reikia apie 2 m. tai ir kainuoja ne maziau 100lt.kartais tenka pakloti net daugiau Buna ir paprasta egle ne "veisline" bet jei vesli tai atsiziureti negali.
Mane irgi domina kur galima butu nusipirkti gyva grazia eglute Vilniuje ir aplink. Labiausiai noreciau nusiust savo vyrukus i koki medelyna, kad patys issirinktu bet deja nezinau kur aplink Vilniu siuo metu prekiauja kaledinemis eglutemis. Pasidalinkit info noreciau kokios veislines ne is lietuvisko misko, nes tu greit spygliai nubyra kazkur esu skaicius, kad lyg daniskos kazkokios spec. kaledoms yra veisle, tai labai spygliai gerai laikosi
as esu tik UZ gyva ir kol namuose bus mazu vaiku, tol bus tik gyva. paskutinius 5metus statome iki pat lubu... siemet nzn kokios norim, placios ar siauros bet taip pat aukstos.