Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(agnulia @ 2009 12 10, 00:18)
Kazkas ieskojo keniu tai bent jau is puslapio supratau kad cia turetu buti Kaune. Pati ieskau kazkur netoli Vilniaus  g.gif

Aciu,tik dabar pamaciau jusu sms,taciau butent is cia vakar ir nusipirkome eglute smile.gif
Atsakyti
Labai daug metu norejau gyvos, pernai pasistatem ta gyva- nusivyliau schmoll.gif pirkom girininkijoj, paprasta. Gal kokia brangesne, veisline butu grazesne ax.gif
Atsakyti
Šiais metais ir mes norim gyvos, nes dukrytė jau laukia Kalėdų, su tėveliu važiuos pirkti eglutės smile.gif Nors šiaip man truputį gaila medelio... rolleyes.gif
Atsakyti
Man labiau prie sirdies gyva eglute wub.gif ,bet praktiskiau dirbtine,tai ja ir statom blush2.gif
Atsakyti
Nuo mažens tėvai pirkdavo tik gyvas eglutes, ir man labai patikdavo, o vat vyras negali pakęsti to eglės kvapo, o man tas kvapas švente atsiduoda wub.gif tai tenka statyti dirbtinę verysad.gif
Atsakyti
Dirbtinė, nereikia spyglių rankiot paskui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 12 10, 21:03)
Labai daug metu norejau gyvos, pernai pasistatem ta gyva- nusivyliau schmoll.gif  pirkom girininkijoj, paprasta. Gal kokia brangesne, veisline butu grazesne ax.gif

O kurioj girinkijoje pirkote gal Vilniuje?Mes tai perkam dazniausiai prie parduotuviu visokiu,bet tai kai grazesne egle mums reikia apie 2 m. tai ir kainuoja ne maziau 100lt.kartais tenka pakloti net daugiau ax.gif Buna ir paprasta egle ne "veisline" biggrin.gif bet jei vesli tai atsiziureti negali.
Atsakyti
pas mus tik gyva ir didelė iki lubų, iš kartų į kartas eina tradicija, ir mes ją su didžiuliu džiaugsmutesiam, ir tikimės, kad tes mūsų vaikai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mane irgi domina kur galima butu nusipirkti gyva grazia eglute Vilniuje ir aplink. Labiausiai noreciau nusiust savo vyrukus i koki medelyna, kad patys issirinktu rolleyes.gif bet deja nezinau kur aplink Vilniu siuo metu prekiauja kaledinemis eglutemis. Pasidalinkit info mirksiukas.gif
noreciau kokios veislines ne is lietuvisko misko, nes tu greit spygliai nubyra
kazkur esu skaicius, kad lyg daniskos kazkokios spec. kaledoms yra veisle, tai labai spygliai gerai laikosi
Atsakyti
as esu tik UZ gyva ir kol namuose bus mazu vaiku, tol bus tik gyva. paskutinius 5metus statome iki pat lubu...
siemet nzn kokios norim, placios ar siauros bet taip pat aukstos.

o aplink VLN ir mane domina kru gauti grazia egle bigsmile.gif
Atsakyti
As uz gyva eglute jei tik yra galimybes 4u.gif
Atsakyti
Man irgi gyva mieliausia. Kai gyvenom vieno kambario butuke, puošdavom tik eglės šaką . O dabar būtinai perkam gyvą eglę smile.gif
Atsakyti