As tik uz gyva eglute Siemet pirksim pasodinta vazone,kad veliau galetu kieme pasodinti.
QUOTE(reksnyte @ 2009 12 07, 18:32)
o kada pradedate puošti gyvas eglutes buvau jau pasipuošusi dirbtinę,bet pamačiau kokias šiais metais gražias pardavinėja gyvas,tai savo dirbtinę išgrūdau į balkoną jei puosčiau dabar,kaži nenukristų spygliukai anksčiau laiko
Mes jau sia savaitele puosime gyva keniuka,kirstini beja.Istatau i stova ir vis dapildau vandens.Praita meta turejome sidabrine gyva eglute,tai jokiu spygliu kritimo nebuvo.Is pradziu norejau pirkti eglute vazone,bet ,kai girininke papasakojo,kad retas atvejis,kai jos pasodintos i zeme prigyja,tai nusprendziau pirkti kirstine.Matote,i vazonus jos susodinamos su labai stipriai nukapotomis saknimis,tad i zeme pasodintos eglaites prigijimas truputi rizikingas.Gali ir prigyti zinoma,bet rizika didele.
Dirbtine eglute turime jau senokai ir is ties,grazia,taciau jokia dirbtine eglute man neatstos gyvos eglaites grozio.Nieko neturiu pries baltos,sidabrines spalvos dirbtines eglutes,taciau jos man atrodo negyvos.
Taip,kad sekmes renkantis medelius .
QUOTE(WyWa @ 2009 12 08, 09:05)
As tik uz gyva eglute Siemet pirksim pasodinta vazone,kad veliau galetu kieme pasodinti.
mes irgi taip norim daryti
mes jau vakar pasistatem naturalia
Na pas mus vis puošiama būna dirbtinė. bet šiais metais labai užsimaniau ir prikalbinau tėvus, kad nusipirktume vazone [asodintą gyvą.
Noriu dirbtinės,jau nebeapsikenčiau spygliais pernai, norėčiau ir vazone,paskui persodint sklype,bet draugė sakė,neprigyja jos,nes šaknys būna grubiai pažeistos,tad noriu dirbtinės,tik va klausimas,kur gaut gražią?
Mes turesim gyva, kirsta egle Mane tas egliu kvapas uzburia
NiBiRu-mes pernai metais maximoje pirkome gyvą eglutę pasodintą vazone ir kuo puikiausiai prigijo pas mus sode.
mūsų šeimoje dirbtinė eglė yra nesuprantamas dalykas. visada perkame likus kelioms dienoms iki kalėdų, kad kuo ilgiau išsilaikytų žalia. ir jei būtų galimybė persodinti tikrai pirktume gražią sidabrinę eglutę vazone. Deje, kadangi nėr kur persodinti, o tokį gražų medelį išmesti gaila, perkam nedidukę kirstinę eglutę
Gal žinote kur Vilniuje apart maximos pardavinėja gyvas eglutes? Pigiau negu 100 lt? Dideles gražias. Ar tai neįmanoma? Gal pas kokius ūkininkus? Ar šiaip kur?