Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

QUOTE(Invincible @ 2009 12 06, 12:31)
Sveiki,

O mes sprendziame dilema ka daryti siais metais su eglute-ar puosti gyva bet nediduke ar ka cia daryti  g.gif  esu visiskai pasimetusi. Turime dukryte 1m2men, ji labai smalsi mergyte, viska nori paliesti, paimti, tai kaip isivaizduoju musu eglute taip pat nurengs visa, jei dar ir nenuvers  g.gif  Noriu labai gyvos, bet nezinau ar apsimoka pirkti, kad paskui nereiktu anksciau laiko jos isnesti is namu  mastau.gif kaip jus darete kai jusu vaikiukai buvo panasaus amziaus?  4u.gif

Jei maža eglutė galima kur ant komodos ar pan pastatyti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fraise: 06 gruodžio 2009 - 15:50
mes jau kelis metus puosiam gyva eglute - isodinam ja i smeli plastikiniam baltam vazone, daznai laistom ir spygliai nebyra thumbup.gif man nieko nera geriau - gyva eglute ir spygliai nebyra thumbup.gif
Atsakyti
Dirbtinė eglutė ištiesų labai patogu turintiems mažų vaikų ar naminių gyvūnų blush2.gif Mes renkamės didelę dirbtinę eglutę svetainėje ir gyvos eglutės šakelę ar miniatiūrą virtuvėje 4u.gif Bet manau, jog svarbiausia pati Kalėdų dvasia namie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Majita @ 2009 12 06, 23:57)
Dirbtinė eglutė ištiesų labai patogu turintiems mažų vaikų ar naminių gyvūnų  blush2.gif  Mes renkamės didelę dirbtinę eglutę svetainėje ir gyvos eglutės šakelę ar miniatiūrą virtuvėje  4u.gif  Bet manau, jog svarbiausia pati Kalėdų dvasia namie  wub.gif

drinks_cheers.gif musu mazylis irgi labai landus, tai siemet dar puosim dirbtine...., labai nenusimenam, kadangi pas senelius bus tikra, o pas juos ir visos sventes...
Atsakyti
Sakykite gal kas zinote kur Vilniuje butu galima nusipirkti gyva eglute KENI? Jos spygliai minkstesni nei kitu egluciu, mums tai aktualu, nes turime maza vaikiuka. wub.gif
Atsakyti
Mes laukiame KENIUKO tai pat.Taciau Kaune .Isodintu i vazonus jau yra,taciau laukiame kirstines,nes kaina per pus mazesne ax.gif
Atsakyti
o kada pradedate puošti gyvas eglutes blush2.gif buvau jau pasipuošusi dirbtinę,bet pamačiau kokias šiais metais gražias pardavinėja gyvas,tai savo dirbtinę išgrūdau į balkoną doh.gif jei puosčiau dabar,kaži nenukristų spygliukai anksčiau laiko g.gif
Atsakyti
Nu man labai baisios dirbtinės eglutės, ypač pastaraisiais metais kokių pilna visur... šiemet maximoj - baltos eglutės... Sakykit ką norit, baisu. Plastmasė, plėvelė doh.gif jau geriau jokios, nei tokia.... Tad belieka arba vazonėlyje, paskui persodint miške arba tiesiog šakelę eglutės dėl kvapo ax.gif
Atsakyti
Mes kasmet nuperkame eglute vazone, o vasara nuvezame pas save i kaima ir pasodiname, visai neblogai auga ax.gif
Atsakyti
Pas mus visada būdavo natūrali ir taip kvepėdavo wub.gif Labai man patinka natūralios eglutės. Tik kad truputį gaila būna, juk nukerta medelį, atsidžiaugia ir išmeta... Paskutinius du metus dėl "naminių aplinkybių" puošiam dirbtinę, simpatišką tokią, gavom dovanų prieš gal 4 metus (šiaip, tos kurias dabar pardavinėja, man baisios - sulig kiekvienais metais vis baisesnės ir eglės, ir žaisliukai, na nebent už lb didelę kainą dar galima ką normalesnio rast). Anais metais puošiau geltonom spalvom, šiais metais dar neapsisprendžiau... blush2.gif
Atsakyti
mes namie puosime dirbtine eglute,o pas senelius bus gyva eglute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Charle @ 2009 12 07, 20:09)
šiemet maximoj - baltos eglutės... Sakykit ką norit, baisu. Plastmasė, plėvelė doh.gif jau geriau jokios, nei tokia....

Nežinau kokios ten toj maximoj, bet aš prieš keletą metų nusipirkus turiu baltą eglutę. Ir tikrai labai puošniai atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti