Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų eglutė: dirbtinė ar natūrali?

Pasiilgau gyvos kvepenčios eglutės, kurią puoščiau Kūčių vakarą. Praplaukia vaikystės prisiminimai. Dabar viskas kitaip... verysad.gif
Atsakyti
Jau daug metų puošiam , tik dirbtinę nes vaikai jau gruodžio pradžioje pasipuošia ir laukia švenčių, o gyva paprasčiausiai kalėdų nesulauktų verysad.gif
Atsakyti
mes tai kažkaip dažniausiai gyvą... smile.gif
Atsakyti
Pas mane dirbtine, jau antrus metus, mums tinka ir patinka 000059.gif thumbup.gif
Atsakyti
mes puosiam jau eile metu dirbtine, nors cia kur esam yra daromi girininku spec kaledu miskeliai - susimoki tamtikra suma ir eini i miskuti nusikerti sau labiausiai patikusia eglute, o uz tuos pinigus girininkas pasodina penkias kitas eglutes bigsmile.gif ,taip kad gamta lyg ir nenukencia , bet man siaip eglutes gaila verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Tik naturali wub.gif
Atsakyti
Pas mus jau irgi kelinti metai tik naturali eglute smile.gif misko uredijoje pardavineja tai perkame smile.gif
Atsakyti
Šiais metais noriu gyvos eglutes vazone ax.gif
Atsakyti
tik naturali smile.gif su dirbtine man nuotaikos visai kaledines nesijaucia schmoll.gif
Atsakyti
mes praeitais metais pirkome gyvą eglutę vazone.. paskui ją sode pasodinom. thumbup.gif šiais metais taip pat planuojam pirkti eglutę vazone. tongue.gif dirbtinės nenoriu,nukirstos eglutės gaila. verysad.gif tad geriausia išeitis eglutė vazone. thumbup.gif 000059.gif 000059.gif
Atsakyti
Pernai puošėm eglės šaką, o šiemet dar tikslaii nežinom ką puošim 4u.gif smile.gif
Atsakyti
mes puosiame dirbtine.
Atsakyti