Įkraunama...
Įkraunama...

Estija - Latvija - Lietuva

Na ir pabaigai - dar vienas video iš geležinkelio linijos Alytus - Šeštokai. Kaip žinia, ALytuje geležinkekis buvo išardytas ne tiek ir seniai - gal prieš 15 metų. Tačiau pravažiavęs šia trasa priėjau išvadą - vis tik valdininkai buvo tikti balvonai - tereikėjo palaukti kelis metus ir šis geležinkelis būtų tapęs dar vienu turistiniu objektu Lietuvoje - pasižiūrėkite kaip jis vingiuoja - kaip tikra gyvatėlė:

user posted image

Na ir dar keli vaizdai įstrigę mano atmintyje - vienas iš jų tai kelionė Vilniaus apvažiavimu, dar vadinamu Gelžbetoniniu kelynu - sako, kad po šios kelionės praėjo gandas, kad mes nuvirtome pakelyje...

user posted image

O šiaip didžioji dalis medžiagos yra iš 2008 metų liepos 2 savaičių kelionės EE-LV-LT geležinkeliais... Statistikos mėgėjams galiu pasakyti tik tiek, kad kelionės parengimui reikėjo beveik 8 mėnesių darbo, dirbo 1,2 žmogaus... Kai kurių atkarpų kaina buvo apie 40 000 lt... Taigi, iš kitos pusės - tai yra atsakymas kai kuriems žmonėms, kurie teigia, kad maža agentūra nieko negali... O man pačiam tai dar viena patirtis - po kurios galiu pasakyti - viskas įmanoma, visa kita tik laiko ir pinigų klausimas...
Atsakyti
Tiesa, pagaliau parodė filmą per Vokietijos televizijos tinklus apie Lietuvos ir Latvijos siaurukus. sakoma, kad šį filmą žiurėjo apie 2 mlj žiūrovų... Filmo ilgis 20 min, o tai 4 kartus daugiau nei reportažas apie Vilnių... Prie šio filmo kūrimo teko ir man prisidėti...

Plačiau rasite čia:

http://www.swr.de/ei...ucnl/index.html

Ten yra ir 7 min video...
Atsakyti
Super 4u.gif ačiū
Atsakyti