QUOTE(Meduvė @ 2009 04 18, 10:45)
Man rodosi, kad mano vaikui netinka bulve.
Gal kas zinote is mamyciu, ar alergija kaskokiam alergenui iskart turi pasireiksti ar gali praeiti kad ir pora dienu ir tik tada pasireiskia?
Turbut kad ir mano mazge alergiska bulvei ir daugeliui kitu darzoviu, jau net nebezinau, ka duoti
Alergologe sake, kad reikia nauja produkta ivedinejant vaikiuka stebeti savaite, per ta laika, jei nepasireiskia alergijos poveikis, tai viskas gerai. Bet vel gi manau, kad viskas lb individualu, nes nuo moliugo mus isbere po poros val, o nuo mano koses po 1,5sav.
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 20, 08:50)
Iskilo, mamytes, man toks klausimas: o gali kudikiams skirtos tirpios arbatytes alergizuoti
? Toks jausmas, kad maniskiui nuo ju beria. Vakar nedaviau ir siandien vaikas graziu veideliu atsikele. Nezinau ar cia sutapimas ar ne. Reikes dabar pastebeti
as tik uz naturaluma. gal jusu vaikiukas paciai arbatelei nealergiskas, bet kt sudedamosioms medz. Sakyciau ir neduokit, nes jose vistiek nieko naudingo nera. Geriau kazka sveikesnio.
QUOTE(mano_svajone @ 2009 04 20, 10:40)
Manyciau,kad gali.Gamtoj tirpiu augalu kaip ir nera,tai arbatos sudetis..... Nepykit mamos,bet ypac,kai vaikas alergiskas ,negi sunku paciai arbat uzplikint,kompota isvirt,kose,o ne ta sintetine
? As pati vsokiu tirpiu sh.... negeriu,tad vaikams juolab nekyla minciu duot,o ir cukraus kieki maiste reguliuoju as,o ne arbatu ir kosiu kurejai
gal galit parasyt kaip kompota verdat, is zaliu ar dziovintu vaisiu ir pan?
QUOTE(marmazetka @ 2009 04 24, 13:02)
Labas mamytes, turim tokia problemele,gal ka patarsite,mano dukrytei vienas zandukas raudonas kaip ir pabertas,norejau jusu paklausti ar tai alergija nuo kokio maisto,suprantu jei butu abu zandukai paberti,bet cia tai vienas
mano drauges maziukui taip buvo, nes seilytes begdavo per ta zanduka, kai jis ant soniuko guledavo.
taip pat gali but dulkem, pataliukams(medzigai, skalbimo priemon.), drabuziukams(viena vieninteli karta mazgei uzdejau ne medvilnini dzemperiuka, ir aplink visa veiduka, kur lietesi apykakle visa isbere
)...na maistui lb abejociau
nzn ar cia tiesa, bet gyd sake, kad jei pilviuka isberia, tai tikrai yra alergiska maistui, o jei kt kuno vietas, tai net nzn...
QUOTE(dolly` @ 2009 04 29, 10:38)
del tu chemikalu....siaip tai ku jie apipurksti galima isvengti nuplaunant ir butinai neduodant zieveles, as viska lupu, kad ir vietinio augimo.
o mus pasirodo vel alergizavo nuo ropes
gyd.nerekomenduoja jokiu veztiniu vaisiu, tad liepe neduoti net bananu, nors jie ir su zieve.