Įkraunama...
Įkraunama...

Labai alergiško vaiko mityba

gali buti, kad nuo darzoviu is parduotuves alergizuoja, nes as savajam uzdaviau svieziu bulviu is maximos, tai is kart vel zandai raudoni ir berti pradejo, o jau matesi, kad gereja...po keliu dienu pastebejau, tai dabar nebeduodu ir vel viskas gerai. o dar noriu del mesytes patarimo, kalakutiena pradejau duoti, ar kiekviena diena reikia duot, ar ne??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute111 @ 2009 03 24, 10:09)
gali buti, kad nuo darzoviu is parduotuves alergizuoja, nes as savajam uzdaviau svieziu bulviu is maximos, tai is kart vel zandai raudoni ir berti pradejo, o jau matesi, kad gereja...po keliu dienu pastebejau, tai dabar nebeduodu ir vel viskas gerai. o dar noriu del mesytes patarimo, kalakutiena pradejau duoti, ar kiekviena diena reikia duot, ar ne??smile.gif

mes perkame vadinamasias ekologiskas (organic) darzoves maziukui,jau nezinau ka geraiu butu galima rasti, isskyrus patiems auginti,, ale tik vazone iseitu lotuliukas.gif o is ukininku tai... is tu paciu i pardas veza...
mes vakar pabandem aviziniu dribsniu kosyte, patiko...
Atsakyti
QUOTE(ingute111 @ 2009 03 24, 13:09)

taip, kasdien 4u.gif
Atsakyti
aciu uz patarima:) siandien buvau pas gydytoja, tai zodziu vel esu pasimetusi... jau men, kaip geriam sojos misini ir reikalai negeraja, netgi sakyciau zandukai dar labiau paberti.. tai mums gydytoja pasiule pabandyti tikro pieno pagerti blink.gif pvz ozkos arba lieso karves pieno, atseit nei su kuo skiesti nereikia,nes jau didelis vaikas (7men.), o is pradziu sake kad negerai tipo...nu nzn ka bedaryt...ka jus apie tai manot, gal yra tokiu kurios savo mazuosius butent su tokiais pienukais issigyde alergija?? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingute111 @ 2009 03 26, 23:02)
aciu uz patarima:) siandien buvau pas gydytoja, tai zodziu vel esu pasimetusi... jau men, kaip geriam sojos misini ir reikalai negeraja, netgi sakyciau zandukai dar labiau paberti.. tai mums gydytoja pasiule pabandyti tikro pieno pagerti blink.gif  pvz ozkos arba lieso karves pieno, atseit nei su kuo skiesti nereikia,nes jau didelis vaikas (7men.), o is pradziu sake kad negerai tipo...nu nzn ka bedaryt...ka jus apie tai manot, gal yra tokiu kurios savo mazuosius butent su tokiais pienukais issigyde alergija?? huh.gif

Mes dukrytei perkam Aptamil pepti alergy care,kol jo nebuvo Apatmil digestive alegy care.Lankemes kelis kart pas alergologe,tai karves piena ir jos produktus sake pamirs 4-6men. i prieki,o ozkos piena skies 1/3 su virintu vandenuku.Tad kazkaip keistai tavo gydytoja gydo alergija ,nebent tavo maziukas pienui ne alergiskas.

Mamos,turiu klausima,rasiau kitoj temoj,bet nesulaukiau atsakymo,gal kuri zino kaip ten su sviestu,sake gyd. bet pamirsau.Reikia ji istirpint ir kuria dali nugriebt palikt,kuria nupilt,ka naudot ir ko ne g.gif Nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2009 01 19, 12:48)
sm skaiciau, kad sojos misiniai gaminami is modifikuotos sodos, tai baisu duot doh.gif
O ką tada duot , kai nuo vienų beria, kitus atpila fontanais doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, mes irgi jungiames prie alergiuku, bet mums dabar lyg ir geriau , bet nuo 6men iki 8men vargom juodai
musu dabartinis valgiarastis:
hipp2 misinys, bulve, brokolis, moliugas, jautiena, triusiena, avizos ryziai, mieziai ,sinlac retkarciais(nelabai megsta) , retkarciais obuolys(nes kai paduodu kelias dieneles is eiles- paberia), bananas retkarciais,slyvu tyrele retakarciais, jogurta dobilo bandem viena karta- lyg ir gerai- tai va skurdus musu racionas, bet bent jau nenuberta taip baisiai kaip anksciau
su alergija visiems is tikro yra individualiai, nera konkrecios taisykles, svarbiausia nestraksei nuo vieno prie kito, svarbu islikti ramiems ir neskubeti,jukiu skubotu isvadu
as irgi cia pradzioja alergijos sutrizniojau prisimasciau kad mes pieno baltymui alergiskos, numeciau hippa, pradejau nan be laktozes, poto gyd atvede i prota, liepe neduot morkos, manu, vistienos- ir praejus laikui ilgesniam pradejo po biski gereti, gryzom prie savo hipp2 misinio
Atsakyti
sveikos mamytes,
ir as vargstu su savo maziuko mityba verysad.gif
Net ligonineje teko paguleti del alergijos paumejimo.
Man rodosi, kad mano vaikui netinka bulve. KAi grizom is ligonines, vel pradejau as ja duoti vaikui ir siandien zandai raudoni, akytes patinusios doh.gif siaubas
Pradejome duoti Aptamil alergy care, tai mane visa apipyle. Sojos duoti nenoriu, nes sako kenkia berniuku vaisingumui
QUOTE(raimuxe @ 2009 03 16, 18:58)
Sveikutės 4u.gif
Vaistinėse nebėra, tai sakau gal kam nors labai reikia Aptamil pepti allergy care. 42 lt. Siunčiu į kitus miestus 4u.gif

O kiek pakuote yra misinuko ml? Idomu, jeigu paprastas aptamilas alergy care nalabai tinka, ar sis tiks g.gif

Gal kas zinote is mamyciu, ar alergija kaskokiam alergenui iskart turi pasireiksti ar gali praeiti kad ir pora dienu ir tik tada pasireiskia?
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 18, 10:45)
sveikos mamytes,
Man rodosi, kad mano vaikui netinka bulve. KAi grizom is ligonines, vel pradejau as ja duoti vaikui ir siandien zandai raudoni, akytes patinusios doh.gif siaubas
Pradejome duoti Aptamil alergy care, tai mane visa apipyle. Sojos duoti nenoriu, nes sako kenkia berniuku vaisingumui

O kiek pakuote yra misinuko ml? Idomu, jeigu paprastas aptamilas alergy care nalabai tinka, ar sis tiks g.gif

Gal kas zinote is mamyciu, ar alergija kaskokiam alergenui iskart turi pasireiksti ar gali praeiti kad ir pora dienu ir tik tada pasireiskia?

Gali pasireikšti ir po kelių valandų ir net po 4-5 dienų, kai alergija lėtinio tipo mirksiukas.gif o mišinukai čia tai tas pats, tik pavadinimas pakeistas mirksiukas.gif
Atsakyti
Iskilo, mamytes, man toks klausimas: o gali kudikiams skirtos tirpios arbatytes alergizuoti g.gif ? Toks jausmas, kad maniskiui nuo ju beria. Vakar nedaviau ir siandien vaikas graziu veideliu atsikele. Nezinau ar cia sutapimas ar ne. Reikes dabar pastebeti
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 20, 08:50)
Iskilo, mamytes, man toks klausimas: o gali kudikiams skirtos tirpios arbatytes alergizuoti g.gif ? Toks jausmas, kad maniskiui nuo ju beria. Vakar nedaviau ir siandien vaikas graziu veideliu atsikele. Nezinau ar cia sutapimas ar ne. Reikes dabar pastebeti

Manyciau,kad gali.Gamtoj tirpiu augalu kaip ir nera,tai arbatos sudetis..... Nepykit mamos,bet ypac,kai vaikas alergiskas ,negi sunku paciai arbat uzplikint,kompota isvirt,kose,o ne ta sintetine ax.gif ? As pati vsokiu tirpiu sh.... negeriu,tad vaikams juolab nekyla minciu duot,o ir cukraus kieki maiste reguliuoju as,o ne arbatu ir kosiu kurejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 04 20, 11:40)
Manyciau,kad gali.Gamtoj tirpiu augalu kaip ir nera,tai arbatos sudetis..... Nepykit mamos,bet ypac,kai vaikas alergiskas ,negi sunku paciai arbat uzplikint,kompota isvirt,kose,o ne ta sintetine  ax.gif ? As pati vsokiu tirpiu sh.... negeriu,tad vaikams juolab nekyla minciu duot,o ir cukraus kieki maiste reguliuoju as,o ne arbatu ir kosiu kurejai smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 18, 11:45)
sveikos mamytes,

zinoma kad gali praeiti daugiau laiko, gali sualergizuot jau ant rytojaus, bet gali ir po menesio naudojimo, mums taip buvo su morkom, mes jas valgem ir nematem bedos ciela menesi, poto pradejo berti ir dar aisku nesupratau nuo ko beria, nes morkos jau senai isbandytas ir duodamas daiktas-nekilo del ju minciu, tai as dar koki menesi jas daviau , o poto kai nebegalejau i vaika ziuret ,buvom baisiai isbertos- tai pradejau daug produktu ismesti is raciono, pasilikom tik prie bulves, brokolio ,avizu ir ryziu(skausmingas man sitas zingsnis buvo ,bet neisvengiamas)- ir dar po poros savaiciu pradejo mazeti, tada pradejau atgal ivedinet produktus ir viskas pfu pfu pfu neblogai, bet morkos dar ilgai nevalgysim schmoll.gif
Atsakyti