Įkraunama...
Įkraunama...

Labai alergiško vaiko mityba

QUOTE(ramziuke @ 2011 06 10, 13:16)
Na, manyciau kad turetumet isaugti,stiprybes ir kantrybes jums smile.gif
Mes taip pat laukiam kol galesim viska valgyti,beje ir man paciai nesenai atsirado keista alergija,negaliu valgyti obuoliu,kriausiu,sutinsta lupos,dantenos,kutena gerkle  doh.gif
tai sio men gale eisim kartu su vaiku pas alergologus,prasysiu kad vaikui padarytu tyrima is kraujo, nustatytu ar yra alergiskas tam tikriems maisto produktams.

Tikrai, stiprybes reikia mums visiems... Na stai, musu kraujas rodo alergija kazkam (daremes paprasta bendra kraujo tyrima), net nebezinau kas gali vaikuti alergizuoti... valgome, atrodo, tikrai atrinkus produktus.... Gal tad ir mums obuoliuka dar isimti is raciono. bet kokius tad vaisius vaikui duoti doh.gif
Atsakyti
O jusu vaikuciui nedare ant rankytes durio tyrimo atskiriems maisto produktams?Mums dar padare katinui,bet neparode jog butu alergiskas.
Jus pabandykit tada duoti kepta obuoli (jeigu jis jums alergizuoja)keptas neturetu.
As dar vaikui duodu banana,bet nelabai megsta doh.gif
Vaika vedu sio menesio 27d.po apsilankymo parasysiu, kaip mums sekesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramziuke @ 2011 06 11, 21:08)
O jusu vaikuciui nedare ant rankytes durio tyrimo atskiriems maisto produktams?Mums dar padare katinui,bet neparode jog butu alergiskas.
Jus pabandykit tada duoti kepta obuoli (jeigu jis jums alergizuoja)keptas neturetu.
As dar vaikui duodu banana,bet nelabai megsta  doh.gif 
Vaika vedu sio menesio 27d.po apsilankymo parasysiu, kaip mums sekesi ax.gif

dare ant rankytes durius ir ant nugarytes lopukus klijavo, man kazkaip atrode, kad visi paraudonavo, betgydytoja isskyre tik piena, kiausini (ant rankytes duriai taip pat rode alergija siems produktams), o is kruopu leido valgyti visas, nors informacija gydytojai lapelyje parase po 1-a pliusiuka grikiams, sojai ir rugiams.
O kazi kaip su obuoliu tyrelemis? Jos juk apdorotos? Dabar jau sviezio obuolio nrbrduodu, bet kazko mus veiduka beria, nors ir tie spuoguo ne "maistiniai" atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2011 06 19, 11:34)
dare ant rankytes durius ir ant nugarytes lopukus klijavo, man kazkaip atrode, kad visi paraudonavo, betgydytoja isskyre tik piena, kiausini (ant rankytes duriai taip pat rode alergija siems produktams), o is kruopu leido valgyti visas, nors informacija gydytojai lapelyje parase po 1-a pliusiuka grikiams, sojai ir rugiams.
O kazi kaip su obuoliu tyrelemis? Jos juk apdorotos? Dabar jau sviezio obuolio nrbrduodu, bet kazko mus veiduka beria, nors ir tie spuoguo ne "maistiniai" atrodo  doh.gif

Berti gali ne nuo tireles,gal alergiska kam,manajai tas pats buva pas daktara nuvedziau tai pasake kad ziedadulkem elergiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Classick @ 2011 06 19, 13:10)
Berti gali ne nuo tireles,gal alergiska kam,manajai tas pats buva pas daktara nuvedziau tai pasake kad ziedadulkem elergiska  4u.gif

O jums tik veiduka bere ? Nuo ziedadulkiu musu kaip ir netyre, tik maistui dare bandymus.

O kaip nustato alergija ziedadulkems?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif pas dukryte, jai 11 men. jau kuris laikas laikosi paberti zandukai, smulkiais spuogiukais, net ranka braukiant jauciasi jie. ar cia gali buti alergijos pozymis? kiek skaiciau tai randu, kad dazniausiai buna siurkscios demeles.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2011 07 22, 16:52)
Sveikos mamytes  4u.gif  pas dukryte, jai 11 men. jau kuris laikas laikosi paberti zandukai, smulkiais spuogiukais, net ranka braukiant jauciasi jie. ar cia gali buti alergijos pozymis? kiek skaiciau tai randu, kad dazniausiai buna siurkscios demeles.

Tikrai gali, nes mano dukrytę būtent spuogučiais ir beria.
Atsakyti
Mano 9 menesiu suneliui alergija pasireiske nuo triju menesiu. Alergologe skyre durio tyrimus, tai alergiskas daug kam: bulvei, bananui, kukuruzams, morkoms, avizoms, mieziams, kiausiniams ir t.t. Alergija pasireiskia atopiniu dermatitu. verysad.gif
Tai galiu pasakyti, kad kol kas musu meniu skurdus: soru kruopos, kalakutiena, obuolys, dziovintos slyvos, cukinija, ryziai, kvieciai, kriauses.
Kazko labai naujo neisrasi, bet tenka verstis su tuo kas yra. Tikiuosi, kad isaugsim iki darzelio, nes kitaip tai nezinau, ka jis ten gales valgyt...
Atsakyti
mamytes mano maziukui 8men. ir mes turim dantuka sakykite ka jus duodate pagrausti kviecei elergizuoje
Atsakyti
QUOTE(saulyte-x @ 2011 09 02, 18:10)
mamytes mano maziukui 8men. ir mes turim dantuka sakykite ka jus duodate pagrausti kviecei elergizuoje

mano mazylis irgi alergiskas kveciams, tai duodu http://www.assorti.l...n-neto-mase-40g va tokius, arba
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2011 08 28, 00:51)
Mano 9 menesiu suneliui alergija pasireiske nuo triju menesiu. Alergologe skyre durio tyrimus, tai alergiskas daug kam: bulvei, bananui, kukuruzams, morkoms, avizoms, mieziams, kiausiniams ir t.t. Alergija pasireiskia atopiniu dermatitu.  verysad.gif
Tai galiu pasakyti, kad kol kas musu meniu skurdus: soru kruopos, kalakutiena, obuolys, dziovintos slyvos, cukinija, ryziai, kvieciai, kriauses.
Kazko labai naujo neisrasi, bet tenka verstis su tuo kas yra. Tikiuosi, kad isaugsim iki darzelio, nes kitaip tai nezinau, ka jis ten gales valgyt...

nenoriu gazdinti, bbet turit apsisarvuoti ypatnga kantrybe, mano berniukas galejo valgyti ir bulve ir banana, morkas avizas, tik pieno produktu ne, irgi turejom atopini dermatita kol buvo mazas, o veliau vaikas auge, keitesi ir ligos, alergine bronchone atsma, alerginis rinitas, ir prie to paties dermatitas, labai tikejausi kad iki darzelio isaugs, bet neisaugo, jam jau ketveri, o as vis su juo namie,nes darzeli virusai, tada paumeja visos ligos, ir jam vienam tik maista reikia derinti, kita karta gal geriau tiketis blogiausia, tai kaip tycia viskas buna gerai, isauga vaikai ligas, linkiu Jusm sekmes,stiprybes ir kantrybes, isivaizduoju kaip sunku, o veliau is vis kiekvienam reikia aiskinti,kad tavo vaiaks negali ar ano valgyt, sveciuose ypatinga, sunkiausia tai yra vaikui, cia is savo patirties, labai tikiuosi,kad daugiau ligu pas jus neatsiras, ir isaugsit esamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2011 08 27, 23:51)
Tikiuosi, kad isaugsim iki darzelio, nes kitaip tai nezinau, ka jis ten gales valgyt...

Tikejomes ir mes isaugt... Buvo alergiskas kiausiniui ir pienui. Kiausini lyg isaugo, o pieno nei kiek. Planavom si rudeni jau leisti i darzeli, bet gavosi taip, kad vel nestuke.gif, tai busim visi namie, nes vietu darzelyje negavom, net ir alergisku vaiku darzelyje... O paprastam tai irgi neaisku kuo primaitintu sad.gif
Kol kas tik dziaugiuosi, kad valgo ka paduodu - kruopines koses, darzovines, nereikia jokiu varsketuku ar dar kokiu mandrybiu smile.gif SU vyresniu jau turbut bus sunkiau.
Atsakyti