QUOTE(Ingram @ 2009 02 23, 18:51)
Aciu uz atsakyma
Kaina 2256 Lt plius dovanu krepsys su pele . Garantija 2 metai, o baterijai 1-eri. Mane tik gasdina vaidzo plokste geforce 8200. ar ne per mazai ? Ar apskritai reikia krepti demesi ar vaizdo plokste bus ATI Radeon, ar Intel ar Geforce (numeriu nerasau, nes zinau, kuo daugiau, tuo geriau )
O jei paemus Samsung, kuri jau ne viena buvo isigijusi uz 2299 Lt .
Samsung NP-R510 NB Core 2 Duo T5800 2.0GHz/15.4" WXGA/3GB/250GB/DVD+-RW+DL/GeForce Go 9200M GS/WLAN/BT/Vista Premium
Parametrai daug maz abieju panasus, bet gal ko esminio nepastebejau ?
Kaina 2256 Lt plius dovanu krepsys su pele . Garantija 2 metai, o baterijai 1-eri. Mane tik gasdina vaidzo plokste geforce 8200. ar ne per mazai ? Ar apskritai reikia krepti demesi ar vaizdo plokste bus ATI Radeon, ar Intel ar Geforce (numeriu nerasau, nes zinau, kuo daugiau, tuo geriau )
O jei paemus Samsung, kuri jau ne viena buvo isigijusi uz 2299 Lt .
Samsung NP-R510 NB Core 2 Duo T5800 2.0GHz/15.4" WXGA/3GB/250GB/DVD+-RW+DL/GeForce Go 9200M GS/WLAN/BT/Vista Premium
Parametrai daug maz abieju panasus, bet gal ko esminio nepastebejau ?
Ta dovana nieko verta...
Nereikia del to gundytis...
Geforce 8200 siaip yra gera ir stipri. Nebent zadi losti naujausius kietus zaidimus. Jei nezaidi nera ko pergyventi
Demesi i vaido plokste reikia kreipti jei tau kompiuteris bus skirtas zaisti zaidimams ir dirbti su grafinemis programomis. O filmams ziuret ir puslapiams narsyt uztenka bet kokios. Aisku reikia ziuret, kad butu kiek imanoma geresne. Mano nuomone ir patirtimi, geriausia yra geforce, sekanti ati radeon, paskutine intel. Siaip ir geforce ir ati yra geros, bet man vistiek labiau patinka geforce. O intel yra eiline
O lyginintant ka tik mineta tavo samsung tai jis geresnis ir uz ta asus. Geresne vaizdo plokste, o siaip kiti parametrai panasus.
As pirkciau si samsung. Kaip jau ir pati matei cia jau ne vienas buvo toks pirkinys ir visi dziaugias. Pati jau pirkau keliems savo draugams samsung ir viskas tvarkoje. Ir pazystamas is garantinio sake, kad su jais jie nesusitinka
Tad pirmyn.