Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(Cucumi @ 2009 02 12, 12:18)
Labai silpni jie visi. Tau kam jo reikia? Kam naudosi?

SM sedeti biggrin.gif O jei rimtai, tai tik po intereneta panarsyti, skype pakalbeti ir kartais koki filma paziureti blush2.gif
Atsakyti
Ne vienas man ju nepatinka biggrin.gif
Bet imciau Dell
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 02 12, 13:01)
Ne vienas man ju nepatinka biggrin.gif
Bet imciau Dell

aciuks.gif kompose supratimo 0, tai nelabai norisi daug ant jo isleisti, vien del to kad pasedeti cia blush2.gif
Papildyta:
jeigu nesunku gal galetum paziureti cia ir patart gal kita koki pirkti uz panasia kaina 4u.gif
Atsakyti
Nesupyk, bet neturiu noro kapstytis po 5 puslapius kompu smile.gif
Atsirink kelis ir klausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 02 12, 13:15)
Nesupyk, bet neturiu noro kapstytis po 5 puslapius kompu smile.gif
Atsirink kelis ir klausk smile.gif

Ai tiek to, dekui ir uz tai smile.gif
Atsakyti
Bukit geri, patarkit kuri varianta geriau rinktis g.gif :

Samsung NP-R510 (XAA0EE)
http://www.fotofabri...510-XAA0EE.html
ar
ASUS F5GL 15.4 WXGA Glare/Color-Shine, Dual Core T3200 2.0GHz/1MB/667FSB, GF 8200M G, 1+2GB DDR2-800, 250GB 5400 rpm, SM DL 8xDVD +/-RW, WLAN 802.11N, Vista HB/Bag,Mouse/4xUSB2.0/HDMI/Card Reader/Express card/1.3M Camera/6 cell batt/2.6Kg/Eng

Kiek ziurejau, visur isstatyti ASUS kompiuteriai, o Samsung radau tik bms bei siam internetiniam psl. Baisoka del Samsung, kad apie juos mazai kas kalba ir neturi ka daug papasakoti. Ar yra kazkoks esminis skirtumas tarp siu kompiuteriu? Idomi bet kokia nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane HP Pavillion dv6000. Patiko dizainas ir tiek, i koki dejau pirstu toki nupirko biggrin.gif Nu bet sh visiskas.. Buvo sugedus motinine plokste, dar daug kur skaiciau, kad sie modeliai brokuoti. Nors siaip labai myliu savo laptopiuka, bet manau buna geresniu biggrin.gif Dabar kazko bluetoothas nebeveikia, nieko nesuprantu...
Atsakyti
olialia opapa į garantinį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 22, 21:19)
olialia opapa į garantinį mirksiukas.gif

jei cia skirta man tai taip ir vezem i garantini, sutvarke, idomu kiek ilgam... beje kompiuteris ilga laika (apie metus) buvo nenaudojamas, panaudojus 2-3men. tai nutiko, o taise gal menesi, kazkaip idomiai isejo, kad vos vos tilpom i garantini, buvo belikusios maziau nei 10dienu... Nezinau ar dziaugtis ar verkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 02 22, 21:27)
jei cia skirta man tai taip ir vezem i garantini, sutvarke, idomu kiek ilgam... beje kompiuteris ilga laika (apie metus) buvo nenaudojamas, panaudojus 2-3men. tai nutiko, o taise gal menesi, kazkaip idomiai isejo, kad vos vos tilpom i garantini, buvo belikusios maziau nei 10dienu... Nezinau ar dziaugtis ar verkt  biggrin.gif

jei garantinis - 'servicenet', kitokių terminų ir nelaukit. technika jau toks dalykas, kad nelabai prognozuojama, o va garantinį šiek tiek galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingram @ 2009 02 22, 21:09)
Bukit geri, patarkit kuri varianta geriau rinktis  g.gif :

Samsung NP-R510 (XAA0EE)
http://www.fotofabri...510-XAA0EE.html
ar
ASUS F5GL 15.4 WXGA Glare/Color-Shine, Dual Core T3200 2.0GHz/1MB/667FSB, GF 8200M G, 1+2GB DDR2-800, 250GB 5400 rpm, SM DL 8xDVD +/-RW, WLAN 802.11N, Vista HB/Bag,Mouse/4xUSB2.0/HDMI/Card Reader/Express card/1.3M Camera/6 cell batt/2.6Kg/Eng

Kiek ziurejau, visur isstatyti ASUS kompiuteriai, o Samsung radau tik bms bei siam internetiniam psl. Baisoka del Samsung, kad apie juos mazai kas kalba ir neturi ka daug papasakoti. Ar yra kazkoks esminis skirtumas tarp siu kompiuteriu? Idomi bet kokia nuomone  mirksiukas.gif

Pagal parametrus asus geresnis.
O kokia jo kaina?
Skirias, kad geresne vaizduske, daugiau ramu...
Paziurek kiek pas asus garantija duoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 23 vasario 2009 - 15:33
Aciu uz atsakyma

Kaina 2256 Lt plius dovanu krepsys su pele . Garantija 2 metai, o baterijai 1-eri. Mane tik gasdina vaidzo plokste geforce 8200. ar ne per mazai ? Ar apskritai reikia krepti demesi ar vaizdo plokste bus ATI Radeon, ar Intel ar Geforce (numeriu nerasau, nes zinau, kuo daugiau, tuo geriau ax.gif )

O jei paemus Samsung, kuri jau ne viena buvo isigijusi uz 2299 Lt .
Samsung NP-R510 NB Core 2 Duo T5800 2.0GHz/15.4" WXGA/3GB/250GB/DVD+-RW+DL/GeForce Go 9200M GS/WLAN/BT/Vista Premium
Parametrai daug maz abieju panasus, bet gal ko esminio nepastebejau ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingram: 23 vasario 2009 - 17:53