Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(valkata @ 2010 03 18, 11:16)
Asmeninė tavo patirtis leidžia apkaltinti mane fanatizmu?

ne patirtis, o jūsų postai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 03 18, 14:51)
prie ko čia pensijinis amžius ir PC? viskas priklauso nuo poreikių bei finansinių galimybių, o ne nuo amžiaus ...  smile.gif

jau neužsimiau apie bapkes rešiasi jos dzin
tiesiog jau pigaus naujo bus per akis nu ne pigiausio
bet mane domina nestandartinės patirtis specifiniai niuancai
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 03 18, 15:00)
Tai reiškia, kad užtenka bile kokio kompo, niekas ten žaidimų nežais ir video nekonvertuos.

Iš patierties su savo tėvais galiu pasakyti, kad reikia sulietuvintos OS (nebent tavo mama angliškai moka). Patikėk, bus daug mažiau skambučių su įvairiais klausimais. Taip pat mano tėvams Ubuntu pasirodė aiškesnis bei patogesnis, nei Windows XP ar 7.

čia kas dėl os lt tai sutinku bet linu priežiūros nemoku
o kas dėl žaidimu... na pastumdo ir vyresni tas kortas ir ten tie visokie kosmopolitanu cd kur galiama pamodeliuoti šukuosenas ar ten kur žaluma modeliuoti sode... ar kiti kokie modelaivimo simuliatoriai...
kai jos turi kam pasimaivyti greitia perkanda blizgučius
Atsakyti
Sveiki) 4u.gif

Ruosiuosi sau nusipirkti nusipirkti kompiuteri ir pasirinkau maza lengva netbuka, kad galeciau visada su savim tureti, tik va abejoju ar nebus klavisos per mazos (mano rankos nera jau toks vaikiskos)? Gal kas turi toki, ar panasu? Butu labai malonu isgirsti atsiliepimu. Pats aparatas cia: http://www.rebuild.l...i-kompiuteriai/

Atsakyti
QUOTE(Dana_B @ 2010 03 19, 15:44)
Ruosiuosi sau nusipirkti nusipirkti kompiuteri ir pasirinkau maza lengva netbuka, kad galeciau visada su savim tureti, tik va abejoju ar nebus klavisos per mazos (mano rankos nera jau toks vaikiskos)? Gal kas turi toki, ar panasu? Butu labai malonu isgirsti atsiliepimu. Pats aparatas cia: http://www.rebuild.l...i-kompiuteriai/

Na, niekas nepasakys ar jums tie klaviškai nebus per maži. Nueikite į kokią nors parduotuvę ir pabandykite.

Vat 10 colių ekranas man tikrai per mažas, Windows nepritaikyti tokiems mažiems ekranams, nepatogu, niekas netelpa. Ubuntu Netbook edition kaip sistema žymiai geriau, bet bėda, kad pačios programos nėra pritaikytos mažiems ekranams.
Atsakyti
Siandien buvau nuejusi i topo centra, man kaip ir neblogai tas netbukas, taciau, kai kurios programos is tikruju netelpa i ekrana sad.gif darbuotojas pasiule pataupyti ir paimti 13.3 colio asus'a http://www.rebuild.l...gamintoja/asus/ pasake kad yra topend modeliukas ir jo uzteks porai metu. Gal kas galetu tesiog pakomentuoti asus firma? kaip su garantiniu ar turejot problemu? aciu is anksto rolleyes.gif

QUOTE(valkata @ 2010 03 19, 18:45)
Na, niekas nepasakys ar jums tie klaviškai nebus per maži. Nueikite į kokią nors parduotuvę ir pabandykite.

Vat 10 colių ekranas man tikrai per mažas, Windows nepritaikyti tokiems mažiems ekranams, nepatogu, niekas netelpa. Ubuntu Netbook edition kaip sistema žymiai geriau, bet bėda, kad pačios programos nėra pritaikytos mažiems ekranams.

Atsakyti
darbui su tekstu ekranas labai svarbu
ir išvis darbo konfortas yra nuotaikos pagrindas
nu kokia jus busite jai kunas padirbus kuri laika prades vegti kompo
tai jau stengites rinktis toki kur vidinis jusu balsas pasakytu va sutas fainas...
nu kaip tamsia mėlynas gražus wink.gif
kompa galima pesikeisti akiu nu gal nelabai wink.gif
tiesiog daugiau pasižiūrinėkite wink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dana_B @ 2010 03 19, 15:44)
Sveiki)  4u.gif

Kaip teigia Asus savo Eee serijoje siūlo labai patogią klaviatūrą, kuri atitinka 98 proc. normalios klaviatūros, čia tikriausiai kalbama apie tuos didesnius kompiuterius. O dėl patogumo net gavo apdovanojimą. Tai čia kas liečia marketingą.
Jei Jūs nešiojate žiedą 19 dydžio pirštai lakios normaliai, be to visada galima prisijungti normalią klaviatūrą, o pelę įsigyti Bluetooth. Bet jei jūsų pirštai šiek tiek didesni, tuomet nebus itin patogu dirbti visą dieną.

Teko padirbėti su DELL Mini kompiuteriu, su 10" visą dieną. Smagus daikčiukas tikrai. Alternatyva normaliam kompiuteriui. Viena klientė užsinorėjo jame Photoshop programos, teko instaliuoti ir ką jis pavežė tą programą, bet gi tuščias dar tas kompas. Tai gal ir vežė.

Taigi, šie kompiuteriai skirti naršymui internete, bet ar nepavargsit tarkim supermamos forume atsidariusi iki pat apačios važiuoti. Kaip kolegos minejo, nu tikrai tinklapiai, programos nepritaikytos dirbti tokiame mažame ekrane. Vėl alternatyva, prisijungti prie šio kompiuterio monitorių.
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 03 18, 16:12)
čia kas dėl os lt tai sutinku bet linu priežiūros nemoku
o kas dėl žaidimu... na pastumdo ir vyresni tas kortas ir ten tie visokie kosmopolitanu cd kur galiama pamodeliuoti šukuosenas ar ten kur žaluma modeliuoti sode... ar kiti kokie modelaivimo simuliatoriai...
kai jos turi kam pasimaivyti greitia perkanda blizgučius

Mano anyta su stacionariu sėdi, bei jei kalbam apie Laptopa, manau per akis užtektų ir minimalios komplektacijos. Beje ji irgi tinkliniam marketinge. Tai ko labiausiai reikia, tai el. pašto, skype ir socialinių tinklų. Viskas. Visi žaidimai Facebook' fermos ir kt. paveža tie naujieji be problemų.
Plius skaičių klaviatūra turėtų būti NB, sunku bus susivokti ir greitai persiorientuoti į skaičius.
Acer extensa čia toks būtų minimalus, bet komplektacija normali, nebent akis bado Celeron. Rimtesnis Acer EM
MSI su AMD procesorium.

Atsakyti
Kam teko susidurt su firma Acer?Kaip ju laptopai,patikimi?
Atsakyti
nzn, siap sako kad pagal garantini jie paskutini vieta uzima...
Atsakyti