biški ne į tema bet gal kas žinot nuo ko būna pasidaro loptopo baltas ekranas beveik nieko nematau viskas balta ( neperkaista tikrai)
QUOTE(martyynyyte333 @ 2010 03 13, 10:54)
Aš esu už DELL'us. Manau, jie yra kokybiškiausi. O dėl Apple, tai net nežinau. Stilinga, madinga, gražu, ir tiek. Man atrodo, jie per daug išliaupsinti.
Per daug išliaupsinti - taip, bet Apple kompai toli gražu ne tik stilinga, madinga ir gražu Beje, geriausias dalykas Apple kompe yra net ne pats kompas, o jame esanti Mac OS X + iLife
nu cia nuo naudojamos programines irangos priklauso arba nuo fanatiskumo asmeniskai pazistu zmoniu kurie i makus ivare windowsus, nes macai neveze specifines programines irangos. pazistu ir tokiu, kurie i pc ivare makosa x. manes asmeniskai macosas nesuzavejo, kaip ir beje pats makbookas pro - nepernesu blizganciu ekranu, o skiriamoji geba man per maza. pro kompas be dokstationo? nejuokinkite mano slepeciu. bukim atviri - macai tai grynai marketinginis produktas, skirtas tam tikrai auditorijai taciau pilnai tikiu, kad kazkam pilnai uztenka to, ka apple siulo. kaip ir, beje, yra zmoniu, kuriems darbas macos yra patogiau uz windows ar linux.
QUOTE(xxl @ 2010 03 16, 11:50)
nu cia nuo naudojamos programines irangos priklauso arba nuo fanatiskumo asmeniskai pazistu zmoniu kurie i makus ivare windowsus, nes macai neveze specifines programines irangos. pazistu ir tokiu, kurie i pc ivare makosa x. manes asmeniskai macosas nesuzavejo, kaip ir beje pats makbookas pro - nepernesu blizganciu ekranu, o skiriamoji geba man per maza. pro kompas be dokstationo? nejuokinkite mano slepeciu.bukim atviri - macai tai grynai marketinginis produktas, skirtas tam tikrai auditorijai taciau pilnai tikiu, kad kazkam pilnai uztenka to, ka apple siulo. kaip ir, beje, yra zmoniu, kuriems darbas macos yra patogiau uz windows ar linux.
Specifinė programinė įranga yra specifinė programinė įranga. Vienok absoliuti dauguma tikrai nenaudoja tokio specifinio softo, kuriam nebūtų atitikments įvairiose OS.
MacBook Pro galima užsisakyti su matiniu ekranu, nežinojote? Beje, absoliuti dauguma gamintojų gamina laptopus su blizgiais ekranais, nelabai suprantu ko čia ant Apple purkštaujate, juolab panorėjus galima nusipirkti ir laptopą su matiniu ekranu.
Galima būtų plačiau apie dock station svarbą? Kažkada, kai nebuvo visų wireless ir t.t. gal ir nieko buvo tie dock station'ai, bet dabar? Kokia jo prasmė? Pasidomėk kiek aplinkinių žmonių naudoja docking station'us. niekam jų nereikia ir niekam jie nereikalingi (vėlgi neimant domėn labai specifinių poreikių)
Pats/pati esi visiškai neatviras/neatvira ir rašai pievas. Pastebėjau, kad dažniausiai taip elgiasi tie, kurių piniginė neišneša nusipirkti kažkokio daikto. Tai tada pavaro ant to daikto pamazgų - turbūt geriau sieloje dėl to pasijaučia...
Mac OS X nepatogi, nėra softo? Juokinga. Dešimtys šiame forume pradėtų temų ("kaip išvalyti kompą?", "užpuolė virusai", "Kaip padaryti DVD", "Kaip iš kameros perkelti video į PC", "kaip padaryti slideshow", "Dingo garsas" ir t.t.) net nebūtų pradėtos, jei žmonės naudotų Mac OS X, o ne Windows.
Nesakau, kad Mac OS X yra tobula sistema, bet ji tikrai ne prastesnė nei Windows ar Linux. O eiliniam namų vartotojui, mano nuomone, Mac OS X yra geriau, nei Windows ir Linux.
tai ir rašykit 'mano nuomone', o ne 'rašai pievas'.
QUOTE(l'eau @ 2010 03 16, 16:05)
tai ir rašykit 'mano nuomone', o ne 'rašai pievas'.
Ta vieta, kurią komentavau, būtent ir buvo "pievos" - niekuo nepagrįsti, klaidinantys teiginiai.
tai buvo nuomonė, o ne teiginiai, manau kiekvienam mąstančiam ir skaitančiam tai buvo akivaizdu. o tai ką parašėte jūs - taip, tikrai pievos, nes užuot parašiusi kad jūsų tai jūsų nuomonė kitokią nei jūsų pavadinote 'pievomis'
valkatele, matau esi maco fanatas/-e - fanatizmas yra gerai visas apple marketingas laikosi ant fanatu, jie turi nuostabu marketingo skyriu - amzina mano pagarba jiems, ir ju biznio modeliui - irodymas pilnos apple saskaitos krizes metu. is ju galima daug pasimokyti.
tai ka as rasiau - buvo mano asmenine nuomone besiremianti asmenine patirtimi. kurioje vietoje as rasiau klaidinancius teiginius? del blizgaus moniko? pardeje maciau blizgu, o 1680x1050 gebos matini jie siulo 15'' notebookui? abejoju - o kiti gamintojai siulo, tik bijau, kad neilgam. kam reikalingi dokai? kai dirbsi normalioje kontoroje suzinosi. kas ten dar buvo? apie negaliu nusipirkti ir del to pilu pamazgas - vaje vaje - mano sielai giliai vienodai ka tu apie mane galvoji kur as rasiau kad macosas yra prasciau? niekur. as rasiau, kad man nepatiko ir parasiau, kad kitiems galbut yra kitaip. o kas liecia apple produkcijos paskirti - tai tu kaip pirstu i aki pataikei, tai produktai namu vartotojams, tik ne eiliniams, o galintiems leisti 1,5x karto permoketi uz branda lyginant panasios konfiguracijos kompus. macosa galima isimesti ir i eilini notebooka, kurio specifikacija atitinka maco vidurius, tai faktas - tik norinciu tai padaryti nera labai daug. kazi kodel?
beje, naudoju lifebooka ir hp mini, abu po winxp ir problemu su tuo neturiu ir nemanyk, kad mano tikslas tave perkalbeti - gink dieve, sekmes tau ir toliau likti apple produktu gerbeju/a. galu gale vartojimas - ekonomikos variklis.
tai ka as rasiau - buvo mano asmenine nuomone besiremianti asmenine patirtimi. kurioje vietoje as rasiau klaidinancius teiginius? del blizgaus moniko? pardeje maciau blizgu, o 1680x1050 gebos matini jie siulo 15'' notebookui? abejoju - o kiti gamintojai siulo, tik bijau, kad neilgam. kam reikalingi dokai? kai dirbsi normalioje kontoroje suzinosi. kas ten dar buvo? apie negaliu nusipirkti ir del to pilu pamazgas - vaje vaje - mano sielai giliai vienodai ka tu apie mane galvoji kur as rasiau kad macosas yra prasciau? niekur. as rasiau, kad man nepatiko ir parasiau, kad kitiems galbut yra kitaip. o kas liecia apple produkcijos paskirti - tai tu kaip pirstu i aki pataikei, tai produktai namu vartotojams, tik ne eiliniams, o galintiems leisti 1,5x karto permoketi uz branda lyginant panasios konfiguracijos kompus. macosa galima isimesti ir i eilini notebooka, kurio specifikacija atitinka maco vidurius, tai faktas - tik norinciu tai padaryti nera labai daug. kazi kodel?
beje, naudoju lifebooka ir hp mini, abu po winxp ir problemu su tuo neturiu ir nemanyk, kad mano tikslas tave perkalbeti - gink dieve, sekmes tau ir toliau likti apple produktu gerbeju/a. galu gale vartojimas - ekonomikos variklis.
QUOTE(xxl @ 2010 03 17, 18:13)
valkatele, matau esi maco fanatas/-e - fanatizmas yra gerai visas apple marketingas laikosi ant fanatu, jie turi nuostabu marketingo skyriu - amzina mano pagarba jiems, ir ju biznio modeliui - irodymas pilnos apple saskaitos krizes metu. is ju galima daug pasimokyti.
tai ka as rasiau - buvo mano asmenine nuomone besiremianti asmenine patirtimi.
tai ka as rasiau - buvo mano asmenine nuomone besiremianti asmenine patirtimi.
Asmeninė tavo patirtis leidžia apkaltinti mane fanatizmu? Ne per daug čia užlankstei?
del blizgaus moniko? pardeje maciau blizgu, o 1680x1050 gebos matini jie siulo 15'' notebookui? abejoju - o kiti gamintojai siulo, tik bijau, kad neilgam.
Šiuo metu nesiūlo. Į 15" laptopus deda 1440x900 raiškos ekranus. Beje, čia visos tavo žinios apie Mac'us pasibaigia pamatymu parduotuvėje ir pasiskaitymu internete?
kam reikalingi dokai? kai dirbsi normalioje kontoroje suzinosi.
Dirbu normalioje kontoroje. Dokų prasmės nematau. Pats/pati irgi turbūt nematai, bet ginčijiesi vien dėl ginčijimosi. Kitaip jau būtum parašęs/parašiusi apie didžiulę docking station'ų naudą.
macosa galima isimesti ir i eilini notebooka, kurio specifikacija atitinka maco vidurius, tai faktas - tik norinciu tai padaryti nera labai daug. kazi kodel?
Atsakymas labai paprastas: visų pirma, su Mac OS X suinstaliavimu į ne Apple kompą reikia kaip reikiant pavargti, reikia gerų kompiuterinių žinių + dažniausiai jau reikia turėti dirbančią Mac OS X instaliaciją. Taip pat toli gražu ne į kiekvieną šiuolaikinį kompą išvis išeis Mac OS X sukišti taip, kad viskas veiktų.
koki kompa siulytemet pencijinio amziaus zmogui
mamasa klimsta i tinklinius marketingus
žinau kad pats apie juos gaudausi bet tikrai nedaug turiu reikalu su vyresnais žmonemis
nu butu idomu sužinoti kokius mažiau naudojamus niuancus
žinau kad pats apie juos gaudausi bet tikrai nedaug turiu reikalu su vyresnais žmonemis
QUOTE(qqTis @ 2010 03 18, 13:22)
prie ko čia pensijinis amžius ir PC? viskas priklauso nuo poreikių bei finansinių galimybių, o ne nuo amžiaus ...
QUOTE(qqTis @ 2010 03 18, 12:22)
Tai reiškia, kad užtenka bile kokio kompo, niekas ten žaidimų nežais ir video nekonvertuos.
Iš patierties su savo tėvais galiu pasakyti, kad reikia sulietuvintos OS (nebent tavo mama angliškai moka). Patikėk, bus daug mažiau skambučių su įvairiais klausimais. Taip pat mano tėvams Ubuntu pasirodė aiškesnis bei patogesnis, nei Windows XP ar 7.