QUOTE(zilkonas @ 2009 12 17, 09:23)
Naudosiu daugiausia pramogoms - filmams, nuotraukoms, žaidimams ir t.t, bet manau, kad jis tiktų ir dirbti. Man tik įdomu kas per programinė įranga DOS, ar ji tinkama, patikima ir t.t
Pritariu settle. Poreikiai minimalūs, arba tiksliau tariant kasdieniai. Tarkim filmams žiūrėti reiktų bent 15.4 ekrano, bet dabar rinkoj tik tokie ir einamiausi. Mažesni per brangus. Pliusas HDMI jungtis prie TV (laptopo kaina kyla), jei Jusu TV tai leidžia.
Nuotraukoms peržiūrėti ar jas redaguoti per akis ir ne tokio galingo kompiuterio.
Žaidimams dažniausiai perkami stacionarūs kompiuteriai, jei tie žaidimai rimtesni nei online ar vaikams skirti.
Pasirinkimas geras - nes investuojate... ir po kelių metų dirbsit be jokio vargo.
Bet jei tokie jusu poreikia kažin ar verta pirkti kompiuterį kurio kaina 2500.
Mano pačios senelį (4 m.), reikėjo RAM prideti ir vel sukasi kaip bite.
Papildyta:
QUOTE(settle @ 2009 12 17, 13:42)
Daug, kas rėkia, kad reikia išimt bateriją, bet čia jau nesąmonė yra. Retkarčiais pilnai iškrauk-įkrauk (bent kartą į 2-4 savaites) ir bus gerai.
Žiūrėk, kai pradeda baterijos krovimosi lemputė dažnai degt, tai irgi iškrauk.
Aš tokiomis sąlygomis per trejus metus turiu 85% baterijos gyvybingumą, kas yra gana gerai.
Aš visada, jei tik laidas po ranka ir netrukdo sėdžiu su laidu ir su baterija... nu tikra nesąmonė išiminėti bateriją. Nelaimingų atsitikimų grėsmė iškyla, numesi, kas nors sutrenks, užpilsim... taip beišiminėdami... Geriau tegul būna savo vietoj...
Beje settle, prieš 3 metus kitokias baterijas gamino. Patvaresnes tikrai. Dabar nauji kompai iki 3 val. paprastai atlaiko. Kitaip tariant, kiek maniškis ar tavo po 4 metų.
Čia keletas patarimų -
http://www.radiocool...us-darbo-laika/