Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(l'eau @ 2009 10 29, 12:24)
nuo zebros belaidžio šiaip siūlyčiau bėgti kuo toliau ir neatsisukant rolleyes.gif

100% sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 11 26, 18:37)
O kuri labiausiai apsimoka pirkti? kuris skaitosi geriausias galbut naujausias? as planuoju arba pro arba air. o kazi kaip su kainomis uk,lietuvoje net neplanuoju pirkti,neapsimoka

Yra MacBook Air, MacBook ir MacBook Pro.

MacBook Air yra labai plonas, lengvas ― toks kelioninis laptopas. Jis net DVD įrenginio neturi. Kaip vienintelio kompo namie tikrai nepirkčiau.

MacBook yra kaip ir viduriukas Apple laptopų gamoje, o MacBook Pro yra jau normalūs ir galingi laptopai, kuriais galima ne vien internetą browsint wink.gif
Atsakyti

Aisku,reiskiasi man reikia pro. dabar liko tik surasti kur is uk pigiausia butu parsisiusti
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 11 26, 21:09)
Aisku,reiskiasi man reikia pro. dabar liko tik surasti kur is uk pigiausia butu parsisiusti

Apple labai stipriai kontroliuoja kainas. Jei rasi pigiau, nei http://www.apple.com/uk, tai labai nežymiai. Aišku, būna parduotuvėse seilai, bet ten jau reikia vietoj, o ne online žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 26, 16:06)
nepainioju rolleyes.gif

Nagi, ir kuo jis toks blogas? g.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyt apie ASUS K50 ij, nešiojamą komp. jis man būtų reikalingas , internetui, filmam, nuotraukom, kaina apie 2100. Gal yra nusimanantys žmogus , jo trūkumai, privalumai.

ačiū
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2009 11 27, 00:13)
Nagi, ir kuo jis toks blogas?  g.gif

lėtas, trūkinėja ryšis. visi iš pažystamų kas susigundė įsigyt keikėsi ir baigusis sutarčiai bėgo kuo toliau. vienu metu pati gundžiausi, bet atkalbėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Bet užtai šviesolaidis internetas eina kaip bitė
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 11 27, 15:19)
lėtas, trūkinėja ryšis. visi iš pažystamų kas susigundė įsigyt keikėsi ir baigusis sutarčiai bėgo kuo toliau. vienu metu pati gundžiausi, bet atkalbėjo rolleyes.gif

Įtariu, kad vis tik kalbat ne apie ZEBRA belaidį internetą, kuriuo nuorodą buvau įdėjusi ir kuriuo galite naudotis viešose vietose - kavinėse, prekybos ir pramogų centruose ir t.t., o apie ZEBRA internetą per belaidį modemą unsure.gif Jeigu taip, tuomet problema galėjo būti tiek pačiame modeme, tiek ir konkrečioje vietovėje - gal pvz. atstumas iki stoties buvo didelis g.gif
Šiaip pati turiu namuose Zebra internetą per belaidį modemą - problemų būna ypatingai retai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2009 11 27, 04:02)
Gal kas gali pasakyt apie ASUS K50 ij, nešiojamą komp. jis man būtų reikalingas , internetui, filmam, nuotraukom, kaina apie 2100. Gal yra nusimanantys žmogus , jo trūkumai, privalumai.
ačiū

Paskaiciau kad vertinamas puikiai,,,vienintelis minusas - jo negalesi patobulinti (padidinti atminties ir pan. bet jei esi eiline vartotoja (kaip as), problemu neturesi). Siaip asus yra gera firma, turiu 5m laptopa kurio nereikejo taisyti nei karto,,,Jei skaitai angliskai ivesk google.com ASUS K50 ij reviews...rasi visa info. Bet as tavo vietoj pirkciau.
Atsakyti
QUOTE(456123 @ 2009 11 27, 20:27)
Įtariu, kad vis tik kalbat ne apie ZEBRA belaidį internetą, kuriuo nuorodą buvau įdėjusi ir kuriuo galite naudotis viešose vietose - kavinėse, prekybos ir pramogų centruose ir t.t., o apie ZEBRA internetą per belaidį modemą  unsure.gif

ne, kalbu būtent apie belaidį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 29 lapkričio 2009 - 11:25
Labas rytas... 4u.gif gal kuri suprantata daugiau nei as...galetumete kazka pakomentuoti apie si skelbima?apie pati kompiuteri... blush2.gif
http://www.supermama...howtopic=522912
Atsakyti