Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

As rekomenduociau Dell inspiron mini LED10.1. Jo kaina 1249lt, bet gerai paieskojus, glaima rasti dar ir pigiau. Skiriasi nuo kitu modeliu tuo, kad turi HDM jungti, kas gerai kai reikia kazka prie LCD televizoriaus pasijungti. Bei 160gb hardas.
Jeir eiktu, tai imciau butent sita. smile.gif Bet cia tik mano nuomone.

[quote=Mona187,2009 09 26, 04:34]
Aš norėčiau "netbuko" - tik internetui, kokiam vienam kitam dokumentui, paįvairinimui nesudėtingą žaidimą pažaisti. Tik niekaip neišsirenku. Skaičiau, kad nuo 2010 metų jie kainuos 100 Lt. Ar gali tai būti tiesa? Dar norėtųsi nusipirkt tokį, kurio operacinė sistema būtų Windows XP. Kaina iki +/- 1500 Lt.

Esu keletą nusižiūrėjus:
Samsung Nc10 (netbukas)

HP Mini-Note PC

MSI U100 Wind 1616XP Luxury

Asus EEE PC 901

Ką dar būtų galima pažiūrėti, kas būtų nuo 10 colių ekrano. g.gif ax.gif
[/quot
Atsakyti
gal kas is jusu pirko padeveta laptop'a smile.gif
Atsakyti
ką apie šitą dalyką manot?

Turiu stacionarų, tik kad reikia kompo straipsnių rašymui/darbui su internetu LOVOJE.

http://www.beon.lt/l...ris-msi-vr630xl

lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekas nepakometuos to kompo?

Tada aš pakomentuosiu.
Manau, kad kaip už 1399 lt, šitas kompas yra nerealiai geras, palyginus duomenis ir kainą.
Juolab, kad man jo reikia tik straipsnių rašymui, internetui ir viskas.....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 10 19, 23:22)
Niekas nepakometuos to kompo?

Tada aš pakomentuosiu.
Manau, kad kaip už 1399 lt, šitas kompas yra nerealiai geras, palyginus duomenis ir kainą.
Juolab, kad man jo reikia tik straipsnių rašymui, internetui ir viskas.....

Kiek teko matyti MSI laptopu, kazkaip visi neblogu duomenu uz labai gera kaina, matyt naujas gamintojas (gamintojas seniai zinomas, tik laptopus gamina neseniai), taiko tokia agresyvia isiverzimo i rinka politika.
Atsakyti
QUOTE(panasi @ 2009 10 20, 09:23)
Kiek teko matyti MSI laptopu, kazkaip visi neblogu duomenu uz labai gera kaina, matyt naujas gamintojas (gamintojas seniai zinomas, tik laptopus gamina neseniai), taiko tokia agresyvia isiverzimo i rinka politika.

drinks_cheers.gif

Kitą savaitę nusipirksiu papasakosiu .
Atsakyti
paziurek kiek jis nuo akumo traukia - kitaip teks dar ir rozete paskui save tampytis smile.gif o jei rimtai - ivertink ir tai, kad jis pakankamai didelis ir sunkus - po metu noresi 12'-13'.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 10 20, 17:45)
paziurek kiek jis nuo akumo traukia - kitaip teks dar ir rozete paskui save tampytis smile.gif o jei rimtai - ivertink ir tai, kad jis pakankamai didelis ir sunkus - po metu noresi 12'-13'.

Niekur neparašyta, kiek jis traukia...... sad.gif
Atsakyti
radau kad rašo nuo 2,5 iki 3 valandų, tai galima tikėtis dviejų su trupučiu, po metų kitų - trumpiau rolleyes.gif
Atsakyti
Idomu kaip sitas kompiuteris
http://internetas.ze...zas_kompiuteris

Toks maziukas, tiesa pasakius prie tokio mazo monitoriaus neteko dirbti.. Tik va pasiulymas pas zebra neblogas smile.gif
Atsakyti
nuo zebros belaidžio šiaip siūlyčiau bėgti kuo toliau ir neatsisukant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 10 29, 13:24)
nuo zebros belaidžio šiaip siūlyčiau bėgti kuo toliau ir neatsisukant rolleyes.gif

Ane? O as kaip tik kiek girdejau kad jis normaliai. Ka idomu geriausia pasirinkti gyvenant priemiesty?
Atsakyti