Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(sarra @ 2009 08 30, 18:24)
HP Pavilion dv7-2120sn Entertainment - Turion X2 Ultra ZM-82 / 2.2 GHz - RAM 4 GB - HDD 500 GB - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - Mobility Radeon HD 4530 - Gigabit Ethernet - WLAN : 802.11b/g - Vista Home Premium 64-bit - 17.3" Widescreen TFT 1600 x 900 BrightView - camera

Ką manote apie šį kompiuterį? Jis bus skirtas studijom dailės akademijoje. Pati suprantu apie kompiuterius, bet gal yra ir geresnis variantas? Kokia kompiuterių firma šiuo metu geriausia, patvariausia?  g.gif

HP Pavilion - garantinio darbuotojus pazinsi kaip seimos narius
Vista - labai siulau palaukti iki spalio vidurio, kaip pasirodys Windows 7
1600x900 - ar ne per maza rezoliucija 17.3" matricai, ypac jai planuoji dirbti su grafiniais vaizdais ?
Atsakyti
O gal pasiūlytum savo variantą su tokiais parametrais?

Nelabai suprantu apie revoliucija?
Atsakyti
QUOTE(sarra @ 2009 08 31, 17:15)

oj geras lotuliukas.gif
stai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 09 01, 00:18)

rezoliùcija [lot. resolutio — atleidimas]:
1. kolegialaus organo (komiteto, suvažiavimo, susirinkimo) trumpai formuluota išvada (sprendimas) svarstytu klausimu;
2. pareigūno, viršininko sprendimas, užrašytas rašte, pvz., pareiškime;
3. teismo sprendimo arba nuosprendžio baigiamoji, išvadinė dalis.

Taigi, ne rezoliucija, o raiška.

Manau, kad „ekrano raiška“ supras žymiai daugiau žmonių, nei „ekrano rezoliucija“ wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 01 rugsėjo 2009 - 06:29
QUOTE(valkata @ 2009 09 01, 07:28)
1. kolegialaus organo (komiteto, suvažiavimo, susirinkimo) trumpai formuluota išvada (sprendimas) svarstytu klausimu;

Manau, kad „ekrano raiška“ supras žymiai daugiau žmonių, nei „ekrano rezoliucija“ wink.gif

Tikrai taip. Ir tikrai tas pats google'as irasius "ekrano raiska" duos geresni rezultata, nei kad irasius "kompiuterio rezoliucija", kaip cia viena siule biggrin.gif O atsakant klausimo autorei galima pasakyti, kad HP Pavilion is visu galimu pasirinkimo variantu turetu buti paskutinis smile.gif ir tai ne tik mano asmenine nuomone, uztenka pasiskaitineti kas apie HP Pavilion rasoma ivairiuose forumuose, kad nebekiltu noras ji rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panasi: 01 rugsėjo 2009 - 08:10
QUOTE(valkata @ 2009 09 01, 07:28)

Manau esi eiline, eilinio nevykusio lietuvinimo, auka.
Papildyta:
QUOTE(sarra @ 2009 08 31, 17:15)
O gal pasiūlytum savo variantą su tokiais parametrais?

Man shitas patinka

http://www.laptopmag...nkpad-w700.aspx

ir taip, as labai myliu IBM
Atsakyti
sveiki, noriu jusu nuomones ax.gif
reikalingas kompas ,internetui ,zaidimams,filmams ,kartais tv isvykus pazeti rolleyes.gif

is siu kopiuteriu ka pasiulytumete http://www.kainos.lt...er=18012:767263

arba gal zinot kanors geresnio g.gif biggrin.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***SuperBrunetė***: 06 rugsėjo 2009 - 12:50
QUOTE(Pukis @ 2009 09 01, 16:16)
Manau esi eiline, eilinio nevykusio lietuvinimo, auka.

O aš manau, kad tu eilinį kartą nevykusiai nusišnekėjai.
Atsakyti
smile.gif Norėjau paklausti, o ką jūs manote apie Lenovo S10, ar vertą šį kompiuterį pirkti? wink.gif jei jis reikalingas tik darbui.
o dėl bitės VMC aš neesu nusivylusi kaip dauguma, man bent greičio visiškai pakanka ir sakyčiau jis labai geras, aišku duomenų kiekis apribotas, bet naršymui net visą dieną kasdien pakanka. Aišku filmų ir muzikos neprisisiųsi, bet aš apsieinu ir beto. Beto jis patogus kai neturi pastovios gyvenamosios vietos (nuomojiesi butą), bent man jau per 1,5 m teko 3 kartus ją keisti ir tiek sukišau be reikalo pinigų į internetų įvedimus. Galėjau ankščiau sumąstyti pasiimti VMC smile.gif
ir mum dabar prireikė antro pc namie ir aisku prie jo interneto. Mastau gal vel pasiimti is bites, bet sikart su kompu, tik kad pasirinkimo isvis nebera ten, liko tik Lenovo S10 ir Lenovo S10 3G.. ir mastau kaip cia padarius, ar imti is pardes kokios atskirai kompa ir atskirai interneta, bet pagal mano skaiciavimus imant biteje lizingu pigiau gaunasi... bet pasirinkimo ten nera... g.gif reiks pamastyti ka cia padarius, gal turite kas kokiu pasiulymu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 09 06, 13:48)
sveiki, noriu jusu nuomones  ax.gif 
reikalingas kompas ,internetui ,zaidimams,filmams ,kartais tv isvykus pazeti  rolleyes.gif

is siu kopiuteriu ka pasiulytumete http://www.kainos.lt...er=18012:767263
arba gal zinot kanors geresnio  g.gif  biggrin.gif

aciu 4u.gif

kur dingo patarejai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 09 14, 17:06)
kur dingo patarejai  biggrin.gif  biggrin.gif

Kiekvienas renkasi pagal save. asmeniškai vėl imčiau dell,ą. A daugiau reikia žiūrėti kokie poreikiai, svoris, akumuliatorių laikas, multimedija, dydis. Kokiems tikslams reikės.
Atsakyti
Kokios butu nuomones del deveto nesiojamo kompiuterio pirkimo?
Maciau per skelbimus galima nupirkti nuo 500lt.
Gal kas pirkot, zinote kokie minusai , pliusai, kur geriau ieskot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigMama: 15 rugsėjo 2009 - 12:27