Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(Padėjėjas @ 2009 08 18, 09:16)
...

Šiaip mano manymu minusas yra tai kad baterija laikys ne daugiau nei 2,5 - 3 valandas.

...

Jai baterija tiek laikys, kad ir narsant internete, bus super duper afigienai
Atsakyti
gal kas padetumet issirinkti nesiojamaji kompiuteri iki 2000 lt studentei ax.gif galvoju apie asus, bet uz tokia kaina sunkoka rast..
ir isvis, kokioje parduotuveje labiausiai apsimoka pirkti kompiuteri?
turejau Dell inspiron, tikrai superinis, bet apipyliau ir baterija mire doh.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 08 18, 21:51)
gal kas padetumet issirinkti nesiojamaji kompiuteri iki 2000 lt studentei ax.gif galvoju apie asus, bet uz tokia kaina sunkoka rast..
ir isvis, kokioje parduotuveje labiausiai apsimoka pirkti kompiuteri?

Man irgi reikėtų tokios pagalbos. blush2.gif lotuliukas.gif Nesu visai 'žalia' kompiuterių pasauly, bet vis dėl to tiek nenusimanau. O parduotuvių konsultantais nelabai pasitikiu, nes jiems žinoma norisi už brangiau įkišti (o gal klystu). Aišku norisi kuo pigiau, bet ir kokybės, tad tokius kaip į Lenovo jau nežiūriu. O naudosiu pagrinde 'office' darbams, internetas, muzika, filmai, žaidimai, retkarčiais galbūt nuotraukų redagavimo programom. Galbūt bus koks/kokia žinovas/-ė ir pasidalins info. ax.gif
Nors dar einu puslapius temų perversiu.
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2009 08 19, 05:51)

Jei tik baterija mirė, tai kodėl nenusipirkus naujos baterijos ir toliau nenaudojus to Dell? Tik turbūt ten ne baterija mirė...

QUOTE(ghost_boo @ 2009 08 19, 06:06)
Aišku norisi kuo pigiau, bet ir kokybės, tad tokius kaip į Lenovo jau nežiūriu.

Parašėte taip, lyg į Lenovo nežiūrite dėl jų prastos kokybės. Hmm, mano nuomone tai yra vieni kokybiškiausių laptopų.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 08 18, 23:22)
Parašėte taip, lyg į Lenovo nežiūrite dėl jų prastos kokybės. Hmm, mano nuomone tai yra vieni kokybiškiausių laptopų.

Persiprašau, Toshiba norėjau parašyti, kaip čia tą Lenovo įpyniau doh.gif Apie šituos tai nieko gero nesu girdėjusi, kaip iš tikrųjų nežinau. Dabar paskaičiau žiūriu Samsung ne viena gyrėt (R510 modelį) ir Dell. Bet pastarajo kainos galingesnio jau per didelės man, ar galima kažką iki 2000, na iki 2500Lt susiveikti?
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 08 19, 00:22)
Jei tik baterija mirė, tai kodėl nenusipirkus naujos baterijos ir toliau nenaudojus to Dell? Tik turbūt ten ne baterija mirė...

na zinoma ir klaviatura nebeveike ir pele. bet tai man netrukde naudotis.
nauja baterija manau pora simtu maziausiai kainuos. o net neaisku kiek tas kompiuteris dar laikys... ax.gif
Atsakyti
ačius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ghost_boo @ 2009 08 19, 01:01)
Persiprašau, Toshiba norėjau parašyti, kaip čia tą Lenovo įpyniau  doh.gif  Apie šituos tai nieko gero nesu girdėjusi, kaip iš tikrųjų nežinau. Dabar paskaičiau žiūriu Samsung ne viena gyrėt (R510 modelį) ir Dell. Bet pastarajo kainos galingesnio jau per didelės man, ar galima kažką iki 2000, na iki 2500Lt susiveikti?

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu, as gamintojus pagal patikimuma rikiuociau taip:

Tikrasis IBM
Toshiba
Dell
Lenovo
Asus
Samsung
HP
ACER
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2009 08 19, 15:53)
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu, as gamintojus pagal patikimuma rikiuociau taip:

Tikrasis IBM
Toshiba
Dell
Lenovo
Asus
Samsung
HP
ACER

O Apple visiškai beviltiškus patikimumo prasme laptopus gamina, jei jau į šį sąrašą nepakliuvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 08 19, 11:31)
O Apple visiškai beviltiškus patikimumo prasme laptopus gamina, jei jau į šį sąrašą nepakliuvo? smile.gif

Sneka buvo apie NB skirtus windows operacinei sistemai, o Win ant MAC kompiuterio man atrodo iskrypimas, plius mac'ai pakankamai brangus.

Na, o, bet, taciau statyciau MAC'a tarp Toshiba'os ir Dell
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2009 08 19, 20:14)
Sneka buvo apie NB skirtus windows operacinei sistemai, o Win ant MAC kompiuterio man atrodo iskrypimas, plius mac'ai pakankamai brangus.

Na, jau daugiau kaip tris metus nebegaminamiems IBM niekas kažkodėl nesutrukdė į pirmą vietą pakliūt wink.gif

Beje, nepastebėjau, kad klausinėtojai akcentuotų Windows būtinybę, manau, kad išvis absoliučiai daugumai klausinėtojų būtų tas pats ar pas juos laptope būtų Windows ar Linux, ar Mac OS X wink.gif

Ir... kodėl Windows Mace yra iškrypimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 19 rugpjūčio 2009 - 23:27
QUOTE(valkata @ 2009 08 20, 00:23)
Na, jau daugiau kaip tris metus nebegaminamiems IBM niekas kažkodėl nesutrukdė į pirmą vietą pakliūt wink.gif

Beje, nepastebėjau, kad klausinėtojai akcentuotų Windows būtinybę, manau, kad išvis absoliučiai daugumai klausinėtojų būtų tas pats ar pas juos laptope būtų Windows ar Linux, ar Mac OS X wink.gif

Ir... kodėl Windows  Mace yra iškrypimas?

Kas sakė kad IBM nebegaminami???

Tai kad IBM perdavė savo kompiuterių verslą Lenovo, nereiškia, kad jie mirė.
Dabar galima pirkti dvejopus Lenovo. Vieni yra šiaip sau tokie kinietiški kompiuteriai, o kiti yra tie kuriuos gamina IBM gamyklose. Pastaruosius pirmoj vietoj ir įrašė kaip "Tikruosius IBM" nors reiktų rašyti gal, "Buvęs IBM" arba "Tas kuris būtų IBM, jei ne sandoris su Lenovo"
Dabar parduodami lenovo modeliai yra T61, T400, T500, R400, R500, W500, X61, X200, X300 ir kt.

O jei rasit kokį su panašiu pavadinimu kaip N3000 ar pan, tai čia bus tas grynas kinietiškas produktas.
Atsakyti