Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(valkata @ 2009 06 19, 13:06)
Aš imčiau tą, kurio garantija ilgesnė smile.gif

jau geriau geras su trumpesne garantija nei prastas su ilgesne. o šitų abiems du metus duoda rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiu už info blush2.gif aš taip ir mastau Asus, bet man sako geriau HP tai va mastau, o kaip dar šie? TOSHIBA, arba SAMSUNG g.gif Nešiojama kompa nesu turėjus tai neišmanau nieko, del tu firmu doh.gif Labai noriu rasti, kad butu procesorius Ahlonas, nes man rodos geriau nei Intel Core2 Duo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2009 06 19, 17:16)
kad butu procesorius Ahlonas, nes man rodos geriau nei Intel Core2 Duo  g.gif

Kodel butent Athlonas ir kuo jis jusu nuomone geriau uz Core2Duo?
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2009 06 19, 17:16)
Ačiu už info  blush2.gif aš taip ir mastau Asus, bet man sako geriau HP tai va mastau, o kaip dar šie? TOSHIBA, arba SAMSUNG  g.gif Nešiojama kompa nesu turėjus tai neišmanau nieko, del tu firmu  doh.gif  Labai noriu rasti, kad butu procesorius Ahlonas, nes man rodos geriau nei Intel Core2 Duo  g.gif

tik ne hp ir ne samsubg. toshiba neblogi, bet iš išvardintų asus geriausi
Atsakyti
QUOTE(panasi @ 2009 06 20, 00:09)
Kodel butent Athlonas ir kuo jis jusu nuomone geriau uz Core2Duo?

Tikslai negaliu pasakyti, kaip turiu Athlona man jis geriau veikia ir tiek. blush2.gif O laptopo procesorius koks geriau, Core2Duo ar Athlonas? g.gif o nešiojama kompiuteri, jau nebepatobulinsi taip? unsure.gif
Atsakyti
gal kas patartu gera laptopa? is kurios parduotuves geriau pirkti?
Atsakyti
QUOTE(atenesiuke @ 2009 07 27, 13:41)
gal kas patartu gera laptopa? is kurios parduotuves geriau pirkti?

Priklausomai kam naudosi ir kiek gali skirti. Pirkdama venk didziuju centru, kurie prekiauja viskuo.
As asmeniskai naudoju jau trecia ASUSa, ir labai dziaugiuosi.
Atsakyti
Labas vakaras, ketinu pirkti laptopą, žvalgausi į Toshiba. Sako nebloga firma. Šiuo metu atrodo toks visai nieko Intel Core 2 Duo T6400, 2000 MHz, 4 GB/8 GB RAM, ATI Mobility Radeon HD3470 250 MB 16 colių, 250 GB talpos, laiko 2 valandas. Ir kaina labai nesikandžioja. Ką apie jį manote? Tik klausimas kai rašo 4 GB /8 GB tai čia kuris variantas bus jei nurodyta dvi kainos per brūkšnelį? Šiaip kompiuteris bus reikalingas viskam jei galima taip apibūdinti, ar užteks tokio? Talpos man labai daug nereikia, dabar turiu 320GB stacionare ir nežinau ko reiktų prikimšt kad būtų puspilnis bent. Gal už tokią kainą žinote ką nors geresnio? Kai ieškau pagrinde žiūriu į ramus, vaizdo plokštę ir baterijos laikymą, būtų gerai ne mažesnis nei 15,4 colių, aišku 16 labiau patinka, bet dėl tiek nėra ko kabinėtis. Ar teisingai žiūriu ieškodama kompiuterio? Galbūt dar kas nors ką nors galėtų patarti?
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2009 07 28, 01:12)
Labas vakaras, ketinu pirkti laptopą, žvalgausi į Toshiba. Sako nebloga firma. Šiuo metu atrodo toks visai nieko Intel Core 2 Duo T6400, 2000 MHz, 4 GB/8 GB RAM, ATI Mobility Radeon HD3470 250 MB  16 colių, 250 GB talpos, laiko 2 valandas. Ir kaina labai nesikandžioja. Ką apie jį manote? Tik klausimas kai rašo 4 GB /8 GB tai čia kuris variantas bus jei nurodyta dvi kainos per brūkšnelį? Šiaip kompiuteris bus reikalingas viskam jei galima taip apibūdinti, ar užteks tokio? Talpos man labai daug nereikia, dabar turiu 320GB stacionare ir nežinau ko reiktų prikimšt kad būtų puspilnis bent. Gal už tokią kainą žinote ką nors geresnio? Kai ieškau pagrinde žiūriu į ramus, vaizdo plokštę ir baterijos laikymą, būtų gerai ne mažesnis nei 15,4 colių, aišku 16 labiau patinka, bet dėl tiek nėra ko kabinėtis. Ar teisingai žiūriu ieškodama kompiuterio? Galbūt dar kas nors ką nors galėtų patarti?

Visu pirma klausimas, ar kas nors zais zaidimus? Ir kitas klausimas, ar jis bus naudojamas vietoj stacionaraus, ar karts nuo karto nesiojamas. Ir kainos neparasei.
Pats niekada nepirksiu didesnio, nei 14". Tokio ekrano dydzio per akis, nesiotis nesunku, baterija ilgiau laiko. Procesorius vidutiniskas, atminties nemazai, diskas mazas, baterija silpna. Ziurint is kitos puses, procesoriaus uzteks porai metu, RAMU irgi, bet va disko tai tikrai didesnio reiketu. Mano galva, tai jau bus senas modelis, moraliskai bevei pasenes.
Visgi siulyciau atsakyti i pirmus du klausimus, tada galesim konkreciau.
Atsakyti
as turiu Asus F5R serijos, tikrai neturiu kuo skustis thumbup.gif
Atsakyti
Visiškai teisus esat, nereikia tiek daug colių, šiaip realiai nelabai buvau mačiusi aš daug tų nešiojamūjų todėl neįsivaizdavau kaip ten kas yra. Šiandien apžiūrėjau, 15,4 ir tai atrodo labai didelis palyginus su 13,3 colių. Sakyčiau 13,3 užtenka laisvai, juolab kad bus nešiojamas dažnai. Pagrinde reikalingas mokymosi tikslais. Faktas, kad per jį filmų nežiūrėsim, namie dar stacionarus bus su geru gero dydžio monitorium. Žaidimai tai net nežinau, nemanau, kad kas žais kokius, na nebent simsus bet jokie kitokie neketina ten išvis net būti bigsmile.gif O su kaina yra ydomiai, kadangi ketinu pirkti iš lenkijos, kaip teko matyti ten žymiai pigesni yra. Jei būtų nesunku tai gal pasiūlyti ką nors galėtumėt? Galvojom apie 2000-2800 lt, čia lietuvoj nelabai yra ką pirkti, o lyginant su lenkijos kainomis tai geresni ir dar sutaupyti eina. Aj tiesa, žiūrinėjau toshiba's arba dell'us, labiau kažkodėl toshibos norėčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 28 liepos 2009 - 21:30
QUOTE(Inexe @ 2009 07 28, 22:29)
Visiškai teisus esat, nereikia tiek daug colių, šiaip realiai nelabai buvau mačiusi aš daug tų nešiojamūjų todėl neįsivaizdavau kaip ten kas yra. Šiandien apžiūrėjau, 15,4 ir tai atrodo labai didelis palyginus su 13,3 colių. Sakyčiau 13,3 užtenka laisvai, juolab kad bus nešiojamas dažnai. Pagrinde reikalingas mokymosi tikslais. Faktas, kad per jį filmų nežiūrėsim, namie dar stacionarus bus su geru gero dydžio monitorium. Žaidimai tai net nežinau, nemanau, kad kas žais kokius, na nebent simsus bet jokie kitokie neketina ten išvis net būti bigsmile.gif O su kaina yra ydomiai, kadangi ketinu pirkti iš lenkijos, kaip teko matyti ten žymiai pigesni yra. Jei būtų nesunku tai gal pasiūlyti ką nors galėtumėt? Galvojom apie 2000-2800 lt, čia lietuvoj nelabai yra ką pirkti, o lyginant su lenkijos kainomis tai geresni ir dar sutaupyti eina. Aj tiesa, žiūrinėjau toshiba's arba dell'us, labiau kažkodėl toshibos norėčiau  ax.gif

Toshibos privenk. Pries 8-10 metu jie labai gerus laptopus gamino, dabar gi... Dell studio su LED ekranu visai nieko variantas. pats naudoju asus f80L, labai mielas.
Atsakyti