kone visose buitinės technikos parduotuvėse pilna internete čia
sveiki,as gal ne i tema,bet man reikia skubaus patarimo! Itruko loptopo ekranas,dabar matau tik puse ekrano (laptopas HP).Ar galima butu pakeisti ekrana?
QUOTE(Lavandera @ 2009 04 19, 14:00)
sveiki,as gal ne i tema,bet man reikia skubaus patarimo! Itruko loptopo ekranas,dabar matau tik puse ekrano (laptopas HP).Ar galima butu pakeisti ekrana?
pakeist tai galima, tik klausimas ar verta. yra iseitis jai nera labai naujas kompas susirast koki sena kas parduoda, arba ieskot kaip pvz ebay.com o jai naujas tai nzn aini i remonta ir klausi kiek kainuos.
Man sakė HP nepirkt, kad ir kaip girtų
QUOTE(vaidis @ 2009 04 19, 20:08)
aini i remonta ir klausi kiek kainuos.
Kainuos tiek kad keisti neapsimokes. Gera proga isigyti nauja laptopa, nebent ir sitas supernaujas ir supergeras, tada gal ir galima galvoti apie keitima.
QUOTE(Lavandera @ 2009 04 19, 14:00)
Ne pigiau būtų tiesiog naują skreitinuką nusipirkt?
Labas vakaras, ačiū visoms už patarimus renkantis kompą, pagaliau nusipirkau Ir visai ne tą kurį norėjau (Toshiba) o Dell, tikiuosi neteks gailėtis Kol kas viskas patinka, na gal tik baterija galėtų ilgiau laikyti
Manau, tikrai neteks. Nusireguliuok, kad laptopas be laido neimtu maximaliu resursu ir zymiai irgiau laikys
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 27, 08:19)
Manau, tikrai neteks. Nusireguliuok, kad laptopas be laido neimtu maximaliu resursu ir zymiai irgiau laikys
O, jei mokėčiau tai tikrai pasidaryčiau...
Vista pas tave?
QUOTE(Rianka @ 2009 04 24, 23:40)
Labas vakaras, ačiū visoms už patarimus renkantis kompą, pagaliau nusipirkau Ir visai ne tą kurį norėjau (Toshiba) o Dell, tikiuosi neteks gailėtis Kol kas viskas patinka, na gal tik baterija galėtų ilgiau laikyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 27, 09:19)
Kaip supratau kompiuteris dar labai naujas. Nauja baterija niekada nepasiekia savo pilnos talpos, stebekite kiek laikys po keliu/keliolikos pilnu ikrovimo/iskrovimo ciklu, kai jau bus igavusi pilna talpa. Resursu mazinimas dirbant "is baterijos" irgi stipriai padetu.
Gerai, kad priminei. PIrmus kartus reikia baterija pilnai iskrauti ir pakrauti. Na, kaip ir su telefoninem baterijom