Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo pirkimas

QUOTE(*smile* @ 2009 04 05, 22:01)
O kaip vertinat IBM ThinkPad? Konkrečiai domintų T serija. Dažnai keliauju, kompiuterį tenka naudoti įvairiomis sąlygomis. Svarbus privalumas - patvarumas, atsparumas nuo smūgių ir kad būtų nedidelis (13''-14''). Kompiuteris reikalingas daugiausia internetui, muzikai, filmams, darbui paprastomis programomis.

Radau keletą pavyzdžių:
http://www.computer....;special_price=

http://www.computer....;special_price=

Kokia nuomonė apie juos? Beje, ar IMB ThinkPad ir IMB-Lenovo kažkuo skiriasi ar ne?

As imciau antra. Jis galingesnis.
Nors tavo reikmem uztenka ir pirmojo wink.gif
IMB ThinkPad ir IMB-Lenovo yra tas pats. Tik pasikeite gamintojas, todel pasikeite ir pavadinimas.
Na, anksciau sakydavo labai geri budavo IBM, bet turiu pora atveju kai po kritimo ant zemes nebeveike latopas, zinau 2 tokius atvejus. Bet manau, turbut nuo smugio priklauso, ne vienam netiktu buti metomam biggrin.gif
Tad sunku vertinti...
O tu ji zadi metyt? NUo nelaimingu atsitikimu niekas neapsaugotas, bet juk technika ne gumine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 06, 09:32)
O tu ji zadi metyt? NUo nelaimingu atsitikimu niekas neapsaugotas, bet juk technika ne gumine smile.gif

Ačiū už patarimus smile.gif Mėtyt jo nežadu, bet turiu patirties su savo senuoju ASUS kompu. Lyg ir nebuvau niekur jo sutrenkus ar numetus (ir vežiojuosi jį visada kompui skirtame krepšyje), bet pats korpusas keliose vietose įskilęs, o dabar dar ir išlūžo ta vieta, kur lankstosi kompas. Žodžiu, košmaras doh.gif Pačiu kompu nesiskundžiu, viskas su juo normaliai, bet patvarumo neturi jokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 05, 11:23)
Dazni garantinio lankytojai.

o tamsta dirba garantiniame sony centre? cia tik panasu i nuomones pirsima be jokiu argumentu.
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2009 03 28, 23:32)
Sveiki 4u.gif Ka manot apie toshiba loptopa?man siulo su omni connektu, bet kazkodel kilo daug abejoniu doh.gif

toshiba neblogi, omni connect - nieko gero schmoll.gif
QUOTE(Cucumi @ 2009 04 03, 10:53)
Asus vardas krites.
Sony isvis nerekomenduoju...

kam kritęs kam ne. šiaip kalbu iš patirties, o iš jūsų pasisakymų susidariau įspūdi kad esate kažkurios firmos atstovė, todėl ir 'rekomendacijų' neskaitau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidis @ 2009 04 06, 17:05)
o tamsta dirba garantiniame sony centre? cia tik panasu i nuomones pirsima be jokiu argumentu.

Tamsta nedirba sony garantiniame, bet yra kas dirba is pazystamu garantiniuose centruose smile.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 04 06, 17:18)
kam kritęs kam ne. šiaip kalbu iš patirties, o iš jūsų pasisakymų susidariau įspūdi kad esate kažkurios firmos atstovė, todėl ir 'rekomendacijų' neskaitau irnesakyk.gif

biggrin.gif as jokios firmos atstove nesu, tiesiog remiuosi savo patirtimi ir rekomenduoju tuos variantus, kurie mano ziniomis yra patikimi, kuriomis firmomis ir modeliais esu garantuota uz kokybe.
Atsakyti
manau kad visgi esat, nes 'rekomenduojat' modelius, su kuriais esu susidūrusi kaip su prasčiausiais, be to pati teigėte jog už atlygi 'padedat išsirinkti' kompiuterį biggrin.gif
Atsakyti
Manykit jus ka norite biggrin.gif Bet leiskite man paciai nuspresti ka as veikiu gyvenime thumbup.gif
Na, jei jums dell, samsung yra prasciausi tai as neturiu ka pakomentuot smile.gif Taip pat nesu pries toshibas, IBM. Asus kai kurie modeliai irgi geri.

Ar nors nuo vienos kuriai cia padejau issirinkti kompiuteri emiau pinigus? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kolege, jei neturite kur nervu issikrauti tai eikite pasivaiskcioti - palengves wink.gif JUk pavasaris, puikus oras... drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip ir padarykite, nesinervuokite mirksiukas.gif o skelbimą vis dėlto įdėjote biggrin.gif
Atsakyti
O jus be mano postu sekimo neturite daugiau ka veikti? biggrin.gif
AS ka noriu, ta darau biggrin.gif
Geriau uzsiimtume teisinga veikla, o neuzsiimunetumete mazvaikiska veikla biggrin.gif

Sekmes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 07 balandžio 2009 - 12:51
Aš irgi mąstau apie nešiojamo kompiuterio įsigijimą. Dar nieko konkretaus nesu numačiusi. Norėčiau kuo lengvesnio svorio atžvilgiu, kad atminties būtų užtektinai, nes man visada jos pritrūksta, ir kad būtų XP (nors gal ir nebūtinai, nežinau kaip vertinti Vista, kodėl ji tokia nemėgiama). Nenoriu ir mažiuko, kaip dabar būna pamažinti, o normalaus. Ką patartumėt, pasiūlytumėt? Ir kaina, kad nelabai kandžiotųsi blush2.gif
Atsakyti
Dabar yra daug labai fainu 13.3 ir 14 coliu istrizaines laptopu. Ju svoris mazesnis, patys mazesni, bet tuo paciu ir ne per mazi darbui smile.gif
Perkant nauja laptopa negausi su XP, nes dabar visur vista deda. Pasibandysi jei patiks pasiliksi vista, jei ne paprasysi, kad kas irasytu XP smile.gif
Atminties? Turbut kalbi apie hardo dydi smile.gif Dabar daznas laptopas turi apie 300GB atminties smile.gif Manau, tikrai uzteks biggrin.gif
O kokia tau kaina kandziojasi? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cucumi: 07 balandžio 2009 - 14:24
draugui va ieskom kompo ir jis labai sony nori, ju lietuvoje pasirinkimai absurdiskai mazas. nors galit tarptautinius forumus paskaityt ir suzinosit uz ka jie yra vertinami, ir kazkiekno is cia esanciu nuvertinami smile.gif taigi suradau kompa lenkijoje, kainu skirtumai nuo 500 iki 1500lt. cia jai lenkijoje isleist iki 3200lt. tai verta pamastyt. jai nenori vaziuot pasiimt, per dhl atsiuntimas 140zl. garantija 1metai visoje europoje. cia info gal kam pravers. kitu firmu tai kainos skirtumai galbut dar didesni nesigilinau.
Atsakyti