Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(Potrė @ 2012 02 26, 21:47)
o tai ką su ilgais darote? vaikštote palaidais ar kažkaip įdomiai susisegate? mestelkite prašau idėjų, gal pasikeis mano nuomonė dėl to, kad ir man juos reik susitrumpinti...  smile.gif

mano plaukai labai riebūs, realiai kas rytą turiu plautis galvą, dar kartais ištempiu kas antrą dieną, bet tada jau antrą dieną susirišu juos, o ir šiaip jie kažkaip pradeda mane erzinti ypač šaltuoju metu kai elektrinasi  doh.gif išsiplaunu galvą ryte, nuvažiuoju iki darbo ir po pietų jau susisuku bizelę. Su susegtais labai patogu, bet vaizdas tai nelabai, tai va ir pradėjau galvoti apie jų patrumpinimą...

ne ilgi pas mane ,pusilgiai tokie ,nešioju tik palaidus ,plaunu irgi kas rytą,man plaukai nesielektrina g.gif
stengiuos šiek tiek pakelt nuo šaknų kokiom putom
na kare nėr labai dar trumpi ,aš turėjau omeny ,kad prastai atrodo visai trumpi plaukai
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 02 28, 23:05)
ne ilgi pas mane ,pusilgiai tokie ,nešioju tik palaidus ,plaunu irgi kas rytą,man plaukai nesielektrina g.gif
stengiuos šiek tiek pakelt nuo šaknų kokiom putom
na kare nėr labai dar  trumpi ,aš turėjau omeny ,kad prastai atrodo visai trumpi plaukai

Kare nera trumpi plaukai,visai trumpais saves neisivaizduoju schmoll.gif o pakleti plaukus irgi bandziau putomis,bet kazkaip apsunke jie man(o kokias Jus naudojate?)
Tiesa,man kirpykloje plaukus kele su Keune kazkokiu purskikliu i saknis g.gif gal bandete kuri? Ar neapsunkina plauku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s.kristi: 29 vasario 2012 - 08:56
Sveikos mergaitės, prisijungiu ir aš prie plonų plaukučių klubo 4u.gif mano plaukai ilgi, iki vidurio nugaros, plaunu kas antrą dieną, ir negana to kad ploni, tai dar ir sausi- galiukai nuolat trupa, kad ir kuo juos betepciau verysad.gif
kirpčiukų neturiu, nors norėčiau, bet kirpėja atkalbėjo - kadangi mano kakta aukšta, o plaukai ploni, tai kirpėja sake gausis nei velnias, nei gegutė (nes tektų paimti daugiau plauku nuo viršugalvio ir liktu mažai plauku kristi laisvai) doh.gif
sesės problema ta pati, tai jinai nusikirpo plaukus trumpai (nesiekia pečių), lyg ir vizualiai daugiau jų atrodo... gundausi jau ir aš kirptis, tik dar nepasiryžau, gaila kasų savo unsure.gif
Atsakyti
eminga- ner cia ko gaileti,geriau jau trumpesni,bet su sveikais graziais galiukais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2012 02 29, 09:55)
Kare nera trumpi plaukai,visai trumpais saves neisivaizduoju  schmoll.gif  o pakleti plaukus irgi bandziau putomis,bet kazkaip apsunke jie man(o kokias Jus naudojate?)
Tiesa,man kirpykloje plaukus kele su Keune kazkokiu purskikliu i saknis  g.gif  gal bandete kuri? Ar neapsunkina plauku?  g.gif

aš naudoju tas keune putas ,man jos geros visai ,atrodo ,kad neapsunkina plaukų ,dar turiu tokį purškalą ir Frederik Fekai šaknų pakėlimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 03 01, 22:20)
aš naudoju tas keune putas ,man jos geros visai ,atrodo ,kad neapsunkina plaukų ,dar turiu tokį purškalą ir Frederik Fekai šaknų pakėlimui 4u.gif

O tai aciu 4u.gif nes vis sunku apsispresti,ne taip pigiai kainuoja ax.gif reiks dumti i "Pelene"kita savaitgali ir pirkti(tikiuosi bus nuolaida joms rolleyes.gif
gal biski ne i tema,bet blush2.gif
p.p.galiu padovanoti kuriai BAD HEAD TIGI superstar(irgi i saknis kaip putos) puse buteliuko like,nes man jis kazkaip nelabai tinka blink.gif tik vilniuje(baltupiuose gyvenu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 20, 14:36)
na kazka, kas glotnina, cia jau tamstai pakonsultuotu pardavejos ar kirpejos smile.gif

Man padeda Bi- Phase Dual Phase Conditioner
user posted image
Kondicionierius drėkina, maitina, svelnina plaukus ir suteikia apimties.
Atsakyti
Sveikos merginos! smile.gif
prisidedu prie jusu burio. Visa laika mano plaukuciai buvo silpni ir ju tikrai ne daug yra, is mamytes pavelgejau. Taciau dar didene zala padare skydliauke, nes per trumpa laika daug plaukuciu netekau. Pavasaris atreja ir norisi kazkaip pasikeisti, todel nusprendziau sruogelem pasviesinti plaukus ir nusikirpt juos, taciau nezinau koki kirpima pasirinkti g.gif nes dabar mano plauku ilgis kazkur iki menciu pabaigos. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš taip pat prisijungsiu prie Jūsų būrio. Mano plaukai beveik iki nugaros pabaigos, galiukai banguoti, dažnai susigarbanoja. Patys plaukai - labai ploni, apimtimi, jų nedaug (nepalyginsi su kitų plaukais) ir man reikia kažkokios išeities. Būtų gerai, kad tos, kurios žino, kaip juos padarytu puresnius, kad bent atrodytų storesni. Gal yra kokių priemonių ar šukuosenų ar dar ko?, tiesiog noriu, kad jie nebūtų tokie ploni, kokie yra. Negaliu sau leisti nešioti šukuosenas, tokias, kokių norėčiau. Galiu rištis tik į kuodą, tik tokiu atveju nesimato jų plonumo.
Atsakyti
QUOTE(FreeDay @ 2012 03 13, 22:35)
Man padeda Bi- Phase Dual Phase Conditioner
user posted image
Kondicionierius drėkina, maitina, svelnina plaukus ir suteikia  apimties.

Laba diena smile.gif O kur ieškoti šio kondicionieriaus ir kokia kainytė maždaug? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agi1988: 12 rugpjūčio 2012 - 11:56
Sveikos merginos, kaip jus priziurite savo kasytes, nes man asmeniskai nuo tu visu cheminiu priemoniu visai nubyres, be to kad ploni ne itin sveikai ir atrodantys, del tos apimities tai cia stenkis neistengus kiek turi nepridesi bet svarbiausia kad jie graziai ir sveikai atrodytu, kad ir plonyciai, gal zinote kokiu naturalesniu priemoniu?
Atsakyti
Sveikutes
mano plaukai iki puses nugaros.tai manyciau jau prie ilgu priskirciau.kita savaite zadu eiti i kirpykla ir nezinau ka daryti.kirpti iki peciu ar ne, nes mano manymu pas mane jie labai ploni ir kaip tokio ilgio nesiziuri verysad.gif
gali buti kad daug kam pasirodys mano prasymas juokingas, bet gal galetumete pamatuoti savo plauku apimti?as surisau plaukus i uodega ir prie galvos pamatavau aplink uodegele.6,5 cm
Atsakyti