Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 20, 12:01)
tai gal reiketu kokia nors viena priemone panaudot lengvesniam sukavimui (katru tamsta taip nenori biggrin.gif  ), koki kondicionieriu ar ka, kad nesiveltu, pas mane ta beda isnyko, jaunsytej tai veldavosi, kai as prausiau mamos sampunais...

Zenkliu rezultatu nebuna nuo tu priemoniu smile.gif man. Kazkiek geriau, labai mazai. Nebent kazka po plovimo purksti, bet nzn ka.Buna visokiu tu priemoniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 20 sausio 2012 - 12:33
QUOTE(Saidutia @ 2012 01 18, 14:44)
O kokiais dažais jums dažo sruogeles?  ax.gif

sruogina loreal kazkokiais, o po to tonuoju loreal professional daziukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 20, 12:59)
Zenkliu rezultatu nebuna nuo tu priemoniu  smile.gif man. Kazkiek geriau, labai mazai. Nebent kazka po plovimo purksti, bet nzn ka.Buna visokiu tu priemoniu

na kazka, kas glotnina, cia jau tamstai pakonsultuotu pardavejos ar kirpejos smile.gif
Atsakyti
Aš pasišviesinau sruogelėmis rolleyes.gif šviesino per visus plaukus ir tonavo, tai rezultate labai natūralus vaizdas, o vizualiai jų atrodo daugiau thumbup.gif dabar bent optiškai atrodo, kad pasmane ne 10 plaukų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 02 24, 18:53)
Aš pasišviesinau sruogelėmis  rolleyes.gif  šviesino per visus plaukus ir tonavo, tai rezultate labai natūralus vaizdas, o vizualiai jų atrodo daugiau  thumbup.gif  dabar bent optiškai atrodo, kad pasmane ne 10 plaukų  lotuliukas.gif

Bet dazymas labai kenkia, ploni plaukai dar labiau nuploninami. As ant saves jauciu...Nusikirpau padazytus, tai dabar jau ne ploni, o gana stori plaukai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi į Jūsų būrį smile.gif Anksčiau turėjau plonus plaukus, bet jų buvo labai daug, o prieš kelis metus žiauriai išslinko plaukai tai liko nekas doh.gif šiuo metu turiu pusilgius plaukus ir galvoju ką čia su jais nuveikus ...

QUOTE(mėnulis @ 2012 01 20, 10:43)
Ne taip ir graziai, kaip cia parasete. Bet ilgi man tinka turbut labiau. Man tik ne kas, nes nesioju grifka prie tu plauku, o ji graziai atrodo tik pirma diena po plovimo. Gal, kad susiriebina nuo kaktos, nezinau.

Kažkada turėjau tiesius kirpčiukus, bet dabar kai išslinko prieky plaukai, tai nesiryžtu nusikirpti nors prie veido jie man ir tinka.

Mėnulį, būtų įdomu pamatyti Jūsų plaukus, nes skaičiau, kad juos susirišate į kuodą arba susipinate į kasą .. bent jau kaip aš įsivaizduoju tą plonų plaukų kasą tai turėtų atrodyti nekaip ax.gif Visgi temoje turbūt tik Jūs viena pasisakėte , kad ploniems plaukams tinka ilgis g.gif įdomu būtų pamatyti šukuoseną ax.gif

QUOTE(mėnulis @ 2012 02 24, 18:33)
Bet dazymas labai kenkia, ploni plaukai dar labiau nuploninami. As ant saves jauciu...Nusikirpau padazytus, tai dabar jau ne ploni, o gana stori plaukai smile.gif

O ką daryti kai tie plaukai ploni ir dar žili matosi? nebėra kur dėtis doh.gif

Atsakyti
man ploni ir trumpi plaukai kažkas baisaus ,nes tada atrodo kaip be plaukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 02 26, 20:29)
man ploni ir trumpi plaukai kažkas baisaus ,nes tada atrodo kaip be plaukų ax.gif

o tai ką su ilgais darote? vaikštote palaidais ar kažkaip įdomiai susisegate? mestelkite prašau idėjų, gal pasikeis mano nuomonė dėl to, kad ir man juos reik susitrumpinti... smile.gif

mano plaukai labai riebūs, realiai kas rytą turiu plautis galvą, dar kartais ištempiu kas antrą dieną, bet tada jau antrą dieną susirišu juos, o ir šiaip jie kažkaip pradeda mane erzinti ypač šaltuoju metu kai elektrinasi doh.gif išsiplaunu galvą ryte, nuvažiuoju iki darbo ir po pietų jau susisuku bizelę. Su susegtais labai patogu, bet vaizdas tai nelabai, tai va ir pradėjau galvoti apie jų patrumpinimą...
Atsakyti
QUOTE(Potrė @ 2012 02 26, 20:28)
Sveikos,
jungiuosi į Jūsų būrį  smile.gif  Anksčiau  turėjau plonus plaukus, bet jų buvo labai daug, o prieš kelis metus žiauriai išslinko plaukai tai liko nekas  doh.gif  šiuo metu turiu pusilgius plaukus ir galvoju ką čia su jais nuveikus ...
Kažkada turėjau tiesius kirpčiukus, bet dabar kai išslinko prieky plaukai, tai nesiryžtu nusikirpti nors prie veido jie man ir tinka.

Mėnulį, būtų įdomu pamatyti Jūsų plaukus, nes skaičiau, kad juos susirišate į kuodą arba susipinate į kasą .. bent jau kaip aš įsivaizduoju tą plonų plaukų kasą tai turėtų atrodyti nekaip  ax.gif Visgi temoje turbūt tik Jūs viena pasisakėte , kad ploniems plaukams tinka ilgis  g.gif įdomu būtų pamatyti šukuoseną  ax.gif
O ką daryti kai tie plaukai ploni ir dar žili matosi? nebėra kur dėtis  doh.gif

Taip susirisdavau i kasa, net kuoda susisukdavau, taciau dabar juos iki peciu nusikirpau. Kadangi labai velesi. O tai del to, nes buvo galai palyteti dazu. Dazydavau retai, bet vistiek kartais. Dabar matau, kad ne tokie ir ploni tie plaukai. Dabar nesioju palaidus, nieko nedarau jiems ir atrodo nieko. Tokia kare sukuosena dabar. Tik grifka turbut noriu nuauginti. Po to jei augs, matysiu, kad nebesivelia, nes tikrai nebedazysiu ju, vel gal auginsiu. Man svarbu, kad nesiveltu, nes negaliu pakesti to, kai 3 kart per diena reik sukuotis. Dabar galiu visai to nedaryti hihihi.gif Kirpeja sake, kad geri tie plaukai, net nenorejo kirpti, nes ilgi buvo, ir sveiki anot jos, bet to negaleciau pasakyti
Atsakyti
As irgi stoju i plonu plauku kluba smile.gif kuri laika vaiksciojau su pusilgiais plaukais,bet erzino jie mane(ir elektrinasi,ir veliasi,ir siaip nei siaip nei taip,o dar riebaluojasi,kiekviena diena plaunu sad.gif
Pries savaite nusikirpau kare,tai db daug lengviau susitvarkau,lengviau juos papusti,ir bent jau kol kas esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
As irgi stoju i plonu plauku kluba smile.gif kuri laika vaiksciojau su pusilgiais plaukais,bet erzino jie mane(ir elektrinasi,ir veliasi,ir siaip nei siaip nei taip,o dar riebaluojasi,kiekviena diena plaunu sad.gif
Pries savaite nusikirpau kare,tai db daug lengviau susitvarkau,lengviau juos papusti,ir bent jau kol kas esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikos,prisijungiu ir as prie jusu smile.gif vis dar tebeieskau kirpejos,kuri is mano 5 plauku kazka padarytu ax.gif turejau labai gera kirpeja,bet deja,isvyko i uzsieni verysad.gif nu sauniai mane pakirpdavo,dazydavau dazniausiai sruogelem,tikrai vizualiai atrodo daugiau plaukuciu,dabar keli metai einu pas skirtingas kirpejas,kirpimas mano kare,snd pas kazkokia jaunute patekau,sakau,gal ka nors patarsit?tai tik zvilgsniu nuzude smile.gif ai ,sakau kirpkit kare doh.gif
Atsakyti