Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(mėnulis @ 2012 01 17, 21:00)
Tik neiskarpet plauku?
Dazai nemaitina o nueda plauka...Bet kokie

ne, neiskarpem smile.gif nuo to bobo neatrodo ju labai daugiau, bet nera tu negraziu galu ir netinkamo ilgio.
kad dazai nemaitina, tai as zinau, bet gal ta penele galvoja, kad maitina, jei mano, kad dazyti bus storesni ir tt. Ir kad nueda tikiu, esyu dirbus su kosmetika, tai apie dazus mums vesdavo trainingus, zodz, yra net, kurie isigrauzia i plauka ir del to spalva laikosi ilgiau, bet cia komercine paslaptis unsure.gif o ir kodel slenka tada plaukai daugeliui po dazymo? Tikrai nieko gero, apart spalvos, dazai plaukams neduoda... Mums sakydavo, norit dazyt, tai su chna, basma, tai paryskinsit ir pastiprinsit. Va, kaip issilpleciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 17, 22:08)
kad dazai nemaitina, tai as zinau, bet gal ta penele galvoja, kad maitina, jei mano, kad dazyti bus storesni ir tt. Ir kad nueda tikiu, esyu dirbus  kosmetika, tai apie dazus mums vesdavo trainingus, zodz, yra net, kurie isigrauzia i plauka ir del to spalva laikosi ilgiau, bet cia komercine paslaptis  unsure.gif  o ir kodel slenka tada plaukai daugeliui po dazymo? Tikrai nieko gero, apart spalvos, dazai plaukams neduoda... Mums sakydavo, norit dazyt, tai  chna, basma, tai paryskinsit ir pastiprinsit. Va, kaip issilpleciau smile.gif

Cia nemanau, kad paslaptis yra, kad dazai atidaro plauka ir ysiskverbia y vidu - juk taip pakeiciama spalva. Eda plauka ne dazas, o amoniakas, peroksidas ir visi kiti biesai. Beamoniakiniai dazai y plauka nesiskverbia, neatidaro jo zvyneliu, tik aplipdo pavirsiu spalva, todel jie turi tendencija nusiplaudineti. Visos manau suprantam, kokia zala dazai daro, kas nori, tas dazo smile.gif O kur dar visos putos, lakai, zeles, dziovinimas ir t.t. Tai ko noret tada drinks_cheers.gif
O plaukai slinkt gali ir nuo maisto, kad sss.. visur prigrusta dabar, bet kazkodel to nelabai kas akcentuoja, neskatina susirupinti mityba, susidaryti tam tikra dieta, kad daugiau naudingu medziagu gauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 17 sausio 2012 - 23:39
Viskas tiesa, bet nuo tinkamo maisto ploni plaukai nepastores, o nuo dazymo nusialins dar labiau...
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 17, 14:06)
tikrai, kad... tik nereikia tiket tom pasakom, kad dazai tai labai jau maitina plaukus, storina ir tt  ax.gif  nesupratau as to posto visai.
Beje, as savo plaukams iseiti susiradau, nusikirpau madinga siemet bob-kare, grazu ir atrodo gerai smile.gif as visada taip. Kai jau labai susipergyvenu del plauku, tai nukerpu juos, taip kaip tinka

jei leisit, as ir pasakysiu savo nuomone, zinoma, kad dazai plauku nestorina, absurdas, bet ra toks dalykas kaip vizualizacija smile.gif mano plaukai irgi ploni, kai jie nebuvo dazyti isvis nekaip atrode, pradejau sviesinti sruogelem,plaukai blizga, labai geras priemones naudoju, papure siek tiek ir ju tikrai daug daugiau atrodiau ir graziau, nors ju ir nepadaugejo, ale vaizdas tikrai kitoks, o kad nualina, daug kas plaukus alina ir uzterstas oras ir dar daugeli veiksniu,n iu bet ka darysi, reikia labai rupintis jais ir viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 18, 12:13)
Viskas tiesa, bet nuo tinkamo maisto ploni plaukai nepastores, o nuo dazymo nusialins dar labiau...

Na jeigu jau taip, tai tada - na ploni plaukai, atstatyti/pastorint nebeiseina, tai gal bent grazia spalva dazant normaliais plauka tausojanciais/nezalojanciais dazais ( o tokiu yra tikrai, bet kaip minejau peroksidas naudojamas 1,9% arba 2,8%, max iki 4% beamoniakiniai, arba is Naturtint is naturalesniu) ir grazu kirpima verta turet, taip ar taip ploni, bet bent grazus, priziureti ir ispuoseleti mirksiukas.gif As pati turiu plonus plaukus jei ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 01 18, 11:18)
jei leisit, as ir pasakysiu savo nuomone, zinoma, kad dazai plauku nestorina, absurdas, bet ra toks dalykas kaip vizualizacija smile.gif mano plaukai irgi ploni, kai jie nebuvo dazyti isvis nekaip atrode, pradejau sviesinti sruogelem,plaukai blizga, labai geras priemones naudoju, papure siek tiek ir ju tikrai daug daugiau atrodiau ir graziau, nors ju ir nepadaugejo, ale vaizdas tikrai kitoks, o kad nualina, daug kas plaukus alina ir uzterstas oras ir dar daugeli veiksniu,n iu bet ka darysi, reikia labai rupintis jais ir viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kokiais dažais jums dažo sruogeles? ax.gif

Visos plonaplaukes lotuliukas.gif kokius kirpimus nešiojate (galima su foto, bent iš interneto) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saidutia: 18 sausio 2012 - 13:46
QUOTE(Saidutia @ 2012 01 18, 14:44)
Visos plonaplaukes  lotuliukas.gif  kokius kirpimus nešiojate (galima  foto, bent iš interneto)  bigsmile.gif

user posted image

Siek tiek ilgesni ir grifkute jau nuaugus daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 18, 14:44)
Na jeigu jau taip, tai tada - na ploni plaukai, atstatyti/pastorint nebeiseina, tai gal bent grazia spalva dazant normaliais plauka tausojanciais/nezalojanciais dazais ( o tokiu yra tikrai, bet kaip minejau peroksidas naudojamas 1,9% arba 2,8%, max iki 4% beamoniakiniai, arba is Naturtint is naturalesniu) ir grazu kirpima verta turet, taip ar taip ploni, bet bent grazus, priziureti ir ispuoseleti mirksiukas.gif As pati turiu plonus plaukus jei ka 4u.gif

tai vo, kad bijau nuplikti, dazausi su chna ir basma, blizga, gana ryskus, siaip pas mane jie ir patys neisbluke. Del grazaus kirpimo drinks_cheers.gif sakau, kai uzsiparinu, lekiu kirptis, tada man buna grazu, pamirstu, kaip nemegstu savo plauku, kol neatauga biggrin.gif
mano tokia sukuosena (tik uz ausies beveik nesikisu): foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Black kitty*: 18 sausio 2012 - 14:39
QUOTE(*Black kitty* @ 2012 01 18, 12:13)

drinks_cheers.gif arba ne, bet dazniausiai taip. Dazymas nebent del grozio.
mano tai ilgi plaukai. mano manymu, jei ploni, neperdazyti tik su ilgais plaukais buna geriausias rezultatas tokiems, geriausias atrodymas. Labai daug darbo su trumpokais g.gif Anksciau turedavau gana trumpus, kabo kaip siulai, jei viena diena neisplauni kosmaras isvis. O dabar susirisi ir eini, isplauti blizga. Nieko daugiau daryti nereikia. Kasa, kuodas pastatytas ir viskas. Bet kartais, kai neplauti ipac, turiu bedu su kaltunais. Bet kai budavo iki peciu, kiek pamenu irgi kentejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 18 sausio 2012 - 14:59
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 18, 15:50)
mano tai ilgi plaukai. mano manymu, jei ploni, neperdazyti tik su ilgais plaukais buna geriausias rezultatas tokiems, geriausias atrodymas. Labai daug darbo su trumpokais  g.gif Anksciau turedavau gana trumpus, kabo kaip siulai, jei viena diena neisplauni kosmaras isvis.

o pas mane visai atvirksciai. Pas mane kai buvo zemiau peciu, tai kabejo, kaip siulai doh.gif vaizdelis ne koks, nes butent tie galai pas mane ir ploni ir kirpeja sako, kad nuo saknu ju daug, bet neuzauga kazkodel, cia dar reikia pagalvot, kodel ir ka daryt, kuo pamaitint ir tt, bet va, kai trumpi, tai vaizdelis geras ( na iki smakro kol kas), nors aisku darbelio reikalauja, ta sukuosena susitvarkyt, nes dar ir banguotis pas mane megsta.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 01 18, 14:07)
user posted image

Siek tiek ilgesni ir grifkute jau nuaugus daugiau smile.gif

gražu wub.gif bet kaip ir tikėjausi, kad bus trumpos šukuosenos...Nors kita vertus aš bandau auginti, jau gerokai žemiau pečių, bet pažiūrėjus į paneles, kurios turi tokio ilgio tik storus plaukus, galima vadinti jau ilgakasėm, o mano tai nei ilgio nesimato nei formos verysad.gif bet nenoriu trumpų doh.gif jau turėjau, bet vis tiek bandau auginti rolleyes.gif dar kirpčiukai gerokai nuagę ir kiekvieną kart tokiu momentu palūžtu, nes turėdama kirpčiukus noriu atsiauginti, bet neiškenčiu ir vėl nusikerpu lotuliukas.gif doh.gif tik bėda kad iš tų plonyčių plaukų nekas telieką, kai dar kirpčius nešioju doh.gif

manau šie kirpimai visai tiktų plonaplaukėms, bet vėlgi joms reikia daugiau dėmesio skirti norint suteikti atitinkama forma g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ką manot jos plaukai ploni? wub.gif
user posted image
Atsakyti
As tai visai trumpu plauku nemegstu, nes pvz. maniskiai nelaiko jokio formos, kad ir koks geras specas nukirptu - 3 savaites, viskas kabo kaip siulai trumpi ar ilgi. Tai as megeja tureti tokio ilgio, kad juos bet kada susirisus galeciau nesioti - ka dazniausiai ir darau. Nes trumpi kirpimai graziau atrodo ispurenti, isfenuoti - fenas pas mane guli del vaizdo (arba super extra atvejais) jau antri metai smile.gif Taip pat nenaudoju putu, lako ir kitokiu s...
Atsakyti