Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(premium @ 2009 01 06, 00:45)
purskalas toks, bet ne lakas.

uzsisakiau viena Aveda priemone is interneto, kai gausiu ir isbandysiu, pasakysiu mirksiukas.gif

Lauksime atsiliepimu drinks_cheers.gif
As jau ir vitaminu is serijos "plaukams, odai, nagams" isbandziau, ir putas, ir lakus, bet nepadeda.. Nuo putu dar ir pleiskanuoti pradeda dry.gif
Noriu puriu plauku! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 01 05, 21:54)

As jau ir vitaminu is serijos "plaukams, odai, nagams" isbandziau, ir putas, ir lakus, bet nepadeda.. Nuo putu dar ir pleiskanuoti pradeda dry.gif
Noriu puriu plauku!  bigsmile.gif

man irgi putos ir lakai kasdienai netinka schmoll.gif , vitaminu tokiu gerti negaliu - maitinu vaika, belieka plaukus lepinti is isores, labai laukiu siuntinuko, ne tik purintoja plauku uzsakiau, bet ir sampuna ir dar kapsules nuo plauku slinkimo, gal susitvarkys plaukai smile.gif
Atsakyti
Ho ho, sveikos mergytes plonais plaukuciais. Jungiuosi ir as i jusu buri. Taip pat turiu trumpus plaukucius. Esu turejusi ir labai ilgus ir trumpus visai ir iskarpytus tokius pusilgius. Na galiu pasakyt, kad tikrai man asmeniskai ner geresnes sukuosenos nei kare su kirpciais. As nenaudoju jokiu putu ar laku. Naudoju tik sampunus purinancius.
Aisku minusas tas kad galva bet kurio atveju reikia kiekviena ryta plauti. Bet kartais as sau leidziu ir antra diena pavaiksciot neplauta galva blush2.gif atrodau ne taip blogai, kaip jauciuosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos, likimo seses smile.gif

Pas mane irgi plonuciai plaukai doh.gif Juos "pakeliu" su plauku sepeciu dziovindama dziovintuvu. Ir siaip poto truputi "paveliu" prie saknu vis.

Jei leidziu plaukams isdziuti naturaliai, tada atrodau katastrofiskai visai doh.gif Todel tenka gadinti juos dziovintuvu..
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 06, 13:50)
Ho ho, sveikos mergytes plonais plaukuciais. Jungiuosi ir as i jusu buri. Taip pat turiu trumpus plaukucius. Esu turejusi ir labai ilgus ir trumpus visai ir iskarpytus tokius pusilgius. Na galiu pasakyt, kad tikrai man asmeniskai ner geresnes sukuosenos nei kare su kirpciais. As nenaudoju jokiu putu ar laku. Naudoju tik sampunus purinancius.
Aisku minusas tas kad galva bet kurio atveju reikia kiekviena ryta plauti. Bet kartais as sau leidziu ir antra diena pavaiksciot neplauta galva blush2.gif atrodau ne taip blogai, kaip jauciuosi  ax.gif

O tau kirpciukai nesusiriebaluoja, ar tavo neriebi oda?
Man kirpciukai labai grazu, bet iki vakaro jie visi riebaluoti buna, nes T-zona riebi labai doh.gif Todel dabar sedziu be kirpciuku...
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 01 06, 15:21)
O tau kirpciukai nesusiriebaluoja, ar tavo neriebi oda?
Man kirpciukai labai grazu, bet iki vakaro jie visi riebaluoti buna, nes T-zona riebi labai  doh.gif Todel dabar sedziu be kirpciuku...

Nu kad ne, kad butent kirpciukai riebaluotusi unsure.gif , tai ne smile.gif Nors mano T zona irgi rieboka, bet kazkaip, jei neciupinu plauku tai viskas su jais ok. O jei jau riebaluojasi, tai visas pakausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutialia* @ 2009 01 06, 18:23)
Nu kad ne, kad butent kirpciukai riebaluotusi  unsure.gif , tai ne  smile.gif Nors mano T zona irgi rieboka, bet kazkaip, jei neciupinu plauku tai viskas su jais ok. O jei jau riebaluojasi, tai visas pakausis  ax.gif

Nemoku as neciupint... doh.gif Tai greitai ta grifka "suvarydavau" biggrin.gif
Noriu kokio kirpimo, bet kad nenuzarintu ilgio, gal ka tinkamo zinote? Dabar biski zemiau peciu plaukus turiu, na praktiskai iki peciu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 01 06, 18:34)
Noriu kokio kirpimo, bet kad nenuzarintu ilgio, gal ka tinkamo zinote? Dabar biski zemiau peciu plaukus turiu, na praktiskai iki peciu... g.gif

as tai dar biski paauginsiu (reikia, kad plaukai nuo virsugalvio ataugtu iki tinkamo dydzio) ir gal tada nusikirpsiu kaip tu kur nuotrauka idejai. turetu buti grazu galvoju g.gif ir tada toliau auginsiu, vis galiukus tik pakirpsiu ir taip auginsiu, kad visai trumpu tai jau niekada gyvenime, noriu ilgu vel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2009 01 06, 21:58)
as tai dar biski paauginsiu (reikia, kad plaukai nuo virsugalvio ataugtu iki tinkamo dydzio) ir gal tada nusikirpsiu kaip tu kur nuotrauka idejai. turetu buti grazu galvoju g.gif ir tada toliau auginsiu, vis galiukus tik pakirpsiu ir taip auginsiu, kad visai trumpu tai jau niekada gyvenime, noriu ilgu vel biggrin.gif

Na, as noriu kitaip dabar, nes pernai man padare toki boba, pakausis buvo su masinele pakirptas, taip trumpai visiskai, o galai priekyje ilgi buvo, iki peciu. Siaip grazu, bet kasryt po 20min su apvaliu sepeciu wacko.gif, tas pats su kare buvo, niekaip neiseidavo man graziai pasidaryti doh.gif
Noreciau ko nors paprastesnio, nes galva tai kasryt plaunu.. doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau Keune Root Volumizer'i, laukiu parvykstancio... bigsmile.gif
Gal kas jau bandete?
Atsakyti
keunes turejau, tai is pradziu jis man labai patiko. Papurskus ranksluosciu nusausintus plaukus ir po to isdziovinus fenu plaukai purus ir lengvi budavo bigsmile.gif bet kai flakono turinys perejo i antra puse efekto tokio nebebuvo..gal plaukas priprato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 01 07, 18:13)
keunes turejau, tai is pradziu jis man labai patiko. Papurskus  ranksluosciu nusausintus plaukus ir po to isdziovinus fenu plaukai  purus ir lengvi budavo  bigsmile.gif  bet kai flakono turinys perejo i antra puse efekto tokio nebebuvo..gal plaukas priprato?  g.gif

hmm.. g.gif Na bandysiu... g.gif
O gal plaukai ataugo, ir pasidare ilgesni ir sunkesni? g.gif
Atsakyti