Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

Neradau temos, skirtos ploniems plaukams (bent jau per paiešką).

Kaip prižiūrėti plonus plaukus, kokie kirpimai tiktų, kokios priemonės - kad atrodytų puresni ir neprilaižyti? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
aciu uz tema pas mane ir plonuciai plaukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 12 28, 03:01)
aciu uz tema pas mane ir plonuciai plaukai 4u.gif

Na, lauksime patarimu.
As noreciau kokios priemones, kad pakeltu plaukus nuo saknu, ir ilgam juos ten palaikytu, nes pora valandu po dziovinimo visi sugula kaip prilaizyti doh.gif
O kirpti trumpai nesinori.... blush2.gif
Atsakyti
va man irgi butu idomu. Gal kokie sampunai padetu;D
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2008 12 28, 15:09)
va man irgi butu idomu. Gal kokie sampunai padetu;D

Man sampunai nelabai padeda g.gif
Kai isdziovini, atrodo tiek tu plauku.... o praeina kelios valandos ir lieka snipstas dry.gif
Atsakyti
Yra toks sampunas Fitoval, tai isplovus su juo atrodydavo kad labai daug plauku
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2008 12 28, 12:44)
Na, lauksime patarimu.
As noreciau kokios priemones, kad pakeltu plaukus nuo saknu, ir ilgam juos ten palaikytu, nes pora valandu po dziovinimo visi sugula kaip prilaizyti  doh.gif
O kirpti trumpai nesinori....  blush2.gif

kirpti trumpai negalima plonu plauku, nes atrodo nekaip. plonu plauku geriau neiskarpyti, nes gula tragiskai doh.gif ir grifka ir plaukus reikia kirpti tiesiai.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 28, 18:56)

Atrodo tai atrodo, o po keliu valandu "neprisilaizo" jie? g.gif Nes man purus atrodo po bet kokio sampuno, tik paskui visi sukrenta sad.gif

kirpti trumpai negalima plonu plauku, nes atrodo nekaip. plonu plauku geriau neiskarpyti, nes gula tragiskai  doh.gif  ir grifka ir plaukus reikia kirpti tiesiai.

O man kaip tik iskarpes stilistas buvo, va sitaip:
user posted image
Na, atrodo puresni, bet kol isdziovinsi graziai wacko.gif koki pusvalandi papildomai uzima. O kadangi jie pas mane riebaluojasi, tai plauti kasdien reikia, tai kasdien po pusvalandi maziau miego doh.gif
Atsiauginau iki peciu, suku galva, ka daryti biggrin.gif
Atsakyti

matyt stilistas dar pute su fenu, ir ivairiom priemonem. Siaip ploni pl. taip neatrodo.
Nezinau, atsimenu poto sampuno, kad puresni ir daugiau ju budavo.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 12 29, 00:28)
Atrodo tai atrodo, o po keliu valandu "neprisilaizo" jie?  g.gif Nes man purus atrodo po bet kokio sampuno, tik paskui visi sukrenta sad.gif
O man kaip tik iskarpes stilistas buvo, va sitaip:
user posted image
Na, atrodo puresni, bet kol isdziovinsi graziai wacko.gif koki pusvalandi papildomai uzima. O kadangi jie pas mane riebaluojasi, tai plauti kasdien reikia, tai kasdien po pusvalandi maziau miego  doh.gif
Atsiauginau iki peciu, suku galva, ka daryti biggrin.gif

Kai aš turėjau tokius trumpus, tai ir žaisdavau kiekviena ryta. Bet man patiko. Užtat graži atrodydavau wub.gif wub.gif Nu nereikia pure valandos žaisti kai jau įgundi. Su putom sutepi, nulenki galva pradžiovini truputi ir kai atverti pabaigi juos formuoti. va ir jau graži mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Papildyta:

kirpti trumpai negalima plonu plauku, nes atrodo nekaip. plonu plauku geriau neiskarpyti, nes gula tragiskai  doh.gif  ir grifka ir plaukus reikia kirpti tiesiai.

O man kaip tik daug geriau atrodydavo, kai būdavo iškarpyti, o kai atsiauginau lygius, tai kaip tik plonesni atrodo... Mąstau, kad galbūt vėl reikėtų išsikarpyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 12 29, 21:53)
Kai aš turėjau tokius trumpus, tai ir žaisdavau kiekviena ryta. Bet man patiko. Užtat graži atrodydavau       wub.gif      wub.gif        Nu nereikia pure valandos žaisti kai jau įgundi. Su putom sutepi, nulenki galva pradžiovini truputi ir kai atverti pabaigi juos formuoti. va ir jau graži       mirksiukas.gif       wub.gif

As labai ilgai kankindavausi rytais, nes guldavo ne taip, kaip noredavau dry.gif Su tuo apvaliu sepeciu, fenu rankose ir putomis.... wacko.gif

QUOTE(jolie23 @ 2008 12 29, 21:56)
O man kaip tik daug geriau atrodydavo, kai būdavo iškarpyti, o kai atsiauginau lygius, tai kaip tik plonesni atrodo... Mąstau, kad galbūt vėl reikėtų išsikarpyti  g.gif

Lygus grazus, kai visiskai tiesus. Bet pas mane nera visiskai tiesus, galiukai biski sukasi. Nors is garbanotais nepavadinciau - kazkas nei sis nei tas biggrin.gif
Beje, kaip tau iskarpydavo? Gal turi nuotrauka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 29 gruodžio 2008 - 23:28
QUOTE(Frosted @ 2008 12 30, 00:27)

Lygus grazus, kai visiskai tiesus. Bet pas mane nera visiskai tiesus, galiukai biski sukasi. Nors is garbanotais nepavadinciau - kazkas nei sis nei tas biggrin.gif
Beje, kaip tau iskarpydavo? Gal turi nuotrauka?

Nuotraukos dabar neturiu, reikia paieškot labai. Mano irgi nėravisiškai lygūs, vos vos banguojasi kai kada, bet labai mažai ir gana netvarkingai... O iškarpius kirpėja buvo maždaug per pusę plauko ilgio (plaukai iki liemenuko segtelės buvo), ir, kadangi nešioju sklastymą šone, sulig apatine žandikaulio linija kirpčiukai, kad užsikištų už ausies. Tai tiek smile.gif Dėdė pamatęs sakė, kokie stori tavo plaukai, o kad mano beveik siūliukai... Tiesa, taip atrodydavo tik pirmą dieną po plovimo, jei nedėdavai jokių priemonių, o jei su jomis - ir antrą.
Atsakyti