QUOTE(Rianka @ 2009 01 27, 16:18)
O ir dar viena pastebėjimas jei vaikas mankštos ir masažo metu verkia, tai nėra gerai, nes nebus laukiamo rezultato. Reikėtų masažistę keisti
Iš savo patirties sakau
Pagaliau baigėm mankštas, paskutinį kartą net neverkė, o visai patenkinta atbuvo. Matyt nujautė,kad paskutinis
O rezultatai tokie po 10 procedūrų: išbūna žymiai ilgiau ant pilvuko, siekia ir pasiima žaislus ir net pažaidžia ant pilvo būdama, rankytės sustiprėjo, jau paima už mano pirštų ir traukiasi sėstis, labai jau nori sėstis ir stengiasi, tokia tvirtesnė visa atrodo, nors dar viena rankytė dar liko įtempta.
Dar patys darom tą mankštelę, kur stačią laikai už kojyčių, o ji turi nugarytę tiesiai laikyti. Tai žinokit tikrai labai akivaizdi nauda
iš pradžių kaip košė krisdavo į priekį, o po kokių 4 dienų jau stačia išbūna visai neblogai, aišku per daug nelaikau, kad stuburiukas nesitraumuotų, bet raumenukai akivaizdžiai stiprėja
O va su vartymusi tai tingi be padėjimo nesiverčia nors tu ką
QUOTE(Balandiene @ 2009 01 31, 19:37)
O kaip just galvojate, gal daugiausia tinginiuku yra maminukai/rankinukai? Ar jus MP visos maitinate mazylius. Maniske baisi maminuke/rankinuke. O tetis tai dar labiau ja lepina, tai is tecio is viso issireikalauja valandu valandas ant ranku.
mūsų tai labai mėgsta ant rankų, bet stengiuosi nenešioti per daug, tik tėtis palepina vakarais. šiaip mes tai abi ant kilimėlio daugiau laiko praleidžiam, bet va viena tai iš vis nenori būti, iš karto verkia. O man gaila,tai ir lepinu
QUOTE(trudeme @ 2009 02 01, 21:10)
Man labiausiai patiko, kai viena mamytė rašė, kad jos 1 mėnesio vaikas laisvai vartosi
aha mano irgi "vartėsi" mėnesio kai paguldai ant pilvo tai iš karto ant nugaro apsiverčia, dėl padidinto tonuso. Bet jei mamytei nuo to smagiau, tegul džiaugiasi, kad vartosi, paskui staiga nustoja tokie varymaisi ir tenka laukti tų tikrųjų