Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai tinginukai

pas mus panasi situacija. dukriukai 8,5 men. ne ropoja, nesliauzia net, apie pacios atsisedima nera net kalbos. Pasodinus, sedi tvirtai ir ilgai. Apie atsistojima, tai net kalbos nera blush2.gif nesivarte iki 8 men. visiskai, bet viena diena is kart apsiverte ant pilvo, kita diena jau nuo pilvo ant nugarytes ir vartos dabar kaip paselus. tiesa, ate ate jau ismoko lyg rodyti ir sakyti, ir siaip linksma merga auga, bet kas liecia sliauzima ar ropojima, tai ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(latex @ 2009 05 29, 07:29)
mums nors jau beveik 9 men bet praktiskai nieko nemokam, nei atsisest (nors sedim tvirtai), nei ropot, nei atsistot, nei verciames ant pilvo, net "ate ate" nedarom. lankom masazus nuo 2 menesiu del labai padidejusio raumenu tonuso, bet jau prarandu vilti, kad vaikas ka nors ismoks daryti

QUOTE(Champagne @ 2009 05 29, 15:54)
pas mus panasi situacija. dukriukai 8,5 men. ne ropoja, nesliauzia net, apie pacios atsisedima nera net kalbos. Pasodinus, sedi tvirtai ir ilgai. Apie atsistojima, tai net kalbos nera  blush2.gif nesivarte iki 8 men. visiskai, bet viena diena is kart apsiverte ant pilvo, kita diena jau nuo pilvo ant nugarytes ir vartos dabar kaip paselus. tiesa, ate ate jau ismoko lyg rodyti ir sakyti, ir siaip linksma merga auga, bet kas liecia sliauzima ar ropojima, tai ... g.gif

Na, mamytes, po truputeli sustipres maziukai. Maniske lygiai tokia pati buvo. Ir iki siol neropoja (13 men), vaiksto tik man pirstuka laikydama, o pati dar neatsistoja. Progresas yra kazkoks kiekviena diena, bet labaaai labaai letas, kartais tiesiog verkti norisi. Bet zinote, gydytojas cia sako, kad dauguma vaiku ismoksta vaiksciot tarp 12 ir 16 men., o kai kurie gali buti ir dar trupuciuka veliau. Reikia paskatinti vaikucius, truputi pamokinti zaidimo formoj, bet labai forsuoti irgi nesveika. Laikykites mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latex @ 2009 05 29, 15:29)
mums nors jau beveik 9 men bet praktiskai nieko nemokam, nei atsisest (nors sedim tvirtai), nei ropot, nei atsistot, nei verciames ant pilvo, net "ate ate" nedarom. lankom masazus nuo 2 menesiu del labai padidejusio raumenu tonuso, bet jau prarandu vilti, kad vaikas ka nors ismoks daryti

nepraraskim vilties mirksiukas.gif mes ir lankem masazus nuo 2men bet pas mus zemas rau,menu tonusas lankem iki8men tada nustojom nes ar masazuoja ar ne visvien psa mus zemas lankemes pas neurologus jie nieko blogo neizvelge todel sake kad isaugsim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Champagne @ 2009 05 29, 23:54)
pas mus panasi situacija. dukriukai 8,5 men. ne ropoja, nesliauzia net, apie pacios atsisedima nera net kalbos. Pasodinus, sedi tvirtai ir ilgai. Apie atsistojima, tai net kalbos nera  blush2.gif nesivarte iki 8 men. visiskai, bet viena diena is kart apsiverte ant pilvo, kita diena jau nuo pilvo ant nugarytes ir vartos dabar kaip paselus. tiesa, ate ate jau ismoko lyg rodyti ir sakyti, ir siaip linksma merga auga, bet kas liecia sliauzima ar ropojima, tai ... g.gif

mes slaiuzti pradejom kaskur 8men o ropoti 9men tad ir jus dar laiko turit o gal isvis neraposit vaiksciuot pradesit smile.gif
Atsakyti

auksciau nosi, tikrai ismoks mirksiukas.gif tik mums tinginiuku mamytems reikia daugiau kantrybes ax.gif
Atsakyti

TUREKIT kantrybes ir tikrai ismoksite 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
QUOTE(latex @ 2009 05 29, 14:29)

nesijaudink, tikrai viską išmoks kai bus pasiruošusi. Manoji irgi pati atsisėdo tik 8,5 mėn, o 9,5 pradėjo ropoti. Po kelių dienų pradėjo visur kaip pašėlus kibtis ir stotis kur įmanoma ir kur ne. Dabar jau lengvai ir lovytėj atsistoja, ir prie stalčių ir prie kur tik yra įsikibti thumbup.gif Kai laikai už rankyčių tai taip užtikrintai žingsniuoja, nors už vienos rankos tai dar labai mažai pusiausvyrą išlaiko. Bet jau pati nuo ropojimo treniruojasi stotis, tai gaunasi atsitūpti. Kažkaip pradėjus ropoti pajuto laisvę ir jau nereikia siūlyti ką nors mokintis daryti. Tik viena problema tai vis lieka, na niekaip nemoka(ar nebenori mokėti) atsiversti nuo pilvo ant nugaros. Vargstu naktim, kai miegodama apsiverčia ant pilvo, paskui jau nusibosta taip miegoti, tai nesugeba atgal persiversti, sėdasi ir pabunda doh.gif tai ir blūdijam naktim. O kad dieną pamokinčiau vartytis nuo pilvo ant nugaros taigi nesiduoda doh.gif Na gal savaime išmoks kada nors g.gif
Atsakyti
Ant liniuotes pas mane matosi kiek vaikuciui mano men.,bet zinokit gatvej kai kas nors paklausia(vedant uz rankytes)kiek jam laiko ir man atsakius kad 11 men. daug kas issizioja ir sako jau tuoj metai o pats neina blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ,toks vaizdas kad visi standartai ir turi vaiksciot pradet(savarankiskai)9-10 men.
dukra pati zygiavo 9 men.,o sitas metuku sulaukes gal ir pats zygiuos is to tragedijos nedarau,viska mokam tik pats dar neina(pabando karts nuo karto)
tai va keisti tie zmones musu kartais stupid.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 01 birželio 2009 - 11:27
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 06 01, 12:02)
Ant liniuotes pas mane matosi kiek vaikuciui mano men.,bet zinokit gatvej kai kas nors paklausia(vedant uz rankytes)kiek jam laiko ir man atsakius kad 11 men. daug kas issizioja ir sako jau tuoj metai o pats neina blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif ,toks vaizdas kad visi standartai ir turi vaiksciot pradet(savarankiskai)9-10 men.
dukra pati zygiavo 9 men.,o sitas metuku sulaukes gal ir pats zygiuos is to tragedijos nedarau,viska mokam tik pats dar neina(pabando karts nuo karto)
tai va keisti tie zmones musu kartais stupid.gif  blink.gif

na ir zmones keisti blink.gif blink.gif negi kiekvienam vaikui butina 10men ar 11men vaikscioti????????jai manes taip pakalustu nezinau kaip sureguociau juk kiekvienas vaikas skirtingas ir jums dar begale laiko ismokti eiti vienam
Atsakyti
tik neseniai cioce is manes isejo ir ta kaip uzvesta tai ka dar nevaisto pats,tuoj man kompleksa ivarys arba siusiu toli toli toli......
psihiniai kazkokie
Atsakyti
Mamos sakykit keliu menesiu jusu leliai pradejo varstis nuo pilvuko ant nugaros blush2.gif
Maniskis niekaip nenori verstis, paguli, pazaidzia kokiu 10 min. ir dudas palaidzia, ir verks tol kol nepaimsi ant ranku doh.gif
Man jau tuoj depresija prasides verysad.gif visi vartosi, sliauzia, ropoja o mes tik gulim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2009 06 02, 11:00)
Mamos sakykit keliu menesiu jusu leliai pradejo varstis nuo pilvuko ant nugaros  blush2.gif
Maniskis niekaip nenori verstis, paguli, pazaidzia kokiu 10 min. ir dudas palaidzia, ir verks tol kol nepaimsi ant ranku  doh.gif
Man jau tuoj depresija prasides  verysad.gif visi vartosi, sliauzia, ropoja o mes tik gulim  verysad.gif

Nesijaudink taip, maniskis iki 7 menesiu irgi nieko nedare tik gulejo arba pasodintas sedejo. 7,5men atsisedo pats o sulaukus 8 menesiu toks progresas pas ji buvo kad pradejo viska daryti. Ir atsistojo, ir pradejo ropoti, sliauzti, ir eiti isikibes i baldus. thumbup.gif Pamatysi ir taviskis viena diena nustebins tave.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2009 06 01, 04:02)
Ant liniuotes pas mane matosi kiek vaikuciui mano men.,bet zinokit gatvej kai kas nors paklausia(vedant uz rankytes)kiek jam laiko ir man atsakius kad 11 men. daug kas issizioja ir sako jau tuoj metai o pats neina blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif ,toks vaizdas kad visi standartai ir turi vaiksciot pradet(savarankiskai)9-10 men.
tai va keisti tie zmones musu kartais stupid.gif  blink.gif

Na, nieko sau! maniske 13+ menesiuku, o vaiksto tik uz rankytes, bet ne pati. Irgi klausia zmones, tai kartais sakau 13 men, o kartais sumeluoju, ir sakau metukai smile.gif bet kazkaip cia (JAV) nelabai zmones taip akivaizdziai i akis sako: oj, dar nevaiksto! Daugiausiai pasako: tai jau tuo lakstys, nespesi sugaudyti.
Na, bet zinau ta jausma, kad nedristi vaikeliu vestis i kokius tai renginius, kur kiti mazyliai tokio pat amziaus jau laksto, tai kiekviena mama aisku nori pacio paciausio vunderkindo vaiko. Bet zinai, is dalies mums, tinginiuku mamytems, lieka dziaugtis, kad mes ilgiau leliukus turime, o kai jau patys nueis, pabegs, tada taip suspaus sirdele, kad musu jau maziukams nebereikia.
Atsakyti