QUOTE(mamucis @ 2009 04 18, 17:31)
* Mano tinginuke is pasyvios sedetojos ir zaislu krapstytojos apie 9 menesi patapo nenuorama. Viskas prasidejo nuo to, kad apie 8,5 men as sumasciau pasiskolinti vaikstyne kelioms dienoms. Siaip buvau labai priesiskai nusiteikusi pries jas, bet , kadangi mano pana visai nenorej remtis kojomis, nusprendziau, kad kelios dienos tikrai nepakenks.
** pvz superinis pratimas tupt-stot
* Na, idomu, kad kai kuriems vaikuciams vaikstyne labai padejo. As irgi vaikstyne pasiskolinau, tik jai jau buvo 10 men, irgi buvau pries vaikstynes. Bet galvoju, gal trumpam nepakenks, vis gi geriau nei ant uzpakaliuko sedeti visa diena. Tai savaite jinai toje vaikstyneje tik zirze ir verke, nieko nedare. Po to jau kai ismoko vedziojama uz rankyciu vaikscioti, tai ir vaikstyneje pradejo lakstyti. Bet tas lakstymas deja nepadejo nei ropoti ismokti, nei atsisesti, nei atsistoti. .
** Vat vat o kaip toki maziuka priversti tuptis stotis.
Maniske to nedaro. Tik tiek, kad jai labai patinka laiptais laipioti (kai laikai uz ranku), tai laipiojam visa diena aukstyn zemyn, tai irgi manau panasus pratimas, nes kelia savo svori ant vienos kojos.
QUOTE(SABA @ 2009 04 20, 06:05)
* ir as pasigirsiu, per velykas nupirkom vaikstyne, nes jau nezinojau kaip mankstinti mazaja, jog pati geriausia manksta kai vaikas pats kazka daro.Koks gi viso to rezultatas, uzvakar pati atsisedo, vakar pati atsistojo o siandien parode, kad sliauzti moka
, nu zodziu einam i prieki po truputuka.Gal ropos, bet nemoka ji rankyciu delioti
** Mokyti aisku reikia vaikucius, tik nelabai lengva,pavyzdziui mums neurologe sake, parodyk kaip reikia ropoti ir jau 3 dienu begyje ji ropos, nu ne mokinau 2 menesius ir tik dabar sliauzti pradejo
* Na, labai saunu!
Sveikinimai! O vis delto as galvoju, kad gal sutapimas kad taip vaikuciai pradejo kazka daryti, gal ne vaikstyneje esme, o toks laikas tiesiog atejo.
Jei sliauzia, tai manau tikrai kad gerai, dar truputukas, ir ropos.
** Jau tikra nesamone kad per 3 dienas ropos.
As jau gal 4 men kaip mokinu, pati rodau, vyras rodo, net lelyte tokia nupirkau, kur ropoja per grindis, ir kas is to, nesikelia ji rankomis, jei ir apsivercia ant pilvo, tai keliukais klaupiasi, kelia subinuka, ir vel apsivercia, o jei sakau, kad ropotu kaip ta leleyte, tai tik nervuojasi, ir trenkia leleyte.
Rianka, ir kitos mamytes kuriu maziukams jau metukai, atidariau nauja tema apie vaikiukus nejudriukus forume nuo 1-3 metu.