QUOTE(Rianka @ 2009 03 24, 15:44)
Nesijaudinkit mamyte, su laiku pasivys bendraamžius
Jūsų dukryte su maniške panašaus amžiaus
Aciu. Kazkur sirdy zinau, kad viskas bus gerai, bet nerimas ima virsu... Juolab, ji tokia jautrute pas mus - nuo bet kokio astresnio garso krupcioja... Bet ca jau kita tema.
P.s. tikrai musu vaikiukai panasaus amziaus. Laukiam pirmojo metinio torto
Papildyta:
QUOTE(SABA @ 2009 03 24, 17:27)
nu va siandien suzinojau, kad mano viena pusesere tik 3 metu vaikscioti pradejo, o iki to laiko ant uzpakaliuko sako kazkaip sliauzdavo
.Tai mane vis semyna mano ramina, ne visi vaikai vienodi.
Bet turbut sutiksiu su nuomuone, kad vaika kurie anksciau vaiksto, sliauzia, ropoja yra trupuciuka protingesni gal del to, kad gali visus daiktus pasiekti pmatyti.O musu maziukai kuriuos pastoviai ant ranku nesiojamč trupuciuka maziau daiktu zino,bet kai tik prades eiti viskas bus gerai.Taigi Spinduliuote viskas gerai bus.
aciu uz palaikyma
Papildyta:
QUOTE(Nicca @ 2009 03 24, 15:53)
Sveikutes,
mums jau tuojau bus 8men. mes sedim tvirtai,bet pati dar neatsiseda.Turiu paduoti ranka,nes taip pripratinau,sedasi ir tiesia ranka,kad jai padeciau.Nesliauzioja ir neropoja,tik ant keturiu linguoja
Ji valgo MP,o kosyciu suvalgo per viena karta tik po 50g.Daugiau ne pro kur,pradeda ziaugcioti
As jau nezinau,kaip ja maitinti,gad valgytu
Maniske normaliai kita maista pradejo valgyt tik 10men. pries tai - tik MP ir ka nori, ta daryk -visiskai neissiziodavo niekam kitam. Dabar viskas susitvarke be jokiu papildomu specialiu pastangu.
Papildyta:
O jusu vaikuciai buna, zaidzia su kitais vaikuciais? Nes maniske tai nemato kitu savo amziaus vaikuciu, tai gal del to sunkiau buna kazka ismokti.
Nors siaip ir as augau pati viena, bet labai anksti visko ismokau.
maniske atkreipia demesi i kitus vaikus, stebi susidomejusi. ilgai pasedejusi istiesia rankyte paciupinet.. ji viska daro letai ir apgalvojus
bet ziasti nepuola. drauges mergaite, kuria minejau anksciau, labai pirsosi zaist , visaip baksnojo, gloste, bet maniske tik sedejo issigandus ir nei krust,kaip koks besiginantis vabaliukas- apsimeta negyva....
))