Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva ir ūžia joje(ne Karlsonas)

Bet ar tu tikra, kad tau viskas nuo raumenų? Kiek laiko jau vaikštai į masažus?
Atsakyti
O jūs tikrinotės kaklo kraujagysles? Patarčiau apsilankyti pas angiochirurgą 4u.gif Lengva mankšta taip pat į naudą. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 04 11, 15:30)
Bet ar tu tikra, kad tau viskas nuo raumenų? Kiek laiko jau vaikštai į masažus?

vaikstau jau 5 men.tiek daktaru perejau,issitikrinau.nieko neranda.zinai,30metu kaulai vienaip buvo,o dabar viskas persitvarko,visas raumenynas.reikia laiko.viltis-durniu motina................... mirksiukas.gif

QUOTE(gustaine @ 2007 04 11, 15:41)
O jūs tikrinotės kaklo kraujagysles? Patarčiau apsilankyti pas angiochirurgą  4u.gif Lengva mankšta taip pat į naudą. Sveikit  4u.gif

tikrinausi kaklo kraujag.viena tipo nuo gimimo susiaurejus.pas angiochirurga ir buvau-nieko konkretaus nepasake.dabar niekur neinu-atsibodo.
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 11, 14:48)
tikrinausi kaklo kraujag.viena tipo nuo gimimo susiaura apsiįrejus.pas angiochirurga ir buvau-nieko konkretaus nepasake.dabar niekur neinu-atsibodo.

O pas kokį angiochirurgą buvai? Yra ir apsišaukėlių doh.gif
Atsakyti
buvau vilniuj grybo gatvej.man atrodo lyg tai sudokas.jis dirba ir vilniuj univer.klinikose.susimokejau 120lt ir isejau.sakonieko tau nera.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Nu va as paatostogavau, dabar vel darbe. jauciuosi gera, net leista. man kai tyre kaulo kraujagysles ir sake kad nuo gimimo yra kazkas susiaureje, bet neturi itakos sveikatai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 04 11, 16:30)
sveikos 4u.gif
Nu va as paatostogavau, dabar vel darbe. jauciuosi gera, net leista. man kai tyre kaulo kraujagysles ir sake kad nuo gimimo yra kazkas susiaureje, bet neturi itakos sveikatai. smile.gif

bet vaistus geri? g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, su praejusiom visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man dar viena "diagnoze" pripaise smile.gif Padarius rentgena rado, kad dygsta protiniai ir dar virsnorminiai dantukai ir gali buti, kad jie cia spaudzia viska.... Siandien galvojau nugriusiu, kai pradejo vel verzt, tempt galva, pradejo svaigt, akyse dvejintis net blink.gif
Bet velgi, vienas daktaras sako cia nuo dantu, kitas ne nuo dantu, trecias nezino. Siaubas, as pakraupus del musu medicinos, sitiek medu mokosi tie daktarai, o atejus i konsultacija zinai daugiau uz juos...
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 11, 16:36)
Sveikos gyvos, su praejusiom visas  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man dar viena "diagnoze" pripaise  smile.gif  Padarius rentgena rado, kad dygsta protiniai ir dar virsnorminiai dantukai ir gali buti, kad jie cia spaudzia viska.... Siandien galvojau nugriusiu, kai pradejo vel verzt, tempt galva, pradejo svaigt, akyse dvejintis net  blink.gif 
Bet velgi, vienas daktaras sako cia nuo dantu, kitas ne nuo dantu, trecias nezino. Siaubas, as pakraupus del musu medicinos, sitiek medu mokosi tie daktarai, o atejus i konsultacija zinai daugiau uz juos...

nieko naujo.bet man atrodo nuo dantu tikrai neturetu galva svaigti.nors ka zinai.o metizoli geri?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 11, 14:59)
buvau vilniuj grybo gatvej.man atrodo lyg tai sudokas.jis dirba ir vilniuj univer.klinikose.susimokejau 120lt ir isejau.sakonieko tau nera.

Galvoju ir as ten pas neurologa nueiti, bliamba, nebegaliu jau as su tais spaudimais galvos. Kaip uzgniauzia virsugalvi, tai nudust galima, net akyse liejasi viskas... Jau is nevilties aspirino ikaliau, gal pades, nes nebezinau, ko griebtis. Gal su kraujagyslem kas.

Klausyk, o ka ten daro tas neurologas Grybe? Tamografija ar ka kitka?
Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 11, 15:43)
nieko naujo.bet man atrodo nuo dantu tikrai neturetu galva svaigti.nors ka zinai.o metizoli geri?

Na geriu ta Metizoli, dabar po viena tablete. nezinau, ar cia sutapimas, bet kai pradejau ji gert, kaip man skrandzio rugstys kilt pradejo doh.gif Kai geriau po 2 tables per diena, tai rugstys net gerkle grauze, ir Raniberla geriau, ir Renie ciulpiau net nakti atsikelus. Dabar sumazinau doze, tai biski lyg ir aprimo. O gal siaip nuo ko, nes po antibiotiku nuo visokiu sinusitu "gydymo', tai su skrandziu nesusitvarkau...
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2007 04 11, 16:44)
Galvoju ir as ten pas neurologa nueiti, bliamba, nebegaliu jau as su tais spaudimais galvos. Kaip uzgniauzia virsugalvi, tai nudust galima, net akyse liejasi viskas... Jau is nevilties aspirino ikaliau, gal pades, nes nebezinau, ko griebtis. Gal su kraujagyslem kas.

Klausyk, o ka ten daro tas neurologas Grybe? Tamografija ar ka kitka?

eik tu nieko jis man nedare.matai as turejau daug tyrimu,tik nenusiveziau.tai jei butu ziureje kraujag.su echoskopu,ar dar koki tyrima-vel butu reikeje moket.sako pakelk viena ranka,po to kita-kazkaip tikrino pulsa jose.sako pasidaryk magnetini-jei ten nieko neras,tada skambintis-ziures gal kazkokia vena uzspausta.tipo jie operuoja.sako tau cia tikrai ne tas.vienu zodziu susimokejau 120lt ir pasiklausiau ta pati ka as zinojau.o tu nova nepastebejai kada tau uzeina ta galva,ar po valgio,ar sedint,ar gulint,ar po pietu,gal po kazkokiu judesiu? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 04 11, 16:00)
eik tu nieko jis man nedare.matai as turejau daug tyrimu,tik nenusiveziau.tai jei butu ziureje kraujag.su echoskopu,ar dar koki tyrima-vel butu reikeje moket.sako pakelk viena ranka,po to kita-kazkaip tikrino pulsa jose.sako pasidaryk magnetini-jei ten nieko neras,tada skambintis-ziures gal kazkokia vena uzspausta.tipo jie operuoja.sako tau cia tikrai ne tas.vienu zodziu susimokejau 120lt ir pasiklausiau ta pati ka as zinojau.o tu nova nepastebejai kada tau uzeina ta galva,ar po valgio,ar sedint,ar gulint,ar po pietu,gal po kazkokiu judesiu? g.gif  doh.gif

Nu tai kas tada is tokios konsultacijos, pulsa as ir pati zinau, kaip pasimatuot..
Kad visaip man ta galva-nosis-akys buna, bet jau kai uzspaudzia, tai viska, atrodo net sukasi mas viskas aplink, galva sunki sunki. Bet net jei ir nebuna tu spazmu, tai galva visa kaip isitempus. Nu gal cia nuo tu dantu man.. Nezinau jau pati
Atsakyti