Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 22:24)
Tai tu saunuole  mirksiukas.gif , matai daugumai jis prisvyla , jei tiesiai ant kaitlentes stato .

Tingine , o ne saunuole blush2.gif bliudeli dar i bliudeli det, pagalvojau, kad ilgiau truks makaluot man ten ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 01 sausio 2009 - 21:29
QUOTE(Muske @ 2009 01 01, 21:27)
Tingine , o ne saunuole  blush2.gif bliudeli dar i bliudeli det, pagalvojau, kad ilgiau truks makaluot man ten  ax.gif

Svarbu , kad tau viskas gerai gaunasi , mano drauges visus bliudelius prideginusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 22:30)
Svarbu , kad tau viskas gerai gaunasi , mano drauges visus bliudelius prideginusios  lotuliukas.gif

tinginiam sekas, vadinas lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Idedu pavyzdeli , kaip galima padaryti panasu i maniski , (sokolada ant virsaus ).
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 11:59)
Mano tortukas 2009 sutikimui

Cipciuk, tortas kaip visada SUUUUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai gražiai žiūrisi tokie šokoladiniai ornamentai bigsmile.gif

Inočka, vis tik neištvėrei be torto ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Daividija, Jolka999 - jūsų tortai neapsakomai gražūs thumbup.gif

Atsakyti
Inočka, tortų temelėje manęs klausei: ar nesipjaus ananasinis tortas su GANAŠO kremu papuošimui... Įmeiu ir čia nuotraukytę savojo tortuko ax.gif Aišku, čia į cipciuko ir kitų kepėjėlių grožius nėr ką lygintis, ale man gražus gavos blush2.gif
user posted image
Kremukas man patiko nerealiai thumbup.gif Man derėjo ax.gif Tik įdomu, kokiem tortam labiausiai tinka toks papuošimo būdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 01 01, 13:22)
As irgi neiskentejau ir padariau tortuka. Kadangi tortukas tik naminiam vartojimui ir darytas 31 d. 22 val. tai labai kuklus  blush2.gif Papuosimui nebuvo nei laiko nei priemoniu. Tai ant greicio sutarkavau per burokine tarka graikinius riesutus ir paprastus sausainius. Labai derejo.

Inočka, gal gali parašyti kas tavo torto viduje g.gif Labai smalsu iš ko tas greitas tortas g.gif

laurechka, šį kremuką dievinu, tooooooooooks skanus wub.gif wub.gif wub.gif ypač su šokoladiniais biskvitais thumbup.gif
Atsakyti
Stai ko prilipdziau siandien blush2.gif tik cukraus pudra apterliota matosi doh.gif Niekaip nesigavo rozytes man, tai tik dvi siokias tokias nulipdziau unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 02, 18:03)
Stai ko prilipdziau siandien  blush2.gif tik cukraus pudra apterliota matosi  doh.gif Niekaip nesigavo rozytes man, tai tik dvi siokias tokias nulipdziau  unsure.gif

user posted image

gražu wub.gif
Atsakyti
Rugegele23, o kaip taip drugelius padarei? ar tai formeles tokios? Truputi pamisus del ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 02, 18:20)
Rugegele23, o kaip taip drugelius padarei? ar tai formeles tokios? Truputi pamisus del ju blush2.gif

Su formele. Man jie irgi labai grazus wub.gif tik papaisyt kazkaip reikia, kazin ar tie flomasteriai tiktu, kur kepejeliu plepesiuose esu idejusi fotke?
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 02, 19:03)
Stai ko prilipdziau siandien  blush2.gif tik cukraus pudra apterliota matosi  doh.gif Niekaip nesigavo rozytes man, tai tik dvi siokias tokias nulipdziau  unsure.gif

[]

wub.gif ,baltai pavydziu,kad taip sugebat
Atsakyti