Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Grazus tortukai thumbup.gif thumbup.gif

o to pirmojo papuosimas tie pailgi pagaliukai? tai cia sausainukai susukti? ar kas kitas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 31, 15:57)
user posted image
stai mano gigantas juodasis miskas smile.gif ,biskvitai isejo lygus,nebuvo trupiniuku nei sonam apibarstyti.
Papildyta:
kur liko skystis nuo vysniu visa isgeriau biggrin.gif  doh.gif

jau koks grozis! wub.gif o kaip ta sokoladini glaista gamini?jis toks blizgus g.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 12 31, 15:57)
Grazus tortukai  thumbup.gif  thumbup.gif

o to pirmojo papuosimas tie pailgi pagaliukai? tai cia sausainukai susukti? ar kas kitas?  4u.gif

Aha,cia sausainiukai pirkti.
Atsakyti
JOLKA999, daividija, abiejų tortukai laaaaabai gražūs wub.gif thumbup.gif o aš šįkart tingėjau labai terliotis, tai tortuką nusipirkom doh.gif iškepiau tik sausainukų ax.gif
Atsakyti
Merginos ....jusu tortai wub.gif wub.gif wub.gif ......isivaizduoju Daividija tas baltas gelytes ant beze bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .....tortas skirtas vestuvem , be jokiu kalbu schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės jūsų tortai fantastiniai bigsmile.gif aš dabar parduotuvėj kai pamatau kaip pirktiniai papuošti, tai man toks juokas paima, kad tiems kepėjams iki jūsų dar toooli thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano tortukas 2009 sutikimui

user posted image

user posted image
Atsakyti
aguonos, toks slapias atrodo, mm

stoju i eile gabaleliui essen.gif , nors skrandis jau pilnas nuo maisto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 11:59)

Cipciuko tortas nuostabus ir turbūt labai skanus.
Atsakyti
Mergaites, su Naujais
As irgi neiskentejau ir padariau tortuka. Kadangi tortukas tik naminiam vartojimui ir darytas 31 d. 22 val. tai labai kuklus blush2.gif Papuosimui nebuvo nei laiko nei priemoniu. Tai ant greicio sutarkavau per burokine tarka graikinius riesutus ir paprastus sausainius. Labai derejo. ax.gif
user posted image

Cipciuk, Daividija, JOLKA999 nuostabu

Cipciuk
Gal galima placiau apie glaju? Kiek suprantu cia 2-ju rusiu sokoladas ir kol buvo dar skystas padarytas su pagaliuku rastas. Bet gal galite parasyti is ko ir kaip darote ta glaju, nes pas mane tai labai greitai stingsta ir niekaip nepavyksta su kitu sokoladu sujungti, kad butu rastas. O dar, kad taip blizgetu wub.gif
Ir aisku, lauksim receptuko ax.gif
Atsakyti
cipciukas wub.gif jau koks rasto grazumas...atsigrozeti negaliu
Inočka wub.gif toks kuklus tortukas,bet jau labai gardziai atrodo
essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 01 sausio 2009 - 14:06
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 11:59)

Prasome recepto... viska issamiai... labai grazus papuosimas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2009 01 01, 13:22)
Mergaites, su Naujais
As irgi neiskentejau ir padariau tortuka. Kadangi tortukas tik naminiam vartojimui ir darytas 31 d. 22 val. tai labai kuklus  blush2.gif Papuosimui nebuvo nei laiko nei

O cia kas per tortas? RECEPTAS? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 01 sausio 2009 - 14:44