Grazus tortukai
o to pirmojo papuosimas tie pailgi pagaliukai? tai cia sausainukai susukti? ar kas kitas?
QUOTE(diora @ 2008 12 31, 15:57)
Grazus tortukai
o to pirmojo papuosimas tie pailgi pagaliukai? tai cia sausainukai susukti? ar kas kitas?
Aha,cia sausainiukai pirkti.
JOLKA999, daividija, abiejų tortukai laaaaabai gražūs o aš šįkart tingėjau labai terliotis, tai tortuką nusipirkom iškepiau tik sausainukų
Mergaitės jūsų tortai fantastiniai aš dabar parduotuvėj kai pamatau kaip pirktiniai papuošti, tai man toks juokas paima, kad tiems kepėjams iki jūsų dar toooli
aguonos, toks slapias atrodo, mm
stoju i eile gabaleliui , nors skrandis jau pilnas nuo maisto
stoju i eile gabaleliui , nors skrandis jau pilnas nuo maisto
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 11:59)
Cipciuko tortas nuostabus ir turbūt labai skanus.
Mergaites, su Naujais
As irgi neiskentejau ir padariau tortuka. Kadangi tortukas tik naminiam vartojimui ir darytas 31 d. 22 val. tai labai kuklus Papuosimui nebuvo nei laiko nei priemoniu. Tai ant greicio sutarkavau per burokine tarka graikinius riesutus ir paprastus sausainius. Labai derejo.
Cipciuk, Daividija, JOLKA999 nuostabu
Cipciuk
Gal galima placiau apie glaju? Kiek suprantu cia 2-ju rusiu sokoladas ir kol buvo dar skystas padarytas su pagaliuku rastas. Bet gal galite parasyti is ko ir kaip darote ta glaju, nes pas mane tai labai greitai stingsta ir niekaip nepavyksta su kitu sokoladu sujungti, kad butu rastas. O dar, kad taip blizgetu
Ir aisku, lauksim receptuko
As irgi neiskentejau ir padariau tortuka. Kadangi tortukas tik naminiam vartojimui ir darytas 31 d. 22 val. tai labai kuklus Papuosimui nebuvo nei laiko nei priemoniu. Tai ant greicio sutarkavau per burokine tarka graikinius riesutus ir paprastus sausainius. Labai derejo.
Cipciuk, Daividija, JOLKA999 nuostabu
Cipciuk
Gal galima placiau apie glaju? Kiek suprantu cia 2-ju rusiu sokoladas ir kol buvo dar skystas padarytas su pagaliuku rastas. Bet gal galite parasyti is ko ir kaip darote ta glaju, nes pas mane tai labai greitai stingsta ir niekaip nepavyksta su kitu sokoladu sujungti, kad butu rastas. O dar, kad taip blizgetu
Ir aisku, lauksim receptuko
cipciukas jau koks rasto grazumas...atsigrozeti negaliu
Inočka toks kuklus tortukas,bet jau labai gardziai atrodo
Inočka toks kuklus tortukas,bet jau labai gardziai atrodo
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 01, 11:59)
Prasome recepto... viska issamiai... labai grazus papuosimas
Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2009 01 01, 13:22)
Mergaites, su Naujais
As irgi neiskentejau ir padariau tortuka. Kadangi tortukas tik naminiam vartojimui ir darytas 31 d. 22 val. tai labai kuklus Papuosimui nebuvo nei laiko nei
As irgi neiskentejau ir padariau tortuka. Kadangi tortukas tik naminiam vartojimui ir darytas 31 d. 22 val. tai labai kuklus Papuosimui nebuvo nei laiko nei
O cia kas per tortas? RECEPTAS?