Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Dalinat cia jus tuos balus cipsiukui uz musu torciuka, ale sita darba as sau pasilieku tongue.gif Tai va, duodu laaaabai daug balu, nenoriu cia nuliais ekranu gadint tongue.gif

Tortas fantastiskas, kiek nesuvalgem, tiek isdalinom, liko gal kokie 300 g is tu visu kilogramu thumbup.gif Helada pamacius mergyte is karto artpazino objekta ir sake "lelia" wub.gif

Tai va, kaunietes, tikiuos jau zinot, kur kepa skanius ir fantastisko grozio tortus thumbup.gif
Atsakyti
Deje , bet jau parduotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia uzsakytas buvo ax.gif
user posted image

Aciu dievui , kad patiko .... karsta.gif .....labai pergyvenau , kad tik viskas butu gerai , dauk sveikateles tavo maziukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 30 gruodžio 2008 - 08:06
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 28, 22:27)

O vargeli, šokas man karsta.gif karsta.gif karsta.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip pasigaminti spalvotus papuošimus neturint maistinių dažų? verysad.gif laaaaabai skubiai reikia, parduotuvės šalia, kur būtų prekiaujama jais nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladka @ 2008 12 30, 15:23)
Kaip pasigaminti spalvotus papuošimus neturint maistinių dažųverysad.gif  laaaaabai skubiai reikia, parduotuvės šalia, kur būtų prekiaujama jais nėra  schmoll.gif

morku burokeliu sultys tinka spalvom morkinem ir bordinem blush2.gif
Atsakyti
Sakykit o kaip ten ant tortų perkelia nuotraukas nu čia aš ne tuos kur namie, o kur užsakyt galima, vakar maximoj mačiau animac. filmuko meškiukus, bent keli vienodi tortai, manu kad su pieštuku nepaišo? įdomu..
Atsakyti
MANAUKAD YRA SPECIALUS POPIERIUS PAVEIKSLIUKAS,JIS IR UZSIDEDA ANT TORTO.VIENA SYKI TOKI PIRKAU,KAI PJAUNI NELABAI PATOGU,O IR TA POPIERIUKA TURI NUSILUPTI,BET LENGVAS PAPUOSIMAS,IR ATRODO GRAZIAI.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 31 gruodžio 2008 - 10:37
user posted image
stai mano gigantas juodasis miskas smile.gif ,biskvitai isejo lygus,nebuvo trupiniuku nei sonam apibarstyti.
Papildyta:
kur liko skystis nuo vysniu visa isgeriau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
I sveikata !!! alc.gif lotuliukas.gif ......tortas pavadinimu " gigantas " bigsmile.gif
Atsakyti
JOLKA999,superinis tavo tortukas thumbup.gif
O cia mano gigantas,gavosi irgi toookio neblogo aukscio,o likusiu skysciu tai gausiai sulaisciau biskvitus lotuliukas.gif isgersim su tortu...Uztai kad pasidariau super alkoholini torta tai dar vaikams reikejo atskirai iskept vyniotini,nes maniskiai numirtu is sielvarto jei negautu.
[attachmentid=167106]

Ir dar medaus tortas,norejau kaip nors paprastai bet sventiskai papuost blush2.gif
Tai cia gelytes is cukrines mases ispjautos gelyciu formele,dantu krapstuku patampyti krasteliai ir sudeti i kiausiniu padekliuka isdziuvimui(aciu cipciuk,uz pamokas).Truputi pabarstytos sidabru(gaila nuotraukoj nelabai matosi) ir viduriukas tai plakta grietinele.Ant beze pavirsiaus ir viso balto torto butu atrode isvis fantastiskai,bet as tinginiu pantis esu,dariau kaip greiciau lotuliukas.gif
[attachmentid=167107]
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 12 31, 15:14)
JOLKA999,superinis tavo tortukas thumbup.gif
O cia mano gigantas,gavosi irgi toookio neblogo aukscio,o likusiu skysciu tai gausiai sulaisciau biskvitus lotuliukas.gif isgersim su tortu...Uztai kad pasidariau super alkoholini torta tai dar vaikams reikejo atskirai iskept vyniotini,nes maniskiai numirtu is sielvarto jei negautu.
[attachmentid=167106]

Ir dar medaus tortas,norejau kaip nors paprastai bet sventiskai papuost blush2.gif
Tai cia gelytes is cukrines mases ispjautos gelyciu formele,dantu krapstuku patampyti krasteliai ir sudeti i kiausiniu padekliuka isdziuvimui(aciu cipciuk,uz pamokas).Truputi pabarstytos sidabru(gaila nuotraukoj nelabai matosi) ir viduriukas tai plakta grietinele.Ant beze pavirsiaus ir viso balto torto butu atrode isvis fantastiskai,bet as tinginiu pantis esu,dariau kaip greiciau lotuliukas.gif
[attachmentid=167107]

tavo irgi labai wub.gif
Atsakyti
Fantastiški tortukai thumbup.gif
Atsakyti