Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Meian @ 2009 01 25, 03:00)

Pabandytu dar but nepatenkintas, tai cia nebeisivaizduojama box.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu su jum tai nepanuobožiausi
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 01 25, 14:29)
Aciu uz konsultacija, sekanti karta bandysiu smile.gif nepavyko, tai pridariau sokoladiniu rozyciu, ir kolkas nesiimsiu lipdyt 'tavuju' (bet tikiuos ne metam atidedu hihihi.gif). O cukraus pudra naudojau dans sucher (kaip ten rasos  ax.gif ) sokoladinio skonio, skanu buvo  biggrin.gif

As irgi tikiuosi, kad ne metams... happy.gif O pudros tos aromatizuotos Dan Sukkerio tai tikrai labai gero skonio.

QUOTE(neramuole @ 2009 01 25, 14:59)
as irgi dariau gelytes magal meian receptuka, man jos labai trapios gavos, is vis nejo rozyciu lipdyti, o tesla po kiek laiko trupet pradejo g.gif kazi ka ne taip dariau unsure.gif kita karta bandysiu pagal cypciuko receptuka daryt  rolleyes.gif

Siaubas kazkoks, cia jau kazkokia masine konspiracija blink.gif

Na, o jei rimtai, tai tas mases trapumas man paciai irgi atsiranda, jei palaikau ja ilgesni laika saldytuve (kiek apdziuna krastai, ir tada mase nori ne kociotis, o trupeti). Tada lengvai suderekintomis rankomis atsakingai praminkau ja viena karta (kartais papuciu silto oro kad greiciau zelatina atsileistu i normalia busena -- na, papuciu taip per atstuma, kaip ziema sildant rankas); tada pasisviestuoju delnus ir praminkau dar karta. Rezultate gaunasi vel tas pats plastilinas. Gal siuo atveju tai irgi butu padeje... g.gif

Labai sunku pasakyt konkrecius kiekus, kiek ko deti maisant, kai pati viska kraunu is akies, bet manau, kad svarbiausia nebijot eksperimentuot. Jei per kieta mase -- truputi vandenuko dadet, jei per lipni -- siek tiek cukraus pudros (o jei tik vos vos lipnumas jauciasi, bet mase neatrodo pernelyg minksta, tada pudros geriau nedeti, o dar karta pasviestuoti delnus).
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
TORTAS SU BANANAIS.
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif koks grozis!O virsus apteptas ganasu?
Atsakyti
NE,NAUDOJAU KREMA[DR.OTKER]TIK SVIESTO I JI NEDEJAU,MAN TAIP SKANIAU,GAUNASI LENGVAS KREMAS.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 01 26, 08:07)
TORTAS SU BANANAIS.

Kaip skaniai tortukas atrodo wub.gif wub.gif wub.gif ir kaip laiku bigsmile.gif kaip tik einu kavos darytis tai ir tortuko neatsisakyčiau blush2.gif
Atsakyti
TORTAS SU BANANAIS.

ech kaip skaniai atrodo doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
TORTAS SU BANANAIS.

Pasakiškas tortukas wub.gif geriu arbatą, tai ir aš gabalėlio neatsisakyčiau blush2.gif
Atsakyti

skaniai labai atrodo 4u.gif
Atsakyti

TORTAS SU BANANAIS.

Negalima taip dienos pradet beee.gif Grazus tortukas wub.gif
Atsakyti
[quote=Meian,2009 01 25, 22:35]
As irgi tikiuosi, kad ne metams... happy.gif O pudros tos aromatizuotos Dan Sukkerio tai tikrai labai gero skonio.
Siaubas kazkoks, cia jau kazkokia masine konspiracija blink.gif

Na, o jei rimtai, tai tas mases trapumas man paciai irgi atsiranda, jei palaikau ja ilgesni laika saldytuve (kiek apdziuna krastai, ir tada mase nori ne kociotis, o trupeti). Tada lengvai suderekintomis rankomis atsakingai praminkau ja viena karta (kartais papuciu silto oro kad greiciau zelatina atsileistu i normalia busena -- na, papuciu taip per atstuma, kaip ziema sildant rankas); tada pasisviestuoju delnus ir praminkau dar karta. Rezultate gaunasi vel tas pats plastilinas. Gal siuo atveju tai irgi butu padeje... g.gif

taip ir padarysiu biggrin.gif pas mane mase dar neismesta, pasidejau ir laukiau gal sulauksiu kokiu patarimu cool.gif

JOLKA999 koks apetitnas tortukas atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 26 sausio 2009 - 10:56
Moterys, o tas pirktinis kremas nėra riebus, ta prasme baisiai sviestinis, aš kažkodėl prisibijau jį pirkt doh.gif Mano šeima pripažįsta gaivius, neriebius tortus, tai ir jų darymas toks ribotas, nes gan sunku įtikt jiems doh.gif Kad ir su ta puošyba, vyras sako išpjausiu aš tau medžio gabalų, na kaip per senų laikų vestuves, kai piršlienė pateikia siurprizą biggrin.gif ir puošk biggrin.gif ot koks biggrin.gif
Atsakyti