QUOTE(Muske @ 2009 01 25, 14:29)
Aciu uz konsultacija, sekanti karta bandysiu
nepavyko, tai pridariau sokoladiniu rozyciu, ir kolkas nesiimsiu lipdyt 'tavuju' (bet tikiuos ne metam atidedu
). O cukraus pudra naudojau dans sucher (kaip ten rasos
) sokoladinio skonio, skanu buvo
As irgi tikiuosi, kad ne metams...
O pudros tos aromatizuotos Dan Sukkerio tai tikrai labai gero skonio.
QUOTE(neramuole @ 2009 01 25, 14:59)
as irgi dariau gelytes magal meian receptuka, man jos labai trapios gavos, is vis nejo rozyciu lipdyti, o tesla po kiek laiko trupet pradejo
kazi ka ne taip dariau
kita karta bandysiu pagal cypciuko receptuka daryt
Siaubas kazkoks, cia jau kazkokia masine konspiracija
Na, o jei rimtai, tai tas mases trapumas man paciai irgi atsiranda, jei palaikau ja ilgesni laika saldytuve (kiek apdziuna krastai, ir tada mase nori ne kociotis, o trupeti). Tada lengvai suderekintomis rankomis atsakingai praminkau ja viena karta (kartais papuciu silto oro kad greiciau zelatina atsileistu i normalia busena -- na, papuciu taip per atstuma, kaip ziema sildant rankas); tada pasisviestuoju delnus ir praminkau dar karta. Rezultate gaunasi vel tas pats plastilinas. Gal siuo atveju tai irgi butu padeje...
Labai sunku pasakyt konkrecius kiekus, kiek ko deti maisant, kai pati viska kraunu is akies, bet manau, kad svarbiausia nebijot eksperimentuot. Jei per kieta mase -- truputi vandenuko dadet, jei per lipni -- siek tiek cukraus pudros (o jei tik vos vos lipnumas jauciasi, bet mase neatrodo pernelyg minksta, tada pudros geriau nedeti, o dar karta pasviestuoti delnus).