Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 23, 16:58)
g.gif zinai... as ant tokiu dalyku auka, tai man gal reikia  lotuliukas.gif o kokios ten spalvos butu?

Na, as nezinau dar pati... Dar tiek daug apie tai negalvojau. Tiesiog bandau cia kokia nors iseiti suregzt g.gif

Is tikruju tai galit pasakyt, kokios spalvos domintu -- tai tokias ir paimtume. Jei tingit rinktis, tai kaip sakiau gerai apsvarstyciau, kokios spalvos man paciai labiausiai praverte, tai tas ir pasiulyciau. Matot, man is esmes juk jokio skirtumo nera, kokias spalvas jums atsiusti; as tik kiek jaudinuosi, kad pvz jeigu pakeistumete nuomone ir po to ju nebenoretumete, tai kur as jas desiu blush2.gif Todel galbut atsargiau ziureciau i tas blyskiasias paletes spalvas, o kitas, tai bet kokias galit rinktis... ir aisku, spalvos nebutinai turi buti nebutinai penkios, cia as tiesiog kaip pavyzdi pateikiau.

O jeigu taip organizuotis nelabai patogu, tai gal netycia turit kokiu gudresniu minciu, kaip cia viska padaryti?...
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 01 23, 18:05)
Na, as nezinau dar pati... Dar tiek daug apie tai negalvojau. Tiesiog bandau cia kokia nors iseiti suregzt  g.gif

Is tikruju tai galit pasakyt, kokios spalvos domintu -- tai tokias ir paimtume. Jei tingit rinktis, tai kaip sakiau gerai apsvarstyciau, kokios spalvos man paciai labiausiai praverte, tai tas ir pasiulyciau. Matot, man is esmes juk jokio skirtumo nera, kokias spalvas jums atsiusti; as tik kiek jaudinuosi, kad pvz jeigu pakeistumete nuomone ir po to ju nebenoretumete, tai kur as jas desiu  blush2.gif Todel galbut atsargiau ziureciau i tas blyskiasias paletes spalvas, o kitas, tai bet kokias galit rinktis... ir aisku, spalvos nebutinai turi buti nebutinai penkios, cia as tiesiog kaip pavyzdi pateikiau.

O jeigu taip organizuotis nelabai patogu, tai gal netycia turit kokiu gudresniu minciu, kaip cia viska padaryti?...

Na as tai laikausi duoto zodzio, visada paimu, ka uzsisakau smile.gif tik va del spalvu, tai as nezinau kokiu cia man reiktu... turiu-geltona, melyna, oranzine, vysniu spalvos, braskiu berds spalvos g.gif
Atsakyti
Meian

As tikrai labai noreciau dazu, tavo parasyta kaina irgi tenkina. TAi gal kaip nors reiks organizuot?
Papildyta:
QUOTE(zivile21 @ 2009 01 23, 15:13)
labas visoms.kadangi , prisipazinsiu, tingiu skaityt blush-anim-cl.gif  visas temas, noriu paprasyti, kad kas parasytu man kaip darot tas gelytes?kaip ta teslike pagaminti?ir dar patiko kur is sokolado ant torto buvo paposta (rozes ir lapai) kaip ten padaryta?jei nesunku mestelkit i el pasta, kad nesikartotu temoj zivilegav@one.lt    dideliausias aciuuuuuuu birthday.gif

cia
Atsakyti
Nu va, jau mes su Inocka noretumem rolleyes.gif man kokios zalios reiktu, kokios ten dar yra, einu paziuret.
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 01 23, 19:05)

As JUms AZ parasiau ax.gif
Atsakyti
MEIAN, as taip pat labai noreciau keletos spalvu, jei galima prasyciau ir man uzsakyti, beto ir jusu turimos spalveles domina 4u.gif o gal kartais ir formeliu galima uzsisakyt ten prie to pacio? rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif o kokia gaunasi daziuku kaina, Meian ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 01 23, 15:14)
Merginos, visaip as cia suku galva -- labai jau noretusi tu dazu turet daugiau spalvu, o ne po dvi vienodas, kaip yra dabar. Pasikeist, panasu, niekas nenori, bet atsirado norinciu nupirkti ir per daug nesiterlioti su mainais. Tai mastau dabar, kad gal man paciai reikia uzsisakyt tas papildomas spalvas sau, o kartu prideti ir papildomai dazu jums? Uzsakyciau dar kazkiek dazu savo nuoziura, ir jums galeciau pasiulyti komplektukus po, tarkim, 5 spalvas.

Labai daug dazu uzsakinet (ar priisimt organizuot grupini uzsakyma) nelabai buciau linkus, nes prisibijau likti "ant ledo" paskui su 10 buteliuku nepopuliariu spalvu, kuriu nebus, kur det. Kita vertus, grupinio uzsakymo variantas ir isipareigojimas nemazas man atrodo: zmones sumeta pinigus, o paskui neduok dieve kazkas ne taip butu... Galiausiai, imtis sukt kokius prekybinius biznius irgi visiskai nesinori.

Tai sakau, pvz., jei uzsakyciau geriausias jau savo isbandytas spalvas ir suorganizuociau kelis komplektus po 5 buteliukus (na, gal dar kelias papildomas grazias spalvas idet, kas noretu daugiau turet). Ir jei noretumet, kai siuntinys ateis, galetumet dazu perpirkti, bet jokiu pinigu is anksto imt as nenoreciau.

Va kas mane labiausiai domina: kadangi kazkokios grandiozines siuntos neuzsakineciau, tai vieno buteliuko kaina kokie 7 litai iseitu (buteliukai 21 gramo netto svorio kiekvienas). Dar paskui prisidetu koki pora litu uz persiuntima Lietuvoje. Tai ir noriu paklaust, ar jus domintu toks variantas ir ar tiktu kaina? Nes net nezinau, prasideti cia, ar ne...

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 23 sausio 2009 - 19:53
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 23, 19:52)

blush2.gif aciuks,rugegele23 4u.gif
Atsakyti
Aš noriu kreiptis į MEIAN....aš labai daug kartų siunčiau mergaitėm siuntinukų , ir nė vieno karto nebuvo , kad kuri neatsiskaitytu schmoll.gif , jos net perveda pinigėlius negavusios siuntinių , taip , kad patikimumas 100 procentinis , jei kas neatsiskaitys , aš tau sumokėsiu , prižadu .....tiesiog žinau , kaip sunku ką nors sukurti neturint dažų ( nekalbant apie reikmenis ) .
Atsakyti
g.gif
QUOTE(neramuole @ 2009 01 23, 20:34)
MEIAN, as taip pat labai noreciau keletos spalvu, jei galima prasyciau ir man uzsakyti, beto ir jusu turimos spalveles domina  4u.gif o gal kartais ir formeliu galima uzsisakyt ten prie to pacio? rolleyes.gif

Mergaitės, padariau vakar užsakymą - formelių !!!!
gal dar anksti džiaugtis, nes neaišku ar atkeliaus, jei atkeliaus ir tenkins kokybė - tada darysim didelį užsakymą;
Keturias dienas ieškojau iš kur galima užsisakyt - radau begalę parduotuvių, bet išlindo didelis bet :
1. ebay yra gražių dalykų, bet daugiausia tai rinkiniai, o kai kurių dalykų pakaktų po vieną užsisakyt, bet didžiausias minusas - siuntimo mikesčiai kiekvienai prekei - labai brangu gaunasi;
2. labai daug parduotuvėlių nori, kad atsiskaitoma būtų tiesiog pateikus visus kortelės duomenis ohmy.gif, deja - nesusigundžiau tokiu atsiskaitymo būdu;
3. gaila, bet tikrai toli gražu ne visos parduotuvės siunčia į LT sad.gif

O reziumė gavosi taip, kad užsakiau šy bei tą pabandymui, bet tas shopas nesiunčia registruotu paštu, bet pliusas tas , kad siuntimas iš UK gaunasi nebrangiai visai thumbup.gif doh.gif ... manau jei didesnį siuntinį daryti - reiks rašyti, kad būtinai siustu registruotu, nors vyras sako, kad nieko tokio , bet aš nepatikli - žiūrėsim.
Atsakyti
Buk gera , imesk nuorodėlę rolleyes.gif
Atsakyti