Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Meian @ 2009 01 22, 16:28)

išsprogusiom akim žiūrėjau.... blink.gif nu kaip gražuuuuuuuuuuuuuuuu

QUOTE(Olesta @ 2009 01 22, 17:21)
na po tokių grožių, tai man morengus dėti sarmata, bet vis tiek įdedu, nes susirūpinau vienu klausimu: išdžiūvę morengai sutrūkinėjo, viduje labai trapūs, tirpsta burnoje valgant, KODĖL SUTRŪKINĖJO???? g.gif  g.gif  g.gif Gamindama padariau klaidą, ar per ilgai džiovinau? (1,5 val. 100 laipsnių orkaitėje, pradarius), kame šaknys? Šiaip aš jų daugiau nedarysiu, man pakanka bize, BET būtų labai įdomu sužinoti, ką padariau ne taip blush2.gif
http://images46.fotk...cture006-vi.jpg kažko užstrigęs fotki.com, negaliu kitaip įkelti foto  g.gif  g.gif  g.gif

Olesta,iš foto,tai man matyti,kad gal bezė nelabai gerai išsiplakė,gal dėlto ir sutrūko.
Atsakyti
Jau tu gelyciu grozis wub.gif
Atsakyti

Pasakiškai gražios gėlytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 01 22, 17:53)
išsprogusiom akim žiūrėjau.... blink.gif  nu kaip gražuuuuuuuuuuuuuuuu
Olesta,iš foto,tai man matyti,kad gal bezė nelabai gerai išsiplakė,gal dėlto ir sutrūko.

verysad.gif o Cipciukas rašė, jei forma nepakinta po minutės, tai beze pavykęs verysad.gif kad neišsileido, nei po minutės, nei vėliau, tik kai orkaitėn įdėjau, tada sutrūko verysad.gif plakiau 10 minučių
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 22, 18:22)
verysad.gif o Cipciukas rašė, jei forma nepakinta po minutės, tai beze pavykęs verysad.gif kad neišsileido, nei po minutės, nei vėliau, tik kai orkaitėn įdėjau, tada sutrūko verysad.gif plakiau 10 minučių

nu nežinau.Lauksim cipsiuko komentaro. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 22, 19:22)

o as savaja plakiau beveik 25 minutes doh.gif, po 10 skysta mase budavo dar unsure.gif visai formos nelaikydavo, bet pas mane morengiukai isdziuvo per para be orkaites ax.gif ryt vel bandysiu palkt tada parodysiu daugiau jei gausis biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif as dabr kaip tik 'kankinuosi ' su tais morengiukais blush2.gif pirma syki cukraus turbut nedaviraiua, nes gavosi juokingi ''blyniukai" , antra syki, cukru turbut perviriaui, susoko i gabaliukus, bet vis vien morengiukus padariau kelis, idejau iorkaite del idomumo, ziuresiu kas gausis biggrin.gif na dabar darysiu trecia karta... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2009 01 22, 19:07)
4u.gif  as dabr kaip tik 'kankinuosi ' su tais morengiukais  blush2.gif  pirma syki cukraus turbut nedaviraiua, nes gavosi juokingi ''blyniukai" , antra syki, cukru turbut perviriaui, susoko i gabaliukus, bet vis vien morengiukus padariau kelis, idejau iorkaite del idomumo, ziuresiu kas gausis  biggrin.gif  na dabar darysiu trecia karta...  cool.gif

man gavosi viskas kaip fotosesijoje Cipciuko, o nebeplakiau ilgiau, nes ir po 10 minučių niekaip negalėjau nukrapštyti nuo šluotelių, formą laikė kuo puikiausiai, ot reikia pabandyti kambario temperatūroje ir man išdžiovinti. O paspalvinti be dažų juos galima? Tikriausiai ne, ištižtų turbūt...kokių sulčių įpylus, arba vietoj vandens ant cukraus užpylus, nes išmaišiau parduotuves, nėr pas mus dažų verysad.gif sirupas man išvirė labai gerai, tik reikia gramas gramas atsisverti cukrų, na man tas ne problema, nes labai tikslias svarstykles turiu, viską dariau tiksliai pagal aprašymą ir fotosesiją, merginos, turi gautis 4u.gif
Atsakyti
na va,pagaliau gavosi thumbup.gif dabar jau galesiu ir tortukus puost, tik dazu reikai gaut ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2009 01 22, 19:49)
na va,pagaliau gavosi  thumbup.gif  dabar jau galesiu ir tortukus puost, tik dazu reikai gaut ir bus  thumbup.gif

sveikinu-ką patobulinot? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 22, 19:56)
sveikinu-ką patobulinot? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

supratau kaip reikia cukru virt ax.gif mat pirma syk kazkaip praziopsojau as ji ax.gif
Atsakyti
Ka gi, buvau prisizadejusi ikelt nuotraukeliu, tai stai jos. Mano gamybos gelytes, dazytos AmeriColor dazais is tos internetines "Sweet Graces" parduotuves.

blink.gif blink.gif blink.gif waw...;nuostabu...tai dabar tik tortus teliks kepti kepti kepti.... biggrin.gif
Atsakyti