Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Cipciuk blink.gif man ateme kalbos dovana blink.gif blink.gif blink.gif
Tikrai verta geriausios sm kepejeles titulo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilly @ 2008 12 28, 23:29)
Cipciuk  blink.gif  man ateme kalbos dovana  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Tikrai verta geriausios sm kepejeles titulo  drinks_cheers.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif aciu ......tik bijau , kad galiu nepateisinti to titulo , kas tada bus ...... unsure.gif
user posted image

Radau paveiksliuka , galvoju kur as ji maciau g.gif , ogi i maniski sedevra panasus , bent jau kepuriukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, ne tik kepurele, ir plaukuciai ir maikute panasi

O del titulo, tai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cipciuk , GRAAAAAAAAAAAAAAAAŽU NEREAAAAAAAAAAAALIAI wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Dėl titulo ir aš sutinku smile.gif
Atsakyti
Mergaites , tikrai yra labai graziu jusu tortu , kiekviena verta to titulo , gal nereikia ......a unsure.gif , nemegeja as tokiu dalyku blush2.gif
Atsakyti
ot grooooooooooooozis wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jooo, padaryti tokius šedevrus dar kantrybės reikia....
Papildyta:
Mergaitės paaiškinkit kaip čia tiksliau turi būti, dariau cipciuko beze, nu super dalykas , o skanus vieną gali suvalgyt, dengiau tortą, tai viršutinį blyną (tai medučio) dengiau bezė , jo nieko neaptepiau ti beze padengiau lygiai ir dzibukus, bet jį valgant viršutinis blynas liko kietas, kaip čia reikėtų padaryt , gal suliet tą blyna kuo ir tada bezė tept? ir aš dėjau į šaldytuvą , gal nereikėjo?
Atsakyti
Nu ka cipsiukui nėra lygių 4u.gif pas mus tokio torto norėdamas nusipirk ar užsisakyt turbūt nei su žiburiu nerastum schmoll.gif
Atsakyti
Nu,cipciuk!!!Kaip visada swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Nepadaryti man tokiu ,oi ne ne...
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 28, 23:03)
ot grooooooooooooozis wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

tiksliai nepamenu,bet lyg ir cypsiukas taip daro g.gif ,as viena syki kai dariau,tai virsu aptepiau grietinele,o puosiau su beze,nors sako ,kad taip negalima.para laiko osbuvo ir nieks nepasikeite,o veliau beze truputi pradejo leistis,
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 29, 00:40)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  aciu ......tik bijau , kad galiu nepateisinti to titulo , kas tada bus ...... unsure.gif
user posted image

Radau paveiksliuka , galvoju kur as ji maciau  g.gif , ogi i maniski sedevra panasus , bent jau kepuriukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As iskarto atskyriau, kad cia ta strawberry mergaite, man net paveiksliuko nereikejo thumbup.gif Atsimenu, ji pernai buvo populiarus animacinis personazas JAV.
O titula jus jau pateisinot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chilly: 29 gruodžio 2008 - 10:58
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 29, 10:09)
tiksliai nepamenu,bet lyg ir cypsiukas taip daro g.gif ,as viena syki kai dariau,tai virsu aptepiau grietinele,o puosiau su beze,nors sako ,kad taip negalima.para laiko osbuvo ir nieks nepasikeite,o veliau beze truputi pradejo leistis,

O man beze uzteptas ant grietineles nepasileido net po keliu dienu bigsmile.gif
Atsakyti