Cipciuk man ateme kalbos dovana
Tikrai verta geriausios sm kepejeles titulo
Cipciuk, ne tik kepurele, ir plaukuciai ir maikute panasi
O del titulo, tai pritariu
O del titulo, tai pritariu
Cipciuk , GRAAAAAAAAAAAAAAAAŽU NEREAAAAAAAAAAAALIAI
Dėl titulo ir aš sutinku
Dėl titulo ir aš sutinku
ot grooooooooooooozis
Jooo, padaryti tokius šedevrus dar kantrybės reikia....
Papildyta:
Mergaitės paaiškinkit kaip čia tiksliau turi būti, dariau cipciuko beze, nu super dalykas , o skanus vieną gali suvalgyt, dengiau tortą, tai viršutinį blyną (tai medučio) dengiau bezė , jo nieko neaptepiau ti beze padengiau lygiai ir dzibukus, bet jį valgant viršutinis blynas liko kietas, kaip čia reikėtų padaryt , gal suliet tą blyna kuo ir tada bezė tept? ir aš dėjau į šaldytuvą , gal nereikėjo?
Papildyta:
Mergaitės paaiškinkit kaip čia tiksliau turi būti, dariau cipciuko beze, nu super dalykas , o skanus vieną gali suvalgyt, dengiau tortą, tai viršutinį blyną (tai medučio) dengiau bezė , jo nieko neaptepiau ti beze padengiau lygiai ir dzibukus, bet jį valgant viršutinis blynas liko kietas, kaip čia reikėtų padaryt , gal suliet tą blyna kuo ir tada bezė tept? ir aš dėjau į šaldytuvą , gal nereikėjo?
Nu ka cipsiukui nėra lygių pas mus tokio torto norėdamas nusipirk ar užsisakyt turbūt nei su žiburiu nerastum
Nu,cipciuk!!!Kaip visada
Nepadaryti man tokiu ,oi ne ne...
Nepadaryti man tokiu ,oi ne ne...
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 28, 23:03)
ot grooooooooooooozis
tiksliai nepamenu,bet lyg ir cypsiukas taip daro ,as viena syki kai dariau,tai virsu aptepiau grietinele,o puosiau su beze,nors sako ,kad taip negalima.para laiko osbuvo ir nieks nepasikeite,o veliau beze truputi pradejo leistis,
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 29, 00:40)
aciu ......tik bijau , kad galiu nepateisinti to titulo , kas tada bus ......
Radau paveiksliuka , galvoju kur as ji maciau , ogi i maniski sedevra panasus , bent jau kepuriukas
Radau paveiksliuka , galvoju kur as ji maciau , ogi i maniski sedevra panasus , bent jau kepuriukas
As iskarto atskyriau, kad cia ta strawberry mergaite, man net paveiksliuko nereikejo Atsimenu, ji pernai buvo populiarus animacinis personazas JAV.
O titula jus jau pateisinot
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 29, 10:09)
tiksliai nepamenu,bet lyg ir cypsiukas taip daro ,as viena syki kai dariau,tai virsu aptepiau grietinele,o puosiau su beze,nors sako ,kad taip negalima.para laiko osbuvo ir nieks nepasikeite,o veliau beze truputi pradejo leistis,
O man beze uzteptas ant grietineles nepasileido net po keliu dienu