Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

Mergaites pasigirsiu 10 kartas nemelavo, ir pagaliau beze gavos yahoo.gif stai pasigirsiu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
VALIOOOOOOOOOO thumbup.gif

O as vis dar nesiryztu ir neprisiruosiu isbandyti beze unsure.gif Kada nors, gal greit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 01 21, 22:44)
VALIOOOOOOOOOO thumbup.gif

O as vis dar nesiryztu ir neprisiruosiu isbandyti beze  unsure.gif Kada nors, gal greit rolleyes.gif

as tai neturiu su kuom daryti, ta prasme aparato su kuriuo galeciau tokia formyte padaryti biggrin.gif bet kai isigysiu, tikrai pameginsiu daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 01 21, 22:20)
RiMami, specialiai tau is karto gelyciu visokios formeles. Kainos, deja, nemazos, bet kokybe gera, ir kitur tikrai brangiau (bent jau ten, kur as ziurinedavau). O siaip, jei imant paprastas metalines formeles, tai dar zymiai pigiau  mirksiukas.gif

Meian ir Mazuliux ačiū jums už puikias nuorodytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Visur žvalgausi po truputį wacko.gif Na žiūrėsim, kur dauguma merginų nuspręs, kur geriau užsakinėt - tai ir aš tada iš paskos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Neramuole, šaunumėlis, kad pagaliau pavyko, ne beze tave, o tu beze nugalėjai clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 22 sausio 2009 - 01:54
QUOTE(neramuole @ 2009 01 21, 22:37)
Mergaites pasigirsiu 10 kartas nemelavo, ir pagaliau beze gavos  yahoo.gif stai pasigirsiu  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu su pasiekimu! biggrin.gif
Atsakyti
neramuole, dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuole.
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 01 21, 22:37)
Mergaites pasigirsiu 10 kartas nemelavo, ir pagaliau beze gavos  yahoo.gif stai pasigirsiu  thumbup.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

aš, kai dariau beze tai man kažkaip greit sukietėjo-sucicukravo kraštai verysad.gif galvoju, gal bėda tame, kad plaku su virtuviniu kombainu, mat kraštai greitai atvėsta, o vat viduriukui dar ilgai reikia vėsti, gal iš tiesų su mikseriu geriau, nes jis atviras g.gif

Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 05, 23:39)
Nakti jau nemiegosiu... ka cia nusiuntus i uzsieny tu formyciu  lotuliukas.gif nu blin Lietuva, nieko pirkt nera gero  verysad.gif

bandysiu as jas is Wilton uzsisakyt
Papildyta:
gerai, mergaites. uzsisakiau bandomaji siuntini is uk. uz 30 svaru= 12 persiuntimas. kai gausiu, pasakysiu per kiek laiko. tada galesime kooperuotis. man tik is trecios visa korteles pinigus nuskaite blush2.gif vargo vakariene pirmam kartui.

QUOTE(RiMami @ 2009 01 21, 01:29)
Tai kuri bus tokia šaunuolė ir imsis blush2.gif aš tai angliškai čiut čiut suprantu, bet ką ten daryt nė bum bum  schmoll.gif o dažų gerų norisi blush2.gif

Inočka, idėjos super. O tas šiškas aš kažkur esu mačius labai smulkiai aprašyta kaip daryt - varau paieškosiu ir pridėsiu nuorodą. Labai efektingai atrodo jos thumbup.gif

Radau tuos konkorėžius ir dar kai ką lotuliukas.gif (fotkės paspaudus ant jų pasididina mirksiukas.gif ):
Kankorežiai
Du vyniotinio papuošimo būdai, gilės ir ąžuolo lapai
Dekoratyviniai grybukai
Rožė
Cukrinės gėlės

Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 01 21, 23:20)
"Va, ziurekit koki puslapeli radau  bigsmile.gif

O! Youtube yra filmukas, kaip gamina lapelius naudodamiesi sita Surbiton formele (http://www.youtube.com/watch?v=xKNgdQBTmiU , ten pamini sita "cutter with veining"). Kazkada kai pamaciau, tai vajeee, kaip as sito lapelio norejau -- alia tik niekur neradau, kas ji gamina. Aciu uz nuoroda, mazuliux 4u.gif

Betgi tu "patobulintu" formeliu ir kainos blink.gif Dabartiniu svaro kursu, 35 - 43 LTL uz triju vienetu komplekta, ir tai dar be atsisiuntimo... doh.gif
Atsakyti
Super, neramuole, mano nuostabai ir man gavosi bigsmile.gif , laukiu kol atvės orkaitė nuo kotletų ir tada sukišiu džiūti morengiukus, netikėjau mat, kad gausis, tai neturiu ant ko sutept beze, o ant kotletų gi nedėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 22, 14:49)
Super, neramuole, mano nuostabai ir man gavosi bigsmile.gif , laukiu kol atvės orkaitė nuo kotletų ir tada sukišiu džiūti morengiukus, netikėjau mat, kad gausis, tai neturiu ant ko sutept beze, o ant kotletų gi nedėsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

joo ant kotletuku butu nekas g.gif lotuliukas.gif namiskiai nesuprastu biggrin.gif saunu kad tau pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 01 22, 14:43)
joo ant kotletuku butu nekas  g.gif  lotuliukas.gif  namiskiai nesuprastu  biggrin.gif saunu kad tau pasiseke  thumbup.gif

jau džiovinu ax.gif tik kas valgys, nežinau, kremas tai skanus, bet morengų aš ne megėja, nu parsivesiu didžiąją saldumynų mėgėją iš darželio, žiūrėsim rolleyes.gif nes MB irgi abejoju, kad valgytų, man tik buvo įdomu kas per daiktas gaunasi, manau labai malonu tortus aptepinėt juom, lengva padengti turėtų būti, tai taip suprantu, kad medaus tortui jis tinka, jei pertepimas tik iš grietinėlės ir nereikia datepti kraštų, o į likusius tarpukus prisipildo beze...na spalvų dar tik rast ir reikės kokį kepinį bandyti papuošti, gal gi neišskys tas jautruolis, dabar orkaitėje tai matyt tarpą per mažą atvirą palikus iš pradžių buvau, lyg tai truputį pakeitė formą, na bus matyt galutiniame variante kas čia gausis blush2.gif
Atsakyti