Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(zebra @ 2009 01 21, 12:45)
o tu čia platini tas prekes? ai dieve,tik daba viską suskaičiau. doh.gif  doh.gif  doh.gif  aiškuma jau rolleyes.gif

bandysim LT atidaryti kažką panašaus, reikia pažiūrėt ar verta, nes WILTON nenori bendradarbiauti, kol neišaiškinta rinka mirksiukas.gif Tad bandom po kolkas taip.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 21, 13:47)
bandysim LT atidaryti kažką panašaus, reikia pažiūrėt ar verta, nes WILTON nenori bendradarbiauti, kol neišaiškinta rinka  mirksiukas.gif Tad bandom po kolkas taip.

nesiunčia ir nereikia lotuliukas.gif pavarčiau ebay, tai pilna prekių iš wilton,,, ir dar pigiau kaip kas, nei jų puslapy oficialiam tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 21 sausio 2009 - 12:50
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 01 21, 12:50)
nesiunčia ir nereikia  lotuliukas.gif  pavarčiau ebay, tai pilna prekių iš wilton,,, ir dar pigiau kaip kas, nei jų puslapy oficialiam tongue.gif mirksiukas.gif

vat esmė tame, kad jei jau sutiktų bendradarbiauti ir kainos mažesnės būtų, didmeninėm kainom, o dabar reikia mokėti šipingą, taxus ir parsiuntimą mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif man geriau i tuos psl su ebay neiti. as visko noriu blink.gif man visko reik
Atsakyti
nu niekur neberandu formeliu daryt gelytem is cukrines mases doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 21, 13:57)
vat esmė tame, kad jei jau sutiktų bendradarbiauti ir kainos mažesnės būtų, didmeninėm kainom, o dabar reikia mokėti šipingą, taxus ir parsiuntimą  mirksiukas.gif

Sweet Graces man kai atsiunte dazus, tai nereikejo jokiu mokesciu moket. Paprasiau, kad siustu kaip "Gift", taip ir padare. Be to, ta parduotuve tai tikrai daro nuolaidas grupiniams uzsakymams.

Wilton ko gera tingi terliotis su tokiais smulkiais reikalais...
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 01 21, 13:41)
Sweet Graces man kai atsiunte dazus, tai nereikejo jokiu mokesciu moket. Paprasiau, kad siustu kaip "Gift", taip ir padare. Be to, ta parduotuve tai tikrai daro nuolaidas grupiniams uzsakymams.

Wilton ko gera tingi terliotis su tokiais smulkiais reikalais...

o jūs negalit parodyt, realiai kaip atrodo tais dažais puošti kepiniai blush2.gif , nes įsivaizuoju, kad kažką jais jau darėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 21, 14:44)
o jūs negalit parodyt, realiai kaip atrodo tais dažais puošti kepiniai  blush2.gif , nes įsivaizuoju, kad kažką jais jau darėt  ax.gif

Tai zinoma! Ikelsiu gelyciu nuotraukeliu, tik keleta "techniniu kliuciu" reikia pries tai apeit. Bet manau, jau sivakar (ar veliausiai rytoj parodysiu) pavyks ideti.
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 01 21, 14:01)
Tai zinoma! Ikelsiu gelyciu nuotraukeliu, tik keleta "techniniu kliuciu" reikia pries tai apeit. Bet manau, jau sivakar (ar veliausiai rytoj parodysiu) pavyks ideti.

thumbup.gif

man irgi teks gamint gėlytes, mamytės jubiliejus artėja, norisi nustebint, iki šiol gaminau iš saldaininės masės, reiks kitokiu būdu pabandyt.

Norėjau jūsų dar paklaust, o jums kiek atsiuntimas kainavo dažų? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 21 sausio 2009 - 14:10
QUOTE(aistuzele @ 2009 01 21, 15:04)

Norėjau jūsų dar paklaust, o jums kiek atsiuntimas kainavo dažų?  g.gif

Gelyciu nuotraukas ryt ikelsiu;

o atsisiuntimas man kainavo 11,55 USD (dabartiniu kursu tai yra 30,9 LTL).
Atsakyti
Pastebejau, kad nemazai merginu domisi geliu formelemis. As savasias gavau dovanu kaledu proga nuo vyro ( wub.gif ), bet zinau, kad jis irgi pirko internetu. Tai dabar idomumo delei jo paklausiau, is kur, ir pasirodo tokios Statu parduotuves - kepykleles KATS. Ju prekyba internetu irgi per Ebay vyksta.

Parduodamu prekiu sarasas va cia:
http://stores.ebay.c...rating-supplies

Tp isgirdau, kad geliu formeles didziausia beda buvo uzsakyt del labai aukstu atsisiuntimo kainu, o cia geriausias variantas pasirode...
Atsakyti
Sveikutes. Ikeliu del tu visokiu daikciuku savo zinute is bendraminciu (gal ne visos ten lankosi)

"Va, ziurekit koki puslapeli radau bigsmile.gif Ir i Lietuva siuncia, tiesa neitin pigiai, bet cia labai daug norinciu, tai pasidalinus siuntima, manau neiseitu baisiai brangiai rolleyes.gif O kainos neblogos, net labai sakyciau. As pvz. uz dazus mokedavau beveik dvigubai brangiau g.gif Ir visos formeles, irgi nieko kainos. Tiesa, i litus pavertus, tai nepigiai, bet pardese brangiau. Ir labai didelis pasirinkimas.

RiMami, specialiai tau is karto gelyciu visokios formeles. Kainos, deja, nemazos, bet kokybe gera, ir kitur tikrai brangiau (bent jau ten, kur as ziurinedavau). O siaip, jei imant paprastas metalines formeles, tai dar zymiai pigiau mirksiukas.gif Tiesa, reiktu is tiesu uzsiimti, yra daug labai tokiu parduotuviu, ir kainos gali skirtis unsure.gif

Zodziu, pasiziurinekit. As ten tiek visko noreciau, tai gal ir as prisijungciau. Nebutinai, zinoma, is cia pirkti cool.gif"

Tingiu labai skaiciuot, bet kiek kainas paziuriu, tai is mano nuorodos pigiau nei is e-bay pirkti (zinoma, gal tik kai kurie dalykai, kurie man idomus blush2.gif cia jau reikia kiekvienai ziureti is kur labiau apsimoka). Zodziu ziurekit mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 21 sausio 2009 - 22:22